Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadza się rozdają permanentne bany,sam jednego wylapalem. Rada jest taka jak to opisuja  autorzy bota. Nalezy ekspic w kraju skad mamy IP. Na ich stronie pokazano jak to sprawdzic. Autorzy pokemona wlasnie tak robia, jesli IP jest z Polski a ktos ekspi w USA to wala od razu perma na IP i na konto. Probowalem z innego IP sie logowac na konto z gmaila i niestety perm ban,wyglada to tak jakby konto skasowano. Kolejna rzecz to szybkosc - juz sie nie da zasuwac po 300km/h, autorzy zalecaja max 25. Szczerze mowiac sam zaczalem uzywac noxa, tego bocika juz nie uzywam. Szkoda mi kont.No i skonczylo sie lapanie fajniejszych pokemonow, u nas mozemy lapac jakies smieszne szczurki i ptaszki - nie wiem czy gra bedzie nadal atrakcyjna.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zgadza się rozdają permanentne bany,sam jednego wylapalem. Rada jest taka jak to opisuja  autorzy bota. Nalezy ekspic w kraju skad mamy IP. Na ich stronie pokazano jak to sprawdzic. Autorzy pokemona wlasnie tak robia, jesli IP jest z Polski a ktos ekspi w USA to wala od razu perma na IP i na konto. Probowalem z innego IP sie logowac na konto z gmaila i niestety perm ban,wyglada to tak jakby konto skasowano. Kolejna rzecz to szybkosc - juz sie nie da zasuwac po 300km/h, autorzy zalecaja max 25. Szczerze mowiac sam zaczalem uzywac noxa, tego bocika juz nie uzywam. Szkoda mi kont.No i skonczylo sie lapanie fajniejszych pokemonow, u nas mozemy lapac jakies smieszne szczurki i ptaszki - nie wiem czy gra bedzie nadal atrakcyjna.

Ja lecąc na Pokebuddy nie wyłapałem żadnego perma, odpaliłem dziś konto w pracy i normalnie mnie zalogowało także easy.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja lecąc na Pokebuddy nie wyłapałem żadnego perma, odpaliłem dziś konto w pracy i normalnie mnie zalogowało także easy.

Do czasu przyjacielu. Ja też tak robiłem. Poczytaj stronę twórców bota. Tam właśnie ostrzegają przed expieniem w innym państwie niż Twoje IP. Mam perma na konto z google. Z PTC chodzą mi konta ale expię u siebie i nie szaleję. Na google nie mogę się zalogować ponieważ dostaję info,że konto zostało usunięte. That's all

Opublikowano

Do czasu przyjacielu. Ja też tak robiłem. Poczytaj stronę twórców bota. Tam właśnie ostrzegają przed expieniem w innym państwie niż Twoje IP. Mam perma na konto z google. Z PTC chodzą mi konta ale expię u siebie i nie szaleję. Na google nie mogę się zalogować ponieważ dostaję info,że konto zostało usunięte. That's all

Expiłem w całej Ameryce i do tej pory nic.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
[P - 10:57:26] [Farm Pokestops] Updating Pokestops...

[P - 10:57:36] [Farm Pokestops] Updating Pokestops...

[P - 10:57:37] [Catch Pokemon] No Pokemon nearby

[P - 10:57:47] [Farm Pokestops] Updating Pokestops...

[P - 10:57:57] [Farm Pokestops] Updating Pokestops...

[P - 10:58:00] [Catch Pokemon] No Pokemon nearby

Ktoś wie o co chodzi? Wczoraj działało normalnie. w ogóle nie widzi pokestopów.

Opublikowano

[P - 10:57:26] [Farm Pokestops] Updating Pokestops...
[P - 10:57:36] [Farm Pokestops] Updating Pokestops...
[P - 10:57:37] [Catch Pokemon] No Pokemon nearby
[P - 10:57:47] [Farm Pokestops] Updating Pokestops...
[P - 10:57:57] [Farm Pokestops] Updating Pokestops...
[P - 10:58:00] [Catch Pokemon] No Pokemon nearby

Ktoś wie o co chodzi? Wczoraj działało normalnie. w ogóle nie widzi pokestopów.

Bo ten bot jest rozwalony.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Właśnie zabanowano mi drugie konto tym razem PTC pomomo nie używania bota . Z tego co czytałem na stronach internetowych Nantec zaczął przeglądać logi kont i banuje i usuwa wszystkie konta używające wcześniej  botów, nie aktywne i kupione po wyekspieniu. Nie jest to sianie paniki tylko realne informacje z internetu potwierdzone zbanowanymi kontami. Już nawet Nex nie pomaga.

Opublikowano

Używam go od tygodnia ( około ) i do tej pory nic mimo że ustawienia są na Tokyo Disney. Czasami są softy ale wystarczy chwilę poczekać, na aktualny moment wykorzystuję tylko po konta z około 20 lv by miały lurki. A to z Updating Pokestop to po prostu softban. Jeżeli zaczęli przeglądać logi milionom jak nie więcej kont to miło z ich strony :D Pewnie banują tych co nie uważali. 

e6rltz.jpg

Opublikowano

Dodajcie do bota funkcje odbanowania sie (softban)

Ale to nie my jesteśmy twórcami bota tylko findevv. Co do bota, to została dodana aktualizacja w GUI - można używać proxy. Wymagany jest adres IP oraz port, a także można skorzystać z proxy authentication (username oraz password) oraz zostały zaktualizowane wyglądy poszczególnych ikonek w menu ustawień. 

6d683368fa.jpg

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No i nie działa, nie da sie zalogować.

Bot miał potencjał ale niestety został zaniedbany i odstawiony w kąt ;)

ezgif-com-effects.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wpisuje w login "FREE-BETA" i nie chce mi się zalgoować, co jest? zablokowali to czy co ? klikam login ale nic się nie dzieje 

Bo trzeba się teraz zarejestrować samemu. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wie ktoś kiedy będzie aktualizacja BOTA ? Ciągle zwraca komunikat "out of range change your IP" nie obraca pokestopów i nie widzi pokemonów

Opublikowano

Wie ktoś kiedy będzie aktualizacja BOTA ? Ciągle zwraca komunikat "out of range change your IP" nie obraca pokestopów i nie widzi pokemonów

nie będzie :D 

znów wyszło nowe API hahaha xD

Opublikowano

nie będzie :D

znów wyszło nowe API hahaha xD

PokeFastMap czy jakoś tak odszyfrowała api i je udostępni hahaha.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Bo zaden bot w tej chwili nie działa. Jesli bedzie jakis działajacy to na pewno sie tu pojawi.

FrogiPL.png

zgonikPL.png

FrogiPL.png

Opublikowano

I raczej się nie pojawi, bo gdyby tak było, to już dawno byłoby jakieś info co do tych botów, a aktualnie żaden twórca niczego nie udostępnia. Autor temat olał, tak więc nie ma co z jego strony liczyć na jakiekolwiek informacje.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...