Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mógłby ktoś mniej więcej szczegółowo pokazać najlepsze ustawienia? Głównie chodzi mi o Pokemon Settings i Item Settings. Odpaliłem bota i jestem zupełnie zielony, tu jakieś liczby, tu jakieś zaznaczanie.

Bardzo bym prosił o pomoc, postaram się odwdzięczyć. 

Ja w Pokemon Settings zaznaczyłam wszystkie pokemony w Do not transfer selected, a w Evolve selected zaznaczyłam te, które chciałam żeby mi bot ewoluował. Czyli np. Ratatty, Pidgeye i inne takie. W Item Settings zmieniałam tylko ustawienia dla potek i pokeballi i to również zależy od Ciebie. Ja zaznaczyłam 20 dla zwykłych pokeballi, 50 dla great i 200 dla ultra. Potki wszystkie na 0, bo na razie nie korzystam z gymów. :) Innych rzeczy nie ruszałam. 

a wyjaśniłabyś mi to? :/ Ciągle pokazuje mi 0 lvl i nic nie robi :< 

Na pewno podałeś dobre dane? Nie wiem co może być tego przyczyną. Zaznaczyłeś, że jest to konto Google, a nie PTC?

Podałem dobry email i hasło oraz zaznaczyłem że to jest konto google. Bot poprostu stoi w miejscu, jest połączony z kontem bo pokazuje pył itd. ale 0 lvl i nic nie robi :( 

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy mógłby ktoś mniej więcej szczegółowo pokazać najlepsze ustawienia? Głównie chodzi mi o Pokemon Settings i Item Settings. Odpaliłem bota i jestem zupełnie zielony, tu jakieś liczby, tu jakieś zaznaczanie.

Ja w Pokemon Settings zaznaczyłam wszystkie pokemony w Do not transfer selected, a w Evolve selected zaznaczyłam te, które chciałam żeby mi bot ewoluował. Czyli np. Ratatty, Pidgeye i inne takie. W Item Settings zmieniałam tylko ustawienia dla potek i pokeballi i to również zależy od Ciebie. Ja zaznaczyłam 20 dla zwykłych pokeballi, 50 dla great i 200 dla ultra. Potki wszystkie na 0, bo na razie nie korzystam z gymów. :) Innych rzeczy nie ruszałam. 

Na pewno podałeś dobre dane? Nie wiem co może być tego przyczyną. Zaznaczyłeś, że jest to konto Google, a nie PTC?

Podałem dobry email i hasło oraz zaznaczyłem że to jest konto google. Bot poprostu stoi w miejscu, jest połączony z kontem bo pokazuje pył itd. ale 0 lvl i nic nie robi :(

Mi teraz też nie działa. Znaczy, loguje się itd, ale nie ma pokestopów ani pokemonów. No sypie się, sypie. : /

Opublikowano

Mi teraz też nie działa. Znaczy, loguje się itd, ale nie ma pokestopów ani pokemonów. No sypie się, sypie. : /

To z tym że nie pokazuje poków ani pokestopów to mam tak samo ale z innym botem. W tym masz ten sam błąd co ja?

Opublikowano

Witam założyłem specjalnie przed chwilą konto na forum. Otóż niantic moim zdaniem posypał banami, ale na emaile nic nie dostałem. Expiłem 2 boty na necro (tak wiem, że wysiadł necro i to temat pokebuddy). Na noxie nie mogę się zalogować na żadne z dwóch kont, bo cały czas mam napisane "failed to get game data from the server", tylko że serwery są aktywne od 19. Mało tego na konto, które założyłem na noxie 3 tygodnie temu i expiłem ręcznie do 5lvl dla zabawy i nauki loguje się bez problemu. Robiłem kilkadziesiąt prób, sądzę że też dostaliście bany. Dla tych co zaraz napiszą, żebym nie siał paniki powiem tylko tyle, że chciałbym się mylić ale fakty mówią same za siebie :D

Opublikowano

Wyjaśni mi ktoś jak zmienić lokalizację? Wiem że w konfiguracji, lecz czy ktoś ma jakieś bardzo dobre miejsce niż to standardowe NY? I co jaki czas mogę zmieniać lokalizacje?

