Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GreatMuOnline[Brak WebShopa][Season6Ep3]

WojucH

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mój komputer > właściwośći> zaawansowane > wydajność> Zapobieganie wykonywaniu danych

dodaj tam maina, może pomoże ;-)

Opublikowano

Jeźeli macie włączone jakies pickupy oczka czy cokolwiek innego nie wejdziecie na serwer Antyhack blokuje wszystko.

Proponuje zresetować komputer dodać cały folder z grą do wyjątków w antywirusie i wtedy odpalać maina.

Opublikowano

nie dziala ja mam 3 pliki po wypakowaniu ? jakis patch ? cos trzeba zrobic ? moze bezposredni link do sciagniecia kto poda ? ze stony nie dzila

Opublikowano

Na początku pojawiło mi się jakieś okienko z anty-hackiem jak jezcze serwer był off.. Teraz nic się nie pojawia jak wchodzę w main :s. Dodałem do EDP i dalej nic.

Na początku pojawiło mi się jakieś okienko z anty-hackiem jak jezcze serwer był off.. Teraz nic się nie pojawia jak wchodzę w main :s. Dodałem do EDP i dalej nic.

Opublikowano

Wyłącz antywirusa pobierz klienta od nowa rozpakuj dodaj do wyjątków i wtedy 2x na maina

Opublikowano

Nie mam antivira włączonego właśnie ;s. Dziwne 

Już działa :D. Kumpel z Wielkiej Brytanii zrobił postać , wszedł i chyba bloka dostał. Zadnych hackow ani nic , pierwszy raz w mu gra 

Opublikowano

Nie mam antivira włączonego właśnie ;s. Dziwne 

Już działa :D. Kumpel z Wielkiej Brytanii zrobił postać , wszedł i chyba bloka dostał. Zadnych hackow ani nic , pierwszy raz w mu gra 

Bloka? Tzn ? 

Opublikowano

mi jak wypakowuje pojawia sie takie cos

D:\kuuu\GreatMuOnlineOfficialClient.rar: Checksum error in GreatMuOnlineOfficial\Data\World71\TileRock04.OZJ. The file is corrupt

D:\kuuu\GreatMuOnlineOfficialClient.rar: Corrupt header is found

2 bledy czym moze to byc spowodowane, dodam ze 3 moich znajomych tez ma ten problem ...

Opublikowano

Okey zwiekszylismy max account na 1 ip juz powinno być ok

bez sensu zrob na 2 chociaz...

P.S i dodaj podstawowe skille dal rf i sumki ...

swoja droga rf ladnie dojebany... po 90dmg z buffem na lt7 :)

Opublikowano

Okey zwiekszylismy max account na 1 ip juz powinno być ok

bez sensu zrob na 2 chociaz...

P.S i dodaj podstawowe skille dal rf i sumki ...

swoja droga rf ladnie dojebany... po 90dmg z buffem na lt7 :)

Testowałem RF'a dodając mu pkt w vit na pierwszym resie w lt7 z buffem elfa leciał po 900 więc nie wiem o czym mowisz.

Skille specjalnie nie są dodane

Opublikowano

Wojuch moze by tak zwiekszyc ilosc spotow...? jest 140 online prawie i nie ma gdzie expic bo wszedzie full... chodzi mi o mapy typu lt dungeon 3 itp.

W pewnych miejscach ludzie nawet na 1 spocie expia po 10 osob...

Opublikowano

Hmm fakt mozna wejsc i sprawdzic czy serv trafia w gusta ja osobiscie zawitam wbije kilka rr zobacze jak to wszystko bedzie dzialac . A apropo moze to moje niedopatrzenie albo fajtłapstwo mianowicie: czy na tym servie jest donate ON / OFF?   :D

OFF

Piszesz adminie ze nie ma donate ale z tego co wiem jest opcja przelewu za wcoiny jest taka opcja na stronie serwera oraz pisza niektorzy w grze. Troche dziwne masz podejscie do graczy mogles napisac przynajmiej w publikacji ze istnieje cos takiego i wlaczyc po 2 tygodniach dzialania serwera a nie odrazu na starcie ;)

Opublikowano

Hmm fakt mozna wejsc i sprawdzic czy serv trafia w gusta ja osobiscie zawitam wbije kilka rr zobacze jak to wszystko bedzie dzialac . A apropo moze to moje niedopatrzenie albo fajtłapstwo mianowicie: czy na tym servie jest donate ON / OFF?   :D

OFF

Piszesz adminie ze nie ma donate ale z tego co wiem jest opcja przelewu za wcoiny jest taka opcja na stronie serwera oraz pisza niektorzy w grze. Troche dziwne masz podejscie do graczy mogles napisac przynajmiej w publikacji ze istnieje cos takiego i wlaczyc po 2 tygodniach dzialania serwera a nie odrazu na starcie ;)

niestety hajs musi sie zgadzac i niestety seale,pety z dodatkowym expem strasznie psuja gre ;/

wkoncu ile mozna miec konto odpalonych?

Opublikowano

Ogolnie serwer moze być aczkolwiek liczyłem na wielkie łał...

niestety mega zawód to własnie osoby które już mają seale oraz ringi na expa... 

Admin napisz czy mozna kupowac wcoinsy za PLNy oraz czy rzeczywiscie top 10 otrzymalo dodatkowe wcoinsy na start...

logic is gone... :<

Opublikowano

Wojuch moze by tak zwiekszyc ilosc spotow...? jest 140 online prawie i nie ma gdzie expic bo wszedzie full... chodzi mi o mapy typu lt dungeon 3 itp.

W pewnych miejscach ludzie nawet na 1 spocie expia po 10 osob...

Oczywiścię w dniu dzisiejszym około godziny 14 pojawi się o wiele więcej spotów.

OFF

niestety hajs musi sie zgadzac i niestety seale,pety z dodatkowym expem strasznie psuja gre ;/

wkoncu ile mozna miec konto odpalonych?

Dokładnie tak jak napisałeś hajs sie musi zgadzać... Jest w publikacji informacja , że dostępne są seale oraz "pety" za wcoiny.

Uruchomiliśmy 4 możliwe połączenia z jednego IP z racji tego , iż niektóre osoby mają osiedlowy internet i grają poprzez jedno IP

OFF

Pisałem już o tym.

Ogolnie serwer moze być aczkolwiek liczyłem na wielkie łał...

niestety mega zawód to własnie osoby które już mają seale oraz ringi na expa... 

Admin napisz czy mozna kupowac wcoinsy za PLNy oraz czy rzeczywiscie top 10 otrzymalo dodatkowe wcoinsy na start...

logic is gone... :<

Myślę , że liczba online na godzine 2:30 - 135 Osób pokazuję , że niektorym się serwer podoba włozylismy w niego wiele pracy.

Dokładnie osoby z topki poprzedniej edycji otrzymały po 300 wcoinów w nagrodę.

Opublikowano

Zen za resa miał być rzekomo stały, 10kk, to dlaczego właśnie zapłaciłem 20kk za drugiego?

Oddam każdemu kase kto ma wiecej niż 1 rr

i za chwile zmienimy skrypt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...