Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GreatMuOnline[Brak WebShopa][Season6Ep3]

WojucH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doszło przed momentem mnóstwo spotów od lt3 do Karutan itd.

Na każdej mapie pojawiło się po 4-5 spotów więcej.

Skille dla RF dropią z niższych map

Max Connect Account z 1 IP zwiekszone do 6

Zwiekszyliśmy delikatnie drop medali oraz serc

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny serwer, zapraszam do gry.

Gra sie bardzo dobrze, administracja sprawnie odpowiada na wiadomości mam nadzieje ze serwer ustoi kawal czasu.

Psychopata

Opublikowano

Ma ktoś rozwiązanie, które pozwoli mi pograć? Loading -> klient sie zamyka. 

-=edit=- 

miałem dodany main.exe do DAP, to było przyczyną problemu. pis joł.

Opublikowano

Miało nie byś donate... to ja się zapytam skąd ludzie maja pety i seal'e? Skąd WC?

Serwer fajny, ale afk to tu przesadne, o party to dud, a jak juz sie znajdzie cos, to zaraz ks graczy z topki " bo tylko na chwile" standardowy tekst....

Opublikowano

Jednak wprowadzilismy możliwosc kupowania wcoinów za które możesz tylko wykupić sela na większego expa oraz pande. Tylko tyle nie ma żadnych itemów FO wingów ani nic w tym rodzaju. Wcoiny mozna kupic na www poprzez zakładke "DONATE" 

Co do osob na serwerze , to wy tworzycie klimat tego miejsca. Ja mogę tylko interweniowac w kwestiach przesadnych.

Opublikowano

Wingi +0+28 dają uwaga... 13% :D Bez komentarza.

13 % czego ;x? jesli mowisz o praniu wingow 2 lvlu to jestes w bledzie bo dzis pralem cape mialem wingi +16 i bylo 90 %.

Zapraszam na serwer

Opublikowano

Wojcuh Wytłumacz o co chodzi z BK.

mam np 1 k w vit co daje ~~ 3 k hp bez bufa.

I uwaga mająć 3 k hp + buff gdzie w ene mam 100 pkt daje mi UWAGA 2 x tyle hp czyli 6 k natomiast majac w ene 1,5 k ene DAJAC BUFA UWAGA tez mam 6 k hp ... o co tu chodzi ??

obcinajac buff bk traci on swoja grywalnosc, kazda postac posiada skile które atakuja z daleka, pvp z wykonaniu bk z takimi ustawieniami przeciwko jakiejkolwiek postaci nie ma szans, jego atut to hp a tutaj go tego pozbawiono.

Dalej, majac 65 k w vit co daje okolo 195 k hp + buff i jesli jego mnoznik to 2 to na moje jest to okolo 390 k hp , a napisales kiedys ze na fulach bk ma 590 k hp ?!?!

slyszalem takze ze bk ma skill dmg zblokowany na 3 k czyli 500 % !!! ja się pytam po co skoro to jego mnożnik skilla ? SM tez ma zblokowane wizard dmg do 500 ?? nie sadze ....

Jesli bk ma byc cos tutaj wart gdzie jest to krol pvp i po to ludzie sie mecza i nim graja bo nie watpliwie najciezej expi sie tę postać, to nalezy coś z tym zrobić ...

a to co mnie najbardziej dziwi to fakt że dając komuś buff mnożymy jego hp także x2 ... moim zdaniem tak byc nie moze

Proszę o jasną odpowiedź, wszyscy bk się chętnie dowiedzą.

Pozdrawiam

Opublikowano

13 % czego ;x? jesli mowisz o praniu wingow 2 lvlu to jestes w bledzie bo dzis pralem cape mialem wingi +16 i bylo 90 %.

Zapraszam na serwer

I o to mi właśnie chodzi. Wingi +0+16 daja 90%, a wingi +0+28 już tych procentów 13. Kompletny bezsens jakich na serwerze wiele. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o RF z Energy jest ta sama sytuacja a mianowicie % dmg z dark side jest ograniczony do 500%.

Więc może pytanie po kiego wafle robić max statystyki do 65k skoro wszystko jest osłabione... A moby podkrecone aż za bardzo....

Po drugie admin wogole nie reaguje na guild TrollZ która wpada na spot zabijając wszystkich i go przejmuje...

Opublikowano

Jeżeli chodzi o RF z Energy jest ta sama sytuacja a mianowicie % dmg z dark side jest ograniczony do 500%.

