Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GreatMuOnline[Brak WebShopa][Season6Ep3]

WojucH

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Koledzy nie wiem czy dobrego mam klienta ale mam błąd przy laczeniu sie z serwerem tuż po odpaleniu kazdy z was tak ma?

Wszyscy tak mają ponieważ serwer jeszcze nie wystartował po godzinie 18 wejdziesz normalnie :)

Opublikowano

Koledzy nie wiem czy dobrego mam klienta ale mam błąd przy laczeniu sie z serwerem tuż po odpaleniu kazdy z was tak ma?

Wszyscy tak mają ponieważ serwer jeszcze nie wystartował po godzinie 18 wejdziesz normalnie :)

Dzieki bardzo !

Opublikowano

Jak wygląda Buff bk ?? jest ogarniczony ?? jak ma sie 32 k vit w bk do 32 k vit u sm ?

buff jest zblokowany na 1000 ?

Co z bugami ??

Opublikowano

post pod postem wybaczcie,

sciagnalem klienta tego drugiego, wypakowalem bo był z zipie, po otwarciu mam 3 foldery muhack data i client.dll , po kliknieciu client.dll nic sie nie dzieje tak ma byc ?

Opublikowano
Tak wygląda zawartość u mnie : http://oi63.tinypic.com/5bco5e.jpg

post pod postem wybaczcie,

sciagnalem klienta tego drugiego, wypakowalem bo był z zipie, po otwarciu mam 3 foldery muhack data i client.dll , po kliknieciu client.dll nic sie nie dzieje tak ma byc ?

Otwierasz poprzez main ale na razie serwer jest off ;-) 

Powinno Ci wyskoczyć hack protection. Dodajcie sobie maina do DEP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...