Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działał, ale w końcu przestał. Nie widzi ani pokestopów, ani pokemonów. :P Szkoda. 

U mnie działa, nawet Incubatorów używa :p 

0ea9c23ba7.png

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Działa puki nie dostaniesz bana na IP

Bana na IP dostaniesz jak bedziesz bocił równolegle kilka kont. Z jednym nie powinno być problemu. 

23998.png

6865.jpg

"Sex to nie szachy, konczenie w 3 ruchach nie robi wrazenia" :)

Admin Cienia
Opublikowano

Działa puki nie dostaniesz bana na IP

Bana na IP dostaniesz jak bedziesz bocił równolegle kilka kont. Z jednym nie powinno być problemu. 

nie, ja dostaje na jednym nawet

mało tego, nigdy nie miałem odpalone więcej niż 1

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ludziska jak uzywac tej strony? https://pokewatchers.com/#   uzywalem PokeSnipe2 i kopiujac i wklejajac do poke dane z tej stronki nic nie udaje sie zlapac,bo albo nic tam nie ma albo zwial.Czy jest jakis opis jak zgrac snipe z ta stronka bo nigdzie znalezc nie moge

Opublikowano

Fajnie działa ale przydałby się jakiś config żeby zostawiał tylko Pokemony z 85% IV i 850CP, ktoś ma coś?

W configu są głupie nazwy bo numeryczne i za dużo tego...

Admin Cienia
Opublikowano

Teraz pytanie czy pokazuje ci poke stopy i kręci, czy niema i nic sie nie dzieje

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Siema to zaczniemy od tego przed chwila bociłem z 4 kont i w końcu coś się zwiesiło przestał wyszukiwać pokemonów ale pokestopy widział dalej po restarcie nie pokazuje żadnych punktów prawdopodobnie ban ale po 30 minutach zaczeło ponownie działać. Po 5 minutach ponownie zwiesiło. Moim zdaniem bany są 30 minutowe ma ktoś obejście na to żeby latać z paru kont ? :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie łapie poków pomimo zaznaczonej opcji, ktoś coś?

Bana dostałeś

Jakbym miał bana to by mi pokestopów nie zbierał.

Haxton normalnie zbiera.

Opublikowano

Macie może jakieś lokalizacje gdzie występuje dużo elektrycznych pokemonów ?

Tutaj masz od tego odpowiedni temat, popytaj tam lub poszukaj, a znajdziesz - http://www.mpcforum.pl/topic/1563245-spoty-na-pokemony-temat-zbiorowy/ albo jeśli wolisz mniejszy burdel to tutaj - http://www.mpcforum.pl/topic/1567413-lista-stałych-spawnów-pokemonów/ (masz tam Electabuzza).

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Siema to zaczniemy od tego przed chwila bociłem z 4 kont i w końcu coś się zwiesiło przestał wyszukiwać pokemonów ale pokestopy widział dalej po restarcie nie pokazuje żadnych punktów prawdopodobnie ban ale po 30 minutach zaczeło ponownie działać. Po 5 minutach ponownie zwiesiło. Moim zdaniem bany są 30 minutowe ma ktoś obejście na to żeby latać z paru kont ? :)

Mam podobny problem , tle,że ja odpalam jedno konto, chodzi kilka minut i ban,potem nastepne i kolejny. Czy ktoś odpowie co jest grane? Albo coś poprawili albo zabezpieczyli. Nigdy tak nie było żebym po kilku minutach bana obrywał nie zmieniając loklizacji. Nawet prędkość chodzenia na 10km/h ustawiłem. I nic. Pokestopy widzi i na tym koniec. mam nadzieję,że w końcu ktoś zacznie odpowiadać na pytania bo jak do tej pory na kilka moich postów się nie doczekałem odzewu.

Opublikowano

K***A CO Z WAMI LUDZIE? PYTACIE PYTACIE I MACIE PRETESJE ZE NIKT NIE ODPOWIADA, CZY KTOS TU KOMUS PŁACI ZA TO? CO TO MA BYC ZE WYMAGACIE ABY KTOS K***A WAM ODPOWIEDZIAŁ POMOGŁ?? jak ja o cos pytam to ladnie prosze i dziękuje za pomoc a nie kurwa WYMAGAM aby ktoś mi pomogł, oraz kurwa co 2 post banuje banuje, ciagle o to samo no kurwa. mozna bocic tylko 1 konto na 1 ip, inaczej leci soft po paru min, 30 min różnie, jesli caly czas nawet z 1 kontem macie problem odczekajcie z 2-3h i sprobojcie, jesli dalej to samo to nowe konto, jesli nadal nic to zmiana ip bo jestescie na black liscie.

Opublikowano

naprawdze zaje... bot niestety z transferem pokemonów szaleje bo mimo zaznaczonych że ma nie transferować transferuje mi charmandery bulbasaury squirtle i pare innych, kompletnie nie czyta chyba tego że ma tego nie transferować no ale trudno, reszta opcji dość fajna polecam Nowy Jork Central Park (40.7828647, -73.9675438) pokestop co krok lure praktycznie na każdym więc wszystkiego od cholery.

Siea siea.

Opublikowano

K***A CO Z WAMI LUDZIE? PYTACIE PYTACIE I MACIE PRETESJE ZE NIKT NIE ODPOWIADA, CZY KTOS TU KOMUS PŁACI ZA TO? CO TO MA BYC ZE WYMAGACIE ABY KTOS K***A WAM ODPOWIEDZIAŁ POMOGŁ?? jak ja o cos pytam to ladnie prosze i dziękuje za pomoc a nie k***a WYMAGAM aby ktoś mi pomogł, oraz k***a co 2 post banuje banuje, ciagle o to samo no k***a. mozna bocic tylko 1 konto na 1 ip, inaczej leci soft po paru min, 30 min różnie, jesli caly czas nawet z 1 kontem macie problem odczekajcie z 2-3h i sprobojcie, jesli dalej to samo to nowe konto, jesli nadal nic to zmiana ip bo jestescie na black liscie.

Panie kolego zmieniłem IP przez "Ghosta" i dalej na każdym z 5ciu moich kont Soft-Ban....

Opublikowano

K***A CO Z WAMI LUDZIE? PYTACIE PYTACIE I MACIE PRETESJE ZE NIKT NIE ODPOWIADA, CZY KTOS TU KOMUS PŁACI ZA TO? CO TO MA BYC ZE WYMAGACIE ABY KTOS K***A WAM ODPOWIEDZIAŁ POMOGŁ?? jak ja o cos pytam to ladnie prosze i dziękuje za pomoc a nie k***a WYMAGAM aby ktoś mi pomogł, oraz k***a co 2 post banuje banuje, ciagle o to samo no k***a. mozna bocic tylko 1 konto na 1 ip, inaczej leci soft po paru min, 30 min różnie, jesli caly czas nawet z 1 kontem macie problem odczekajcie z 2-3h i sprobojcie, jesli dalej to samo to nowe konto, jesli nadal nic to zmiana ip bo jestescie na black liscie.

Panie kolego zmieniłem IP przez "Ghosta" i dalej na każdym z 5ciu moich kont Soft-Ban....

czy ty k***a jesteś rozumny? jeśli bocisz z paru kont to k***a będzie ten soft....

Siea siea.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...