Więc może pytanie po kiego wafle robić max statystyki do 65k skoro wszystko jest osłabione... A moby podkrecone aż za bardzo....

Po drugie admin wogole nie reaguje na guild TrollZ która wpada na spot zabijając wszystkich i go przejmuje...

Admin kolego nie reaguje na nic. Ciągłe zabijanie i ksucie mimo, że w regulaminie jest zakaz. Brak kilku ważnych NPC, których do tej pory nie potrafią dodać. Do tej pory nie oddano pieniędzy za pomyłkę z zen za resa na starcie. Pierwszy dzień 130 online i tylko kilka spotów na całym serwerze. Zapowiadało się bardzo fajnie, niestety, admin nastawił się na hajs z donate i ma wszystko w dupie. Ważne, że jego kolegom się fajnie gra.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tez sie zwiodlem z tym donate ale da sie grac nie narzekam sa serwery co mozesz wszystko kupic

Co do pk to admin nie bedzie latal i pilnowal tylko gracze jesli chca musza zlozyc skarge na forum i wtedy taka osoba dostanie warna jesli ss bedzie poprawny

Co do ogranicznika 500 % skill dmg to mysle ze zrobili to zeby wyrownac co nie co postacie ale moge sie mylic

Spoty zostaly dorobione ale co racja to racja wiecej spotow powinno byc przed startem serwera

Gram tutaj bo na ta chwile nie ma nic lepszego z polskich serwerow i pewnie przez dlugi czas nie bedzie.

Opublikowano

Na każdym serwerze mu online tak masz, widzę pojęcie o grze masz bardzo wysokie !

Po prostu nigdy nie robiłeś wingów +28, bo tu myślałeś, że jevel wrzucisz i będziesz koxu ?

Palnij się w łeb.

Opublikowano

Na każdym serwerze mu online tak masz, widzę pojęcie o grze masz bardzo wysokie !

Po prostu nigdy nie robiłeś wingów +28, bo tu myślałeś, że jevel wrzucisz i będziesz koxu ?

Palnij się w łeb.

Palnąć to mogę Ciebie.

Za moich czasów było mu 97d, i max opcja była 16. Teraz wymyślili super ulepszenia, aż do 28, więc po co mi to, jeśli później wingi mają 13% szans na zrobienie 2lvla? Skoro ktoś zrobił taką głupotę, to nie znaczy, że trzeba to powielać. Ale skoro według Ciebie kopiowanie wszystkiego jest spoko, bo na każdym serwerze tak jest, to brawo dla Ciebie. Na pewno zmiana procentów nie jest taka trudna. Chyba, że dla Admina tego serwa, gdzie 75%, to co 10 jol, który wbija opcje. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wojcuh Wytłumacz o co chodzi z BK.

mam np 1 k w vit co daje ~~ 3 k hp bez bufa.

I uwaga mająć 3 k hp + buff gdzie w ene mam 100 pkt daje mi UWAGA 2 x tyle hp czyli 6 k natomiast majac w ene 1,5 k ene DAJAC BUFA UWAGA tez mam 6 k hp ... o co tu chodzi ??

obcinajac buff bk traci on swoja grywalnosc, kazda postac posiada skile które atakuja z daleka, pvp z wykonaniu bk z takimi ustawieniami przeciwko jakiejkolwiek postaci nie ma szans, jego atut to hp a tutaj go tego pozbawiono.

Dalej, majac 65 k w vit co daje okolo 195 k hp + buff i jesli jego mnoznik to 2 to na moje jest to okolo 390 k hp , a napisales kiedys ze na fulach bk ma 590 k hp ?!?!

slyszalem takze ze bk ma skill dmg zblokowany na 3 k czyli 500 % !!! ja się pytam po co skoro to jego mnożnik skilla ? SM tez ma zblokowane wizard dmg do 500 ?? nie sadze ....

Jesli bk ma byc cos tutaj wart gdzie jest to krol pvp i po to ludzie sie mecza i nim graja bo nie watpliwie najciezej expi sie tę postać, to nalezy coś z tym zrobić ...

a to co mnie najbardziej dziwi to fakt że dając komuś buff mnożymy jego hp także x2 ... moim zdaniem tak byc nie moze

Proszę o jasną odpowiedź, wszyscy bk się chętnie dowiedzą.

