Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GreatMuOnline[Brak WebShopa][Season6Ep3]

WojucH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
logo.png

Witam was Kochani! Na wstępie chciałbym wszystkim serdecznie podziękować za udział w poprzedniej edycji serwera! Stworzyliście niesamowity klimat za co jeszcze raz serdecznie dziękujemy!

Start Serwera: 29,07,2016r Godzina 18;00

Tymczasem zapraszam wszystkich  na forum serwera http://forum-greatmuonline.pl

Zapraszam również do polubienia profilu na fb https://www.facebook.com/pl.greatmuonline/

config.png

Seazon6 Episode 3

BRAK WEB SHOPA!

MAX STATY WYNOSZĄ :65000

Dostosowany PVP BALANS pod maxymalne staty.

Dostępne  wcoiny za które możemy ułatwić sobię grę poprzez Seale na większy exp oraz „Pety”

Exp: 500x

Drop: 30

Punkty za reset: 500pkt za każdy reset otrzymujemy dodatkowo 2wcoiny

Grand Reset: Wymagane 100rr Koszt 2 000 000 000 , otrzymujemy dodatkowo 100 pkt do rozdania wiecej co każdy reset czyli za 1rr 600 za drugi 1200 itd.

Otrzymujecie również 500 wcoinów na wydanie w cashshopie

Koszt resetu: 10,000,000zen

Itemy max: +15+28

Punkty za lvl:

BK/SM/ME/SUM: 5 (6)

MG/DL/RF: 7

() - po zrobieniu Marlon Quest'a.

Sklepy:

Leather/Pad/Vine/Mistery set +4+L

Bronze/Bone/Silk/Red Wing set +4+L

Scale/Sphinx/Wind/ set +4+L

Dragon/Legendary/Guardian +4+L

Potiony pakowane po 50.

Części zaproszeń BC i DS 1-4.

Zaproszenie CC.

Jewel Succes Rate:

Bless 100%

Soul 50%

Soul+l 55%

Life 45%

Pralka:

+10: 65% 

+11: 60%

+12: 55% 

+13: 50% 

+14: 50%

+15: 35%

Luck: +5%

Inwazje:

Gold: 4 Godziny.

White Wizzard: co 4 godziny.

Red Dragon: co 4 godziny.

Skeleton King: co 4 godziny.

Boki:

Bok+1: Pad i odpowiedniki + ringi i pedanty

Bok+2: Sphinx i odpowiedniki + ringi i pedanty

Bok+3: Legendary i odpowiedniki

Bok+4: Dark Phoenix i odpowiedniki

Bok+5: Great Dragon i odpowiedniki

eventy.png

Selupan: co 48h

Kundun: co 48h

Erohrim: co 24h

Balglass: co 24h po wygraniu cały serwer otrzymuje bonus w postaci zwięszonego expa o 150 na 24h czyli do następnej walki!

BC i DS: co 2h 

Nagrody od bc1-bc5: Kamienie , Od bc6-bc8: Paczki kamieni + exelent itemy.

CC: co 4h - Nagrody za ukończenie eventu to: cc1-cc5: Paczki kamieni , cc6-cc7: Paczki kamieni + Anc itemy

IT: Raz Dziennie - Nagrody dla zwyciężonego teamu to : Fenie , częsci fenków , exe itemy , anc itemy, paczki kamieni , piórka do wingów 3 lvlu.

Castle Siege: Raz w tygodniu w niedzielę

Castle Deep Event: Codziennie o 18:00

Party Bonus Exp:

1) Party Normalne(te same rasy postaci):

2 osoby: 120%

3 osoby:140%

4 osoby: 160%

5 osób: 180%

2) Party Rasowe(różne rasy postaci):

2 osoby: 150%

3 osoby: 170%

4 osoby: 190%

5 osób: 210%

Każda postać w Party otrzymuje taki sam bonus do Expa.

TOP 5 z poprzedniej edycji zostaną nagrodzeni wcoinami na nową edycję.

admins.png

Admini:

Damian

Wojtek

Game Master:

GooFella

Gorlan

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm fajna koncepcja na serwerek poprzez likwidacje web shopa bedzie wieksza presja na handel, goldy, podbijanie itemkow mozliwe ze warto bedzie wrocic :D

Opublikowano

Ogólnie przez pierwsze dwa tygodnie online utrzymywało się w granicach 90-100. Przez następne parę tygodni spadło do 50-60. Ogólnie rzecz biorąc grało się bardzo przyjemnie, a teraz bez webshopa to zobaczymy. Oby było jeszcze lepiej :D

Opublikowano

Dzieki serdeczne za miłe słowo!

Dodam również , że na nowej edycji również pojawią się kamyczki typu "Jewel of socket" "Jewel of luck" Czy chociażby "Jewel of Level"

Bedzie sporo nowości natomiast już bez takiej przesady jak na poprzedniej edycji!

