Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[P - 23:20:29] [Catch Pokemon] No Pokemon nearby cały czas to to znaczy co ?

A łapie Tobie pokestopy? 

nic mi nie pokazuje tylko to info :/ pierwszy raz uzyłem tego 5 minut pózniej na moim 16 lv takie coś

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A łapie Tobie pokestopy? 

nic mi nie pokazuje tylko to info :/ pierwszy raz uzyłem tego 5 minut pózniej na moim 16 lv takie coś

Pokaż ssa z bota. Próbowałeś restartować bota? Może się zaciął? On czasem ma takie zwiechy. Czasami mi nie łapie pokestopów, nie wykrywa pokemonów, ale po jakimś czasie się naprawia. 

Opublikowano

Mam problem. Bot działał od wczoraj do dzisiaj. Wbił 21lv i teraz przestał odbierać expa z pokestopów. Ciągle chodzi, wykrywa pokemony, ale nie odbiera xp z pokestopów, ciągle pisze ze zebrał 0.

Gdy zalogowałem sie na fonie, nie moge wsadzic pokemona do gymu ani walczyć w nim. Na górze wyskakuje czerwony pasek i psize "ERROR".

O co chodzi? Dostałem bana czy co.

Opublikowano

Korzystałem sobie dzisiaj z bota w południe i przed chwilą i nagle nie ma żadnych poke stopów? Ktoś coś? :p Quickspinem nie da rady odbanować bo nie ma pokestopów.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

A łapie Tobie pokestopy? 

Pokaż ssa z bota. Próbowałeś restartować bota? Może się zaciął? On czasem ma takie zwiechy. Czasami mi nie łapie pokestopów, nie wykrywa pokemonów, ale po jakimś czasie się naprawia. 

próbowałem wszystkiego pewnie to ban co ? albo problem z serverem http://www66.zippyshare.com/v/w45rEcbV/file.html

Opublikowano

HMM Własnie na ile ustawic km/h ?

mi nie działa coś...

A to czasem tak się robi. Mi też czasem nie wykrywa niczego. Musisz odczekać parę / paręnaście minut. :P

teraz to jak wpisuje FREE-BETA to mi sie laguje...

albo zresetowac internet D

Opublikowano

Czy mógłby ktoś mniej więcej szczegółowo pokazać najlepsze ustawienia? Głównie chodzi mi o Pokemon Settings i Item Settings. Odpaliłem bota i jestem zupełnie zielony, tu jakieś liczby, tu jakieś zaznaczanie.

Bardzo bym prosił o pomoc, postaram się odwdzięczyć. 

Opublikowano

Czy mógłby ktoś mniej więcej szczegółowo pokazać najlepsze ustawienia? Głównie chodzi mi o Pokemon Settings i Item Settings. Odpaliłem bota i jestem zupełnie zielony, tu jakieś liczby, tu jakieś zaznaczanie.

Ja w Pokemon Settings zaznaczyłam wszystkie pokemony w Do not transfer selected, a w Evolve selected zaznaczyłam te, które chciałam żeby mi bot ewoluował. Czyli np. Ratatty, Pidgeye i inne takie. W Item Settings zmieniałam tylko ustawienia dla potek i pokeballi i to również zależy od Ciebie. Ja zaznaczyłam 20 dla zwykłych pokeballi, 50 dla great i 200 dla ultra. Potki wszystkie na 0, bo na razie nie korzystam z gymów. :) Innych rzeczy nie ruszałam. 

Opublikowano

Dobra O co chodzi z tym [Catch Pokemon] No Pokemon nearby co chwile to mam i resetuje neta i po 10 5 minutach mam tak na nowo da to sie jakos opanowac ?

Może po prostu nie ma pokemonów w pobliżu. Masz tylko z tym problem? 

Opublikowano

Ja w Pokemon Settings zaznaczyłam wszystkie pokemony w Do not transfer selected, a w Evolve selected zaznaczyłam te, które chciałam żeby mi bot ewoluował. Czyli np. Ratatty, Pidgeye i inne takie. W Item Settings zmieniałam tylko ustawienia dla potek i pokeballi i to również zależy od Ciebie. Ja zaznaczyłam 20 dla zwykłych pokeballi, 50 dla great i 200 dla ultra. Potki wszystkie na 0, bo na razie nie korzystam z gymów. :) Innych rzeczy nie ruszałam. 

a wyjaśniłabyś mi to? :/ Ciągle pokazuje mi 0 lvl i nic nie robi :< 
Opublikowano

a wyjaśniłabyś mi to? :/ Ciągle pokazuje mi 0 lvl i nic nie robi :< 

Na pewno podałeś dobre dane? Nie wiem co może być tego przyczyną. Zaznaczyłeś, że jest to konto Google, a nie PTC?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...