Pozdrawiam

KcuR3.jpg

Screen przed buffem na full statach

Kc0FI.jpg

Screen Po buffie na full statach. Jeźeli ty po 10 resach oceniasz realny stan PVP Postaci BK to powiem ci jedno. Takich graczy nam trzeba naprawde^^

Pisałem w zapowiedzi na samej górze , że rasy klasy są odpowiednio skonfigurowane. Zmienialiśmy bardzo dużo jak dla nas wyszło to na plus natomiast tak jak pisałem wcześniej jak mozna oceniac PVP po wbiciu 10 resetów.

Dodam jednak , że sprawdzę wszystko od nowa czy czasami gdzieś się nie machneliśmy.

Admin kolego nie reaguje na nic. Ciągłe zabijanie i ksucie mimo, że w regulaminie jest zakaz. Brak kilku ważnych NPC, których do tej pory nie potrafią dodać. Do tej pory nie oddano pieniędzy za pomyłkę z zen za resa na starcie. Pierwszy dzień 130 online i tylko kilka spotów na całym serwerze. Zapowiadało się bardzo fajnie, niestety, admin nastawił się na hajs z donate i ma wszystko w dupie. Ważne, że jego kolegom się fajnie gra

Oczywiście masz absolutną racje , przeciez ja nic nie robie tylko siedzie i patrze jak na konto wpływa mi kolejny tysiąc i zastanawiam się czy wyjechać z całą rodziną od dziadków po ciotki, wujków na majorke.

Donate jest tylko na seale i nic więcej. Jeźeli chcesz zmień serwer tam płać po 50 zł na item.

W Regulaminie jest napisane ks dozwolone od map kanturu wzwyż.

Za moich czasów było mu 97d, i max opcja była 16. Teraz wymyślili super ulepszenia, aż do 28, więc po co mi to, jeśli później wingi mają 13% szans na zrobienie 2lvla? Skoro ktoś zrobił taką głupotę, to nie znaczy, że trzeba to powielać. Ale skoro według Ciebie kopiowanie wszystkiego jest spoko, bo na każdym serwerze tak jest, to brawo dla Ciebie. Na pewno zmiana procentów nie jest taka trudna. Chyba, że dla Admina tego serwa, gdzie 75%, to co 10 jol, który wbija opcje. 

Za moich czasów siedziało się na trzepaku lub grało piłke na żwirze a jeźeli ty zatrzymałeś się na wersji 97d to dlaczego zaglądasz w temat o Seaon6 ?

Czasami zastanawiam się dlaczego ludzie są tak zawistni , wszedł na serwer zobaczył 3 pierwsze zajęte spoty , wlatuje na mpc i wszystkie pomyje swiata na administrację. Wygląda to tak , że kiedy inni bawią sie dobrze na imprezie a ty mowisz że jest c*****o stojąc pod drzwiami.

Dodam również, że cały czas cos modernizujemy dodajemy i faktycznie naprawiamy tylko , że nie widać tego tak bardzo , nikt nie jest nieomylny.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Palnij się w łeb.

Palnąć to mogę Ciebie.

Polecam wyjście z domu na świeże powietrze, albo wsiądź w wehikuł czasu i leć na rok 97D.

Zawsze znajdzie się jakaś mameja, która nie potrafi wyprać wingów i ryczy.

Po co edytować procenty ? To jest specjalny " trick" aby wbić wingi  na +16 i prać na 90 %, ale żeby mieć +16 to musisz się pomęczyć.

Jak byś miał mózg to byś te wingi wsadził + 2 exe +4+4 i masz 50 + procent.

Opublikowano

Palnij się w łeb.

Palnąć to mogę Ciebie.

Polecam wyjście z domu na świeże powietrze, albo wsiądź w wehikuł czasu i leć na rok 97D.

Po co edytować procenty ? To jest specjalny " trick" aby wbić wingi  na +16 i prać na 90 %, ale żeby mieć +16 to musisz się pomęczyć.

Nie pierdol mi tu o świeżym powietrzu, bo jestem na nim częściej niż Ty. Po to zmieniać cymbale, że wbijam sobie na +28, bo na wczesnym etapie mi się przyda zwiększony dmg, a później mam z tego jedno wielkie gówno, bo jest 13% tylko. Nie byłoby to wcale trudne, żeby ustawić 90% na wingi z opcją 16 i więcej. Tym bardziej dla kogoś kto stawia serwer. Ja się nie biorę za coś czego nie potrafię robić, albo jeśli nie potrafię przyjąć na twarz krytyki, a kolega widzę obrońca uciśnionych.

