Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up też to miałem. Pobrałem PidgeyBOT i śmiga.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaką lokalizacje polecacie pod XP i pod poksy jednocześnie? :)

podpinam sie, tylko takie nie glupie i zey duzo ich bylo :D np duzo growlithow czy jak to sie pisze  :lenny:

Growlight sporo w Santa Monica łapie a od siebie polecam Central park NY>

Opublikowano

Jaką lokalizacje polecacie pod XP i pod poksy jednocześnie? :)

podpinam sie, tylko takie nie glupie i zey duzo ich bylo :D np duzo growlithow czy jak to sie pisze  :lenny:

Growlight sporo w Santa Monica łapie a od siebie polecam Central park NY>

siedze 3h w central parku i same smieciowe pokemony, nie polecam.

Opublikowano

Coś tam piszecie o banach za zmiane lokalizacji czy coś, więc jak bot chodzi zbiera te pokomony gdzieś tam i go wyłącze i pogram sobie na telefonie w swojej miejscowości to dostanę bana?

Opublikowano

Coś tam piszecie o banach za zmiane lokalizacji czy coś, więc jak bot chodzi zbiera te pokomony gdzieś tam i go wyłącze i pogram sobie na telefonie w swojej miejscowości to dostanę bana?

Bardzo możliwe. Dobrze jest odczekać troszkę zanim włączysz na swoim telefonie.

Polecam także poradnik  http://www.mpcforum.pl/topic/1563666-poradnik-jak-si%C4%99-pozby%C4%87-softbana/

:)

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

(Taki mały komunikat, który mam nadzieje, że komuś pomoże)

Jak dostaniecie soft bana, za szybkie zmiany lokacji po prostu ustawcie bota tylko na farmienie pokestopów, owszem będzie wyświetlało 0 xp za pokestop, ale po 5-10 min takich błędów to ustaje i soft ban schodzi, można normalnie zbierać pokemony w obojętnie jakiej lokacji

Opublikowano

I gdzie tam poksy farmicie? Santa monica nie powiem fajnych sporo poków dała. Próbowałem teraz San Francisco ale tak lipa troche.

Opublikowano

W Melbourne złapało mi 2x Kangaskhana 900cp+. Dość rzadki pokemon, ale strasznie mało pokestopów, więc zmieniam lokacje bo prócz właśnie tego pokemona były jakieś słabe zubaty 200cp.

Opublikowano

ja się staram podróżować dość blisko. Czyli nie kontynent a raczej krótkie odległości i tak w stanach siedzę. Jak zmienisz. włącz bota na same stopy i poczekaj aż te 0exp zmieni się na 50/100 wtedy wiesz ze możesz łapać poki spowrotem. 

Opublikowano

Bardziej chodzi mi o to jak wpisać kordy by być np w nowym jorku w central parku i by chodził po nim całym.

banner5.gif

Opublikowano

Bardziej chodzi mi o to jak wpisać kordy by być np w nowym jorku w central parku i by chodził po nim całym.

Setting - > walk Settings

Wpisuejsz kordy które możesz wziąść z map googli nawet.

Attitude zasieg od centrum kordó u mnie mam 120 i sobie tma spaceruje po santamonice w poblizu po stopach

Walk speed wedle uznania ja mam 17 bo fajnie na jajka mi działa. 

Opublikowano

Setting - > walk Settings

Wpisuejsz kordy które możesz wziąść z map googli nawet.

Attitude zasieg od centrum kordó u mnie mam 120 i sobie tma spaceruje po santamonice w poblizu po stopach

Walk speed wedle uznania ja mam 17 bo fajnie na jajka mi działa. 

120 jak to jest liczone metry kilometry ?

banner5.gif

Opublikowano

ktoś mi powie jak ustawić aby używał mi lucky egga i incense ?

Odpalaj na bs przynajmniej ja tak robię.

banner5.gif

Opublikowano

problemik.

exp z pokestopow leci normalnie itd ale nie lapie, a nawet nie próbuje łapać żadnych pokemonów. jak to skonfigurować by łapało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...