Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można odpalić to na kilka kont?

Można, ale po co? Dostaniesz szybko bana. 

Chcialem wylevelowac pare kont, ale skoro sa bany to niee :D

Aktualnie odradzam, bo dzieją się różne rzeczy i różne blokady są nadawane. :P Wolałabym nie ryzykować, bo po co. xp

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znaczy mam tak ,że pokestopy łapie ale wszystkiego 0 wylatuje.

Moze masz softa, ustaw sobie predkość walk speed na 500 km/h i teleport. Po jakimś czasie zacznie zaliczać pokestopy i wtedy ustaw sobie walk speed na powiedzmy 240 km/h i odznacz teleport.

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Opublikowano

Dziwna sprawa, wczoraj bot działał bez przerwy przez kilka godzin, w spokoju mozna bylo wyjsc z domu i miec wszystko w du*ie. Teraz bot sie zacian bardzo czesto.

Jeżeli ktos nie dostaje expa za pokestopy to musi przestac korzystac z bota i nie logowac sie na telefonie przez pewien czas. Ja tak mialem wczoraj i przez noc sie wszystko naprawilo (10godzin w moim przypadku)

Opublikowano

Bot mi nie wykrywa pokestopów :( Wie ktoś jaki jest tego powód ? 

Ban na IP

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Opublikowano

Dziwna sprawa, wczoraj bot działał bez przerwy przez kilka godzin, w spokoju mozna bylo wyjsc z domu i miec wszystko w du*ie. Teraz bot sie zacian bardzo czesto.

Jeżeli ktos nie dostaje expa za pokestopy to musi przestac korzystac z bota i nie logowac sie na telefonie przez pewien czas. Ja tak mialem wczoraj i przez noc sie wszystko naprawilo (10godzin w moim przypadku)

Mam dokładnie ten sam problem, bot po 30 minutach działania łapie laga a gdy go restartuje to nie chce mi ładować pokestopów.

Opublikowano

Bot mi nie wykrywa pokestopów :( Wie ktoś jaki jest tego powód ? 

Ban na IP

Może po prostu ich nie łapie? Masz jakiekolwiek dowody na bana IP? Jezu, czasem zastanawiam się czy myślicie, zanim napiszecie. Ja nie raz miałem problemy z botem zanim wszedł ban na IP i nie miałem Pokestopów.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To nie jest ban, po prostu bot jest zrypany. Działa pół godziny i wisi. Trzeba odczekać z godzinę i znowu działa pół godziny. Może będą chcieli kasę za pełną wersje.

Opublikowano

Bot z*******y ale k***a 30 min i stop i trzeba resetować :/

dziwne mi po tym updejcie już właśnie dobił 20 levelik w hongkongu po 50k-90k/h od 2h i żadnego soft bana jeszcze :)

Opublikowano

Witam wie ktoś może o co chodzi? 

[P - 00:39:54] [Catch Pokemon] No Pokemon nearby
[P - 00:39:57] [Transferring Pokemons] No Pokemons available for transfer. Trying again later...
[P - 00:40:05] [Farm Pokestops] Updating Pokestops...
[P - 00:40:12] [Catch Pokemon] No Pokemon nearby
[P - 00:40:15] [Farm Pokestops] Updating Pokestops...
[P - 00:40:22] [Transferring Pokemons] No Pokemons available for transfer. Trying again later...
[P - 00:40:25] [Farm Pokestops] Updating Pokestops...
[P - 00:40:35] [Farm Pokestops] Updating Pokestops...
[P - 00:40:38] [Catch Pokemon] No Pokemon nearby
[P - 00:40:46] [Farm Pokestops] Updating Pokestops...
[P - 00:40:48] [Transferring Pokemons] No Pokemons available for transfer. Trying again later...
[P - 00:40:56] [Farm Pokestops] Updating Pokestops...
[P - 00:41:03] [Catch Pokemon] No Pokemon nearby
[P - 00:41:06] [Farm Pokestops] Updating Pokestops...
[P - 00:41:13] [Transferring Pokemons] No Pokemons available for transfer. Trying again later...
[P - 00:41:16] [Farm Pokestops] Updating Pokestops...
[P - 00:41:23] [Catch Pokemon] No Pokemon nearby
[P - 00:41:27] [Farm Pokestops] Updating Pokestops...
[P - 00:41:37] [Farm Pokestops] Updating Pokestops...
[P - 00:41:39] [Transferring Pokemons] No Pokemons available for transfer. Trying again later...
[P - 00:41:41] [Catch Pokemon] No Pokemon nearby
[P - 00:41:47] [Farm Pokestops] Updating Pokestops...
[P - 00:41:57] [Farm Pokestops] Updating Pokestops...
[P - 00:42:04] [Transferring Pokemons] No Pokemons available for transfer. Trying again later...
[P - 00:42:05] [Catch Pokemon] No Pokemon nearby
[P - 00:42:08] [Farm Pokestops] Updating Pokestops...
[P - 00:42:18] [Farm Pokestops] Updating Pokestops...
[P - 00:42:18] [use Incubators] Incubator (ItemIncubatorBasicUnlimited) (-0.877700805664063km/4.12229919433594km) active
[P - 00:42:18] [use Incubators] Incubator (ItemIncubatorBasic) (-2.56390380859375km/2.43609619140625km) active
[P - 00:42:25] [Catch Pokemon] No Pokemon nearby
[P - 00:42:28] [Farm Pokestops] Updating Pokestops...
[P - 00:42:29] [Transferring Pokemons] No Pokemons available for transfer. Trying again later...
[P - 00:42:38] [Farm Pokestops] Updating Pokestops...
Opublikowano

logujecie sie uzywajac np asdasdasd/dsadasda potem musicie zalozyc konto na ich stronie, aktualnie nie dziala strona dlatego takie passy

Wpisałem i nic się nie dzieje po kliknięciu na "LOG IN". Klikając na Create Account wywala mi błąd że program przestał działać. Chyba Update na lepsze nie wyszedł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...