Na starcie serwera jest 140 osób. W lorenci 2 spoty, w davias 2, w atlans może 1, w lt7 1.... itd. To jest ten zapierdol? Tak dużo czasu pochłonęło ich stworzenie, że nie można nawet się przyczepić? No ale jest w dropie jewel of excellent, wow, teraz to nie można już krytykować. W grze brakuje połowy NPC, ale przecież nie wspominaj o tym, bo jest jewel of luck. Takich błędów mógłbym znaleźć masę, ale jak widać nie ma sensu, bo jak napiszesz o czymś źle, to zaraz jesteś mameją, według wielkich znawców. Najlepiej to po stopach całować, bo przecież serwer postawili. WOW. Brawo. Gratulacje, co za wyczyn. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Palnij się w łeb.

Palnąć to mogę Ciebie.

Nie pierdol mi tu o świeżym powietrzu, bo jestem na nim częściej niż Ty. Po to zmieniać cymbale, że wbijam sobie na +28, bo na wczesnym etapie mi się przyda zwiększony dmg, a później mam z tego jedno wielkie gówno, bo jest 13% tylko. Nie byłoby to wcale trudne, żeby ustawić 90% na wingi z opcją 16 i więcej. Tym bardziej dla kogoś kto stawia serwer. Ja się nie biorę za coś czego nie potrafię robić, albo jeśli nie potrafię przyjąć na twarz krytyki, a kolega widzę obrońca uciśnionych.

Na starcie serwera jest 140 osób. W lorenci 2 spoty, w davias 2, w atlans może 1, w lt7 1.... itd. To jest ten zapierdol? Tak dużo czasu pochłonęło ich stworzenie, że nie można nawet się przyczepić? No ale jest w dropie jewel of excellent, wow, teraz to nie można już krytykować. W grze brakuje połowy NPC, ale przecież nie wspominaj o tym, bo jest jewel of luck. Takich błędów mógłbym znaleźć masę, ale jak widać nie ma sensu, bo jak napiszesz o czymś źle, to zaraz jesteś mameją, według wielkich znawców. Najlepiej to po stopach całować, bo przecież serwer postawili. WOW. Brawo. Gratulacje, co za wyczyn. 

W lorenci spotów 5x w devias spotów 10 , ale widocznie ogranicza cię tylko znajomość devias3. Dlaczego ograniczasz się tylko do lt7? Już ci mowie

Losttower 5 spotów

Losttower2 6 Spotów

Losttower3 6 spotów

Losttower 4 4 Spoty

Losttower 5 9 spotów

losttower 6 4 spoty

Losttower7 2 Spoty.

Tarkan - zajebane od spotów

Icek zajebany od spotów.

Ale tak to jest jak się ograniczasz tylko do miejsc tych które znasz z innych serwerów i twoim zdaniem na każdym serwie w tych miejscach powinny one się znajdować. Ta polemika do niczego nie prowadzi. Nie chcesz nie graj nic na siłe.

Opublikowano

Palnij się w łeb.

Palnąć to mogę Ciebie.

W lorenci spotów 5x w devias spotów 10 , ale widocznie ogranicza cię tylko znajomość devias3. Dlaczego ograniczasz się tylko do lt7? Już ci mowie

Losttower 5 spotów

Losttower2 6 Spotów

Losttower3 6 spotów

Losttower 4 4 Spoty

Losttower 5 9 spotów

losttower 6 4 spoty

Losttower7 2 Spoty.

Tarkan - zajebane od spotów

Icek zajebany od spotów.

Ale tak to jest jak się ograniczasz tylko do miejsc tych które znasz z innych serwerów i twoim zdaniem na każdym serwie w tych miejscach powinny one się znajdować. Ta polemika do niczego nie prowadzi. Nie chcesz nie graj nic na siłe.

Wojtek jemu chodzilo o spoty na starcie a nie po zmianach ;p

Pytanie do ciebie czy od kanturu w zwyz mozna zabijac? bo cos ludzie spamili ze zostal zmieniony regulamin i nigdzie nie mozna kilac wiec jak z tym jest?

Opublikowano

Po starcie serwera odrazu praktycznie dodaliśmy spoty.

Nie spodziewaliśmy się tak licznej frekwencji na start.

Regulamin serwer jest na stronie.

Zabawa z ks/pk zaczyna się od kanturu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...