Opublikowano

Chyba nie, bo raz wyskakuje ten  błąd failed, a raz że serwery są nei dostępne, poza tym jak sie loguje botem to normalnie pokazuje jakie mam pokemony itd., ale później wywala błędy :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

35.67151302075597, 139.69329714775085 park w Tokio polecam

Coś jest nie tak, popatrz :|

[P - 10:50:40] [Farm Pokestops] Spinning Pokestop: '十四烈士自刃の庭'
[P - 10:50:40] [Farm Pokestops] Success -> Received XP: 0
[P - 10:50:44] [Navigation] Walking from: 35.6717, 139.69297 to: 35.67218, 139.6926 with a distance of: 39 meters
[P - 10:50:49] [Farm Pokestops] Spinning Pokestop: '水飲み場'
[P - 10:50:50] [Farm Pokestops] Success -> Received XP: 0
[P - 10:50:54] [Navigation] Walking from: 35.67204, 139.69271 to: 35.67215, 139.69182 with a distance of: 51 meters
[P - 10:50:56] [Catch Pokemon] Found: 2 catchable Pokemon
[P - 10:50:57] [Catch Pokemon] Sandshrew got away using a ItemPokeBall, status: CatchFlee
[P - 10:51:01] [Catch Pokemon] Rattata got away using a ItemPokeBall, status: CatchFlee
[P - 10:51:02] [Farm Pokestops] Spinning Pokestop: '代々木公園マップ'
[P - 10:51:03] [Farm Pokestops] Success -> Received XP: 0
Opublikowano

ban

Perm?

Jakby Perm to byś nie mógł zalogować. Odczekaj/przeloguj kilka razy nie zmieniaj kordów :)

Uff, to całe szczęście :D

Opublikowano

ban

Perm?

Jakby Perm to byś nie mógł zalogować. Odczekaj/przeloguj kilka razy nie zmieniaj kordów :)

Chyba jednak perm lub cokolwiek innego.

[P - 11:38:43] [Catch Pokemon] No Pokemon nearby
[P - 11:38:45] [Transferring Pokemons] No Pokemons available for transfer. Trying again later...
[P - 11:38:49] [Farm Pokestops] Spinning Pokestop: 'The Abraham and Joseph Spector Playground'
[P - 11:38:49] [Farm Pokestops] Success -> Received XP: 0
[P - 11:38:51] Stopping...

Klikam Start do momentu pojawienia się XP i stopuję i tak już kilka razy i dalej to samo. :|
Opublikowano

ban

Perm?

[P - 11:38:45] [Transferring Pokemons] No Pokemons available for transfer. Trying again later...
[P - 11:38:49] [Farm Pokestops] Spinning Pokestop: 'The Abraham and Joseph Spector Playground'

Klikam Start do momentu pojawienia się XP i stopuję i tak już kilka razy i dalej to samo. :|

Ehh to cholera nie wiem. Ja na Necro latam, musisz poczekać dłuższy czas i tyle. Daj znać jak coś się zmieni na przestrzeni - pewnie DNI.

Opublikowano

ban

Perm?

Ehh to cholera nie wiem. Ja na Necro latam, musisz poczekać dłuższy czas i tyle. Daj znać jak coś się zmieni na przestrzeni - pewnie DNI.

Kilka razy wyłączyłem i włączyłem program, kliknąłem Start i od razu Recycle Items aby jednak bot coś zaczął robić "na koncie" chwila moment i zaczęło banglać i jest już wszystko dobrze. :) 

Masz bana na IP. Tez tak miałem i po 2 dniach zszedł.

Żaden ban, po prostu jakaś zwiecha, tak myślę. Już wszystko okej :)

Opublikowano

Można odpalić to na kilka kont?

Można, ale po co? Dostaniesz szybko bana. 

Chcialem wylevelowac pare kont, ale skoro sa bany to niee :D

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...