Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli jak chce naprzyklad central park NY to musze wpisac tam koordynaty? a skad je wziasc

EDIT: Super tera jak zmienilem an central park NY to odrazu softban juz 0xp i ciagle pokemony uciekaja.....

Bo sie teleportowales na mega odleglosc. Jak to 1 softban to zaraz minie i dalej bd mogl sobie bocic.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja dałem 12km/h zaznaczylem zeby latalo po pokestopach ilapalo i smiga juz dlugo :P 

ładnie dziala czasem sie buguje ale wystarczy zresetowac

Opublikowano

A powie ktos czemu nawet jak zastopuje  i znowu startne to znowu softbana dostaje? (bo zawsze zmieniam lokacje, dostaje softbana bot gdzies odchodzi daleko gdzie pokow nie ma i soft bana juz nie mam wiec chce by na miejsce wrocil...)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

A powie ktos czemu nawet jak zastopuje  i znowu startne to znowu softbana dostaje? (bo zawsze zmieniam lokacje, dostaje softbana bot gdzies odchodzi daleko gdzie pokow nie ma i soft bana juz nie mam wiec chce by na miejsce wrocil...)

...

Opublikowano

Ja expie od 5 h i nic , a lokalizacje zmieniam co +- 40 min i nabiłem tak 11 lvl

Może za duża prędkość albo funkcja teleportacji

zaraz dam configa

https://zapodaj.net/c2bd4ffec8ff7.png.html

Bolus™ , dzięki za udostępnienie tego bota ^_^

Opublikowano

Ja expie od 5 h i nic , a lokalizacje zmieniam co +- 40 min i nabiłem tak 11 lvl

Może za duża prędkość albo funkcja teleportacji

zaraz dam configa

https://zapodaj.net/c2bd4ffec8ff7.png.html

Bolus™ , dzięki za udostępnienie tego bota ^_^

Wlasnie mam na 20 moze dam jak ty na 30 bedzie lepiej?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Da radę ustawić coś szybszego niż teleport ? Bo jak narazie wyciągam ok 65k/h +/- W porównaniu z tym botem co jest 5 wersji to spora różnica tylko nie wiem jak działają tutaj te recyclingi i transfery. Używacie do tego oddzielnego bota czy ten robi to dobrze ? (da radę ustawić na duplikaty? )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to normalne ze w central parku od 1lvl mam tylko 50k/h expa ? na 25km/h

Tak, gdyż jest to stały exp nie ważne jaki lvl się ma, Polecam Miami Beach gdyż tam jest od 60-100k/h tylko zależy to od pory dnia w godzinach gdzie na Florydzie jest tak 14/15 właśnie jest ponad 100k/h bez LUCKY EGG!, sa tam ciągle włączone Lure Module.

Opublikowano

Ja na 26 lvl mam 30h na h expa, wiec to niezle masz, wiecej pewnie dlatego, ze teraz nowe poki lapiesz za 600 expa

Opublikowano

Tak, gdyż jest to stały exp nie ważne jaki lvl się ma, Polecam Miami Beach gdyż tam jest od 60-100k/h tylko zależy to od pory dnia w godzinach gdzie na Florydzie jest tak 14/15 właśnie jest ponad 100k/h bez LUCKY EGG!, sa tam ciągle włączone Lure Module.

Czyli jak teraz w Central Parku mam ponad 60k to tam będę miał ok 100k ? Czyli lepiej na Florydzie w południe a tak Miami ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Włącz teleport mi skoczyło o jakieś +30-40% a tak to podobno idzie na tym wyciągnąć więcej (kordy jakieś pierwsze lepsze w Central Parku strzeliłem).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hehe wszyscy NY, Floryda albo inne miasto. A ja sobie ciskam w Warszawie, naszej Polsce kochanej i jestem dumny ze swojego Golbata 746 CP :D

Opublikowano

Hehe wszyscy NY, Floryda albo inne miasto. A ja sobie ciskam w Warszawie, naszej Polsce kochanej i jestem dumny ze swojego Golbata 746 CP :D

przeciez to nic nie warty smiec jest, ja odpalilem bota 25 minut temu na nowym koncie pierwszy raz i juz exeggutor XDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Warszawa nie jest zła sam tam 2 dni biłem :P na zmianę z Łodzią ale brakowało mi tych bardziej "egzotycznych pokemonów" xD no i tak poszedłem nałapać Pinsirów, Taurosów itp :D jutro będę testować inne lokacje :) jakoś pokedexa trzeba wypełnić :D a fajnie mieć pokemony lepszy niż 10 CP :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

przeciez to nic nie warty smiec jest, ja odpalilem bota 25 minut temu na nowym koncie pierwszy raz i juz exeggutor XDDDDDDDDDDDD

Szkoda że tym śmieciem Gyma podbiłem xD

Opublikowano

Szkoda że tym śmieciem Gyma podbiłem xD

no na poltorej minuty chyba ;p 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...