Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi tam smiga i nigdy zadnego bana nie dostąłem trzeba umieć ustawic dobrze bota żeby nie było podejrzeń pozdro :)

Przechwytywanie.png

SPORT MY LIFE  FANPAGE -  

Opublikowano

jak teraz to uruchomic?

Normalnie, założyć konto i uruchomić.

jak teraz to uruchomic?

Teraz sie nie da trzeba odczekać

Co to za bzdury?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Trzeba było czekać, potwierdzone. Sam próbowałem się logować i nic się nie działo a po 1,2 godzinach program śmiga.

Powie mi ktoś co oznacza ten komunikat?

zXToWWC.jpg

Opublikowano

Wszystko gitara ale każdy bot sie po 30 min zwiesza i trzeba resetować jakis pomysł ???

Nie ma na to sposobów. U większości osób się wiesza.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Trzeba było czekać, potwierdzone. Sam próbowałem się logować i nic się nie działo a po 1,2 godzinach program śmiga.

zXToWWC.jpg

Mam taki sam komunikat, i sądze że to jest perma ban ;/

Opublikowano

Ma ktos dobry config do tego bota? (ustawienia pokemnow ktore ma ewolowac i transerowac?)

Ja zaznaczyłam wszystkie przy transferze. (w sensie, żeby żadnego rodzaju nie transferowało, ale za to zaznaczyłam, żeby pozbywał się tych słabych) oraz do ewolucji wszystkie pokemony typu Pidgey, Rattata, Nidorany (małe), Psyducki - wszystkie, które są przed pierwszą ewolucją. 

Admin Cienia
Opublikowano

zXToWWC.jpg

ban

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Cześć mi działał bot teraz gdy chce odpalic wyswietla sie komunikat problem ze zgodnoscia windows i w ogole sie ni uruchamia jakies pomysły ?

Opublikowano

czy mozna sie dowiedziec dlaczego mam Failed to get game data from the server.  ?

to konto bylo czyste

Mogli Cie zbanować za nic, głośno było o ostatniej fali banów dla zwykłych trenerów, który miałeś lvl?

ew. poczekaj chwile aż serwer się ustabilizuje.

76561198102300375.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...