Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ziomki, bo ja nie jestem into bocenie i to dla mnie nowość co robię teraz - nie muszę się bać o moje konto google podając tam dane w nim? I wiem, że to na własną odpowiedzialność i nikt za bana nie odpowiada, ale jak przypuszczacie, pokarają permami za to? Wiem, że poki co nie dają permów, no ale za jakiś czas? O same przypuszczenia pytam 

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

najlepszy bot jaki jest ale denerwuje mnie to ze musze resetowac co 30min bo google tokenu nie ma...

Opublikowano

Altitude-Wysokość tylko znowu nie wiadomo na czym to polega :D Chyba ze mozesz w central parku po drzewach zapierdalac jak sobie ustawisz ;D

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

dobra zajebiscie zbiera podoba mi się, ale... mam juz taki level, że zaczęły mi spierdalać poksy i musze w nie rzucać wiśniami... niestety jak wpisze 1 w Settings w Berry nic się nie dzieje.

Opublikowano

Mi się nadal nic nie wyświetla po zaznaczeniu Google Account :/
Nawet zalogować nie mogę, bo bot jakby nie reagował. Ktoś pomoże ?

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

Zaznaczasz Google Acc i jak klikniesz start to na dole w logach pokaże Ci kodzik który wpisujesz na stronce i bot zaczyna działać.

Opublikowano

Zaznaczasz Google Acc i jak klikniesz start to na dole w logach pokaże Ci kodzik który wpisujesz na stronce i bot zaczyna działać.

Robię tak, zaznaczam done. Lecz bot po prostu nie reagujem zaden kodzik mi się nie wyświetla ...

Devils inside my mind

Opublikowano

Ogarnia ktoś jak zrobić żeby rzucał im te jebane wiśienki? bo tylko trace pokeballe i mi poksy spierdalają

No zaznaczasz use berry ale nie wiem czy to przypadkiem nie jest zbugowane.

Trzeba czekać aż finn poprawi tego bota.

Opublikowano

Ziomki, bo ja nie jestem into bocenie i to dla mnie nowość co robię teraz - nie muszę się bać o moje konto google podając tam dane w nim? I wiem, że to na własną odpowiedzialność i nikt za bana nie odpowiada, ale jak przypuszczacie, pokarają permami za to? Wiem, że poki co nie dają permów, no ale za jakiś czas? O same przypuszczenia pytam 

bump

i google działa btw

Opublikowano

Wydaje mi się że nie mam net frameworka 4.6.1 i może dlatego nie wyskakuje mi żaden kod żeby zautoryzować google account. 
Jeśli nie przez to to już sam nie wiem :/

Devils inside my mind

Opublikowano

bump

i google działa btw

Raczej permów nie będzie tylko mogą zwiększyć softbana do tygodni :P Jakby mieli sprawdzać sami osoby to wątpię żeby im się chciało.

A co do tych passów do google to raczej nic Ci się nie stanie. Zależy skąd masz czita :D

Uczeń
Opublikowano

kurde niezle pokemony uciekaja przez to ze nie uzywa bot great boli :(

zrob tak zeby usuwalo zwykle i bedzie uzywac great

Uczeń
Opublikowano

jak to zrobić?

ja uzywam do tego oddzielnego bota, na buddy lapie tylko pokemony i farmie stopy a na innym transfer,ewolucja i usuwanie itemow:)

Opublikowano

jak to zrobić?

ja uzywam do tego oddzielnego bota, na buddy lapie tylko pokemony i farmie stopy a na innym transfer,ewolucja i usuwanie itemow:)

Podzielisz się na jakim?

Uczeń
Opublikowano

jak to zrobić?

Podzielisz się na jakim?

pidgey bot, tylko ustaw zeby stal w miejscu

Opublikowano

Jak zalogować się na konto Google? Proszę o wyraźną instrukcję.

Ta rozkmina była już poruszana z 3x w tym temacie, jeśli nie ogarniasz takich podstaw to gl.

Ta rozkmina była już poruszana z 3x w tym temacie, jeśli nie ogarniasz takich podstaw to gl.

Opublikowano

musisz naknebdzić sobie do buzi

dziala wam juz? mnie jeszcze nie, ale tez nie moge sie zalogowac na konto z poziomu telefonu. myslicie ze to moze byc perm ban? (unable to authenticate, please try again error)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...