Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

śmiga elegancko póki co, na razie chyba nie ma jeszcze opcji na żeby jajka wychodził xD? jak ręcznie ustawie to nic się nie zatnie ?

Opublikowano

@up aby używać boostów itp najpierw wyłącz na pc bota ;) potem sb odpal na telu i rób co chcesz a po zakonczonych dzialaniach wylacz [z historii apek tez] na telu i odpal bota ;P ja na jajkach caly czas jade na kodrach co podal autor i mam najlepszego "pinsir" 698 cp

edit:

kolejny za 548 cp xD

edit2: skoro są miejsca dla danych pokemonów to może ktoś zna kodry gdzie jest pikachu itp? Jynx sam znalazlem np w Zlotych tarasach w Warszawie ;) ktoś ma jakieś miejsca? Dzielić się :P

Opublikowano

@up

No i jak już się logować to przez bluestack z tymi samymi kordach, chodzi mi jajka z których poki lecą, jak już robi tyle km to mógłby i te jajka ogarniać xD, a jajka do expa odpalę se gdzieś dopiero po 20 lvlu gdzie trzeba tam już 75k expa na lvl.

co do map

https://pokevision.com

masz gdzie co i jak live jest, albo

http://map.pokego.no/

a co do rarów w ameryce prawie wszystko jest wszędzie, najlepiej przy tych lurach na pokestopach idzie coś ogarnąć najlepiej chyba

Opublikowano

Chyba chwile temu był update i została dodana opcja RECYCLE ITEMS tylko cos sie spierdolilo i nie chce mi bot chodzic ;D

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Po 30 min bot walną tp z powrotem na podane kordy, gdzie poki od razu spierdzielały i 0 expa z stopów, myślę soft ban, ale po zrestartowaniu apki wszystko śmiga jak śmigało. 8 lvl po 30 min po central park i masa pinsirów złapana, gdzie w polszy to taki rar jest xD

Opublikowano

Bot dostał aktualizacje - recycle items.

Tylko teraz jest jakiś problem i nie da się "zalogować" na konto.

Opublikowano

Ziomki, bo ja chyba jestem jednak z 10 razy głupszy niż o sobie myślałem i nie kumam tu czegoś, właśnie zainstalowałem botka i w settings tam w login co ja mam wpisać? Mam konto przez google, no to wpisuje mail, hasło i tam zaznaczam google acc i za każdym razem:

[P - 16:55:40] Logging in with method: PTC as Auth Provider

[P - 16:55:45] [Error] Please verify your account.
[P - 16:55:45] Stopping...

Musze na tym pokemon trainer club konto miec? Niech ktoś wytłumaczy jak dla neandertalczyka, no i w setting w pokemon settings co sie tam robi?
Opublikowano

Ziomki, bo ja chyba jestem jednak z 10 razy głupszy niż o sobie myślałem i nie kumam tu czegoś, właśnie zainstalowałem botka i w settings tam w login co ja mam wpisać? Mam konto przez google, no to wpisuje mail, hasło i tam zaznaczam google acc i za każdym razem:

[P - 16:55:40] Logging in with method: PTC as Auth Provider

[P - 16:55:45] [Error] Please verify your account.

[P - 16:55:45] Stopping...

Musze na tym pokemon trainer club konto miec? Niech ktoś wytłumaczy jak dla neandertalczyka, no i w setting w pokemon settings co sie tam robi?

Pisze jak byk "Leave blank" nie wpisujesz nic, zaznaczasz google acc i klikasz login i jest prawdopodobnie standardowa regułka, g/device i aktywacja.

W settings ustaiwasz kordy, predkosc, poki do ewolucji, transferu.

Opublikowano

mi tam te pokemony ciągle uciekają na tym bocie, na innych elegancko było a tutaj dupa, tylko niektóre łapie

Opublikowano

Funkcja recycle items najprawdopodobniej odpowiada za wyswietlanie zdobytych itemow z boke stopow :)

@Edit chyba jednak odpowiada za wyswietlanie uzytych pokeboli na zlapanie pokemona.

Opublikowano

mi tam te pokemony ciągle uciekają na tym bocie, na innych elegancko było a tutaj dupa, tylko niektóre łapie

Ten bot używa chyba tylko pokeballi, ale nie jestem tego pewien. Pewnie poprawią to z jakąś aktualizacją. I to może być powodem tego łapania.

Serwery działają?

Nie

Funkcja recycle items najprawdopodobniej odpowiada za wyswietlanie zdobytych itemow z boke stopow :)

Nie, usuwa itemy do jakiejś tam ilości żeby nie mieć zapchanego baga, wyświetlanie itemów było cały czas.
Opublikowano

jakieś dobre lokalizacje? z dobrymi pokami? ziomek kupił konto na allegro od typa który używa bota a tam pełno charmanderów snorlax scyther dratini itp

Opublikowano

O git, działa, normalnie mi teraz hula jakby co xD Testuje to na 5 lvl koncie, zastanawiam się, czy odpalać normalnie na main z 23 lvlem, no i tam ktoś pisał, że wyrzuca wszystkie poki danego gatunku i zostawia jednego z największym cp, jak mam 2 dragonitki które lubie, to wywali mi słabszego?

Opublikowano

jakieś dobre lokalizacje? z dobrymi pokami? ziomek kupił konto na allegro od typa który używa bota a tam pełno charmanderów snorlax scyther dratini itp

Osobiście polecam Central Park NY. Łapie tam charmandery, eevee, dratini, snorlax i inne różne.

Możesz też oblukać coś w Tokio / Sydney.

O git, działa, normalnie mi teraz hula jakby co xD Testuje to na 5 lvl koncie, zastanawiam się, czy odpalać normalnie na main z 23 lvlem, no i tam ktoś pisał, że wyrzuca wszystkie poki danego gatunku i zostawia jednego z największym cp, jak mam 2 dragonitki które lubie, to wywali mi słabszego?

Mam 2x Vaporeon i mi ich nie wywala, myślę, że te "rare" pokemony raczej zostawia wszystkie ale nie jestem pewny :)

Opublikowano

Działa wam wszystko teraz?

Wcześniej ładnie działało a teraz nic;/

Mi na PTC nie działa, nie idzie się zalogować bo chyba serwery kaput :P
Opublikowano

Nie rozumiem, daje Google Account później Done. I nic nie wyskakuje, daję start. Bot nawet nie reaguje, ktoś wie o co chodzi ?

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

Zaczął działac bot spowrotem czy nie ?

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...