Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GreatMuOnline[Brak WebShopa][Season6Ep3]

WojucH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli ciężko będzie o slot w pt:-P

Na początku myśle , że nie natomiast w późniejszej grze pewnie party bedą "Guildiowe"

Natomiast jeźeli nie będzie osoby dłużej niż 5 minut lub gdy podczas twojego resetu osoby znajdą kogos innego do pt nie zostaniesz dołączony z powrotem :- )

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ten client ma dźwięki?

Klient ten jest bez dźwięku , większość z was pewnie i tak słucha czegoś "zewnętrznego" :)

Opublikowano

Czy DL również otrzymuje 500 pkt po RR? Jeżeli tak to ciutke to nie sprawiedliwe będzie ponieważ on ma więcej statystyk do rozdania... Co znacznie wydłuży wybicie maxow no chyba że wylaczysz wymóg cmd w skilach i koniu:-P

Opublikowano

Czy DL również otrzymuje 500 pkt po RR? Jeżeli tak to ciutke to nie sprawiedliwe będzie ponieważ on ma więcej statystyk do rozdania... Co znacznie wydłuży wybicie maxow no chyba że wylaczysz wymóg cmd w skilach i koniu:-P

DL dostaje tyle samo pkt co reszta klas , zastanawiamy się nad tym aby przepisać skrypt i dodawać DLowi co każdy reset 30-50 pkt automatycznie w command.

Dodam też , że DL jest dosyć mocną postacią nawet bez commanda :p

Opublikowano

Ale trochę oszukana:-P hmm no to już by jakiś pomysł był z tym skryptem... Przemyśl zagadnienie

Przemyślę , z moich wyliczeń wychodzi: Max staty = 2600 resetów więc aby command u DL wyszedł równo z full statystykami musielibyśmy dodawać mu 25 pkt co reset automatycznie w command: 25x2600=65 000 :- )

Opublikowano

Tak by było:-P więc pomyślcie bo dużo czasu nie zostało;-)

A tak z innej beczki jak Rf się sprawuje po waszej zmianie balansu?

Osłabilismy mu jeden z jego "buffów" zmniejszyliśmy przelicznik pod hp natomiast otrzymał więcej defa :- )

Każda klase postaci którą sie dobrze rozwinie będzie , że tak powiem Kocurem : )

Opublikowano

Powie mi ktoś jak usunąć MHPVerify.dll albo co zrobić, żeby nie wstrzykiwał się samoistnie za każdym razem jak włączam kompa?

Opublikowano

Kilka pytań odnośnie dodatkowych kamieni.

Czy % wbicia każdego kamienia w item jest zawsze 100% ?

Jevel of Socket - Jak to rozwiązaliście, na prawdę z każdego itemu da się zrobić item z socketami ? Co z ulepszeniem excelent itemu ?

Jevel of Level - do jakiego poziomu można podnosić lvl itemu ? +15 ? ^^

Jevel of Option - Jeśli wejdzie mi opcja +4 a wiadomo, że każdy chciałby mieć +28 to co się dzieje po ponownym wbiciu tego jawela w item ? Opcja wzrasta, może spaść, czy nic się nie dzieje, ponieważ w każdy item można jednorazowo wbić tego jawela ?

Są to dość istotne pytania, na które odpowiedź powinna się znaleźć na początku w publikacji, ponieważ te jawele ingerują bardzo poważnie w sens całej gry.

Jestem ciekaw jak to rozwiązaliście pod względem plików serwerowych.

Opublikowano

A jak będzie wyglądała tutaj sprawa ze spotami? Na psychicu w sumie fajniy był klimat bez spotów. Latanie i szukanie mobków :D

Opublikowano

Powie mi ktoś jak usunąć MHPVerify.dll albo co zrobić, żeby nie wstrzykiwał się samoistnie za każdym razem jak włączam kompa?

A powiedz mi w czym przeszkadza ci owa DDLka ?

Kilka pytań odnośnie dodatkowych kamieni.

Czy % wbicia każdego kamienia w item jest zawsze 100% ?

Jevel of Socket - Jak to rozwiązaliście, na prawdę z każdego itemu da się zrobić item z socketami ? Co z ulepszeniem excelent itemu ?

Jevel of Level - do jakiego poziomu można podnosić lvl itemu ? +15 ? ^^

Jevel of Option - Jeśli wejdzie mi opcja +4 a wiadomo, że każdy chciałby mieć +28 to co się dzieje po ponownym wbiciu tego jawela w item ? Opcja wzrasta, może spaść, czy nic się nie dzieje, ponieważ w każdy item można jednorazowo wbić tego jawela ?

Są to dość istotne pytania, na które odpowiedź powinna się znaleźć na początku w publikacji, ponieważ te jawele ingerują bardzo poważnie w sens całej gry.

Jestem ciekaw jak to rozwiązaliście pod względem plików serwerowych.

Już spieszę z odpowiedzią a więc:

Kamien Jewel of Level daje 100% podbicia itemu od +7 w góre czyli również do +15 :- )

Jewel of Option - Szanse na wbicie opcji w itemie w zależności od szczęscia - może ci wejsc item odrazu +28 lub tylko +4 , +8 Kamień mozna wbijać wiele razy przykład Mamy item +L +Opcja 8 wrzucany kamien może ci podnieść opcję znów w zależnosci od szczescia do +28 lub np do +16. Nie pali uzyskanych wcześniej opcji jeźeli nie wejdzie poprostu item zostaje na opcji taką jaką mieliśmy przed wbiciem kamienia. Myślę ze w miare dobrze to wytłumaczyłem.

Jewel of socket - Dodaje nam "dziury" do itemów już socketowych. Znajdujesz socketa z Luck z jedną dziura wbijając Jewel of Socket otrzymujesz item z 2 "dziurami" itd aż do 5

Jewel of Exelent - 100% szansy na zrobienie z każdego itemu oprócz socketów.

Jewel of Luck - 100% wejscie w item opcji Luck

Drop owych kamieni jest bardzo malutki więc tak jak pisałem wcześniej używajcie ich rozważnie i z głową :- ) 

A jak będzie wyglądała tutaj sprawa ze spotami? Na psychicu w sumie fajniy był klimat bez spotów. Latanie i szukanie mobków :D

Spoty są , gdyby brakowało w każdej chwili jesteśmy wstanie dorobić :)

Opublikowano

Nie mogę usunąć z innego Mu.

Opublikowano

Nie mogę usunąć z innego Mu.

Spróbuj uruchomić menadzera zadań CTRL+ALT+Delete i poszukać w usługach lub procesach włączonych i spróbować wyłączyć. Jeezeli nie pomoże Pasek Startu wyszukaj i wpisz komende msconfig wtedy wyskoczy ci wszystko co jest uruchamiane wraz ze startem systemu i możesz to swobodnie wyłączyć :- )

Opublikowano

Serwer startuje o 18 i nie ma mowy o opóźnieniu? Rozumiem , że od tej 18 będzie stał 24/7? : )

Hehe a jak inaczej ? Oczywiście , że 24/7

Opublikowano

Czekamy czekamy  :yay:

Dodam również , że zmieni się link do strony oraz forum więcej informacji niebawem.

Coś jeszcze planujecie zmieniać? Czy zostaje eu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...