Pozdrawiam gorąco i zapraszam na naszego FB

Wybaczcie ale muszę się pochwalić tym co osiągneliśmy w kwestii "lajków" na fb 

3mKd3.png

Opublikowano

i bardzo dobrze rozpowszechniaj serwer może w końcu będzie coś na dłużej :)

P.S życzę sukcesów i czekam na start

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

Staramy się reklamować serwer gdzie tylko się da przynosi to efekty!

Otwieramy się na ludzi z zagranicy.

Chcemy aby to w końcu Polski serwer stał się miedzynarodowym :- )

Nadal się rozkręcamy.

31PBQ.png

Opublikowano

Spadliście mi jak grom z nieba. Akurat po tylu latach mam ochotę pograć, a tu nadchodzi taki server. Mam nadzieję, że będzie grało tu dużo osób. Szkoda tylko, że start dopiero za tydzień ^^

Opublikowano

A co sądzicie o koszcie za reset? 
Robimy Dynamic zen czy wrzucamy stały koszt?

Dodam , że zen na naszym serwerze będzie miał ogromne znaczenie z racji tego , że dropi w b.małych ilościach

Opublikowano

Jeśli koszt będzie stały, to najtrudniej będzie na początku, a z czasem zdobywanie kasy będzie łatwiejsze ze względu na to, że będzie można bić mocniejsze moby i resy nie będą problemem. Moim zdaniem powinien zmieniać się dynamicznie, żeby cały czas ten poziom trudności gry jakoś był zachowany.

Opublikowano

Też po małej przerwie, po przejrzeniu prezentacji zdecydowanie najlepiej zapowiadający się serwer (mimo iż exp trochę za duży dla mnie). Zawitam.

DzieckoNeo

Opublikowano

Nadal się rozkręcamy.

31PBQ.png

serio chwalisz sie kupionymi lajkami? 247pulubien fanpage'a i jedno udostepnienie,az 2100laikow pod komentarzem...

Opublikowano

Nadal się rozkręcamy.

31PBQ.png

serio chwalisz sie kupionymi lajkami? 247pulubien fanpage'a i jedno udostepnienie,az 2100laikow pod komentarzem...

Typowy hejter, wystarczy wejść w profil i ostatnie posty. Typowy negatywnie nastawiony do wszystkiego polaczek.

Opublikowano

Nadal się rozkręcamy.

31PBQ.png

Hehehe , masz racje post jest sponsorowany , natomiast nie ty będziesz mi mówił na co mam wydawać własne ciężko zarobione pieniądzę.

A "Lajki" od osób trzecich nie da się kupić.

Skoro już przyznałem ci racje co do sponsorowania myślę ze na tym temat ten zakonczymy.

Do osób zainteresowanych serwerem: Jeźeli macię Kochani jakieś propozycję wrzucajcie chętnie rozpatrzymy :- )

Opublikowano

Moim zdaniem jeśli nawet kupił te lajki, to i tak lepiej dla servera. Wolę, żeby jakoś się reklamował i grało na nim więcej niż 20 osób, niżeli byłyby pustki na servie, a admin zdzierałby tylko kasę z vipów i webshopa. Po za tym trzeba się cieszyć, że nadal istnieją servery z Mu i można sobie pograć na nich za darmo. Jak się nie spodoba server, to zawsze można go sobie zmienić.

Opublikowano

stempl88 miał na myśli lajki z allegro, albo z jakichś programów wymiany ruchu. To nie są lajki kupione przez Fejsa, poza tym koszt takiej kampanii przy tylu likeach były bardzo duży.

Wystarczy wejść w te osoby, które polubiły i od razy widać, że to fake konta - zero znajomych itd.

Opublikowano

No , no. Dawno nie grałem w mu ale chętnie wbiję i pewnie ściągnę jeszcze kilka osób ;). Mam nadzieję , że będzie to serwer na dłużej. Podoba mi się fakt, że zen będzie miał duże znaczenie ( kto grał na psychic-doom ten pamięta sety pod stricte zen hunt :D ) .

Opublikowano

No , no. Dawno nie grałem w mu ale chętnie wbiję i pewnie ściągnę jeszcze kilka osób ;). Mam nadzieję , że będzie to serwer na dłużej. Podoba mi się fakt, że zen będzie miał duże znaczenie ( kto grał na psychic-doom ten pamięta sety pod stricte zen hunt :D ) .

Na 97D? Oj grało się wtedy na tamtym serverze.

Opublikowano

Dokładnie tak!

Sam grałem na psychicku i pamietam jak 50 osob leciało na gold tantala :p

Ehh nadal temat "lajków" na fb. Oczywiścię , że pewnie połowa jak nie wiecej to fake natomiast niech wejdzie 1/10 tego co polubiła serwer to już bedzie jak dla nas ogromny suckes!

Facebook daje nam wiele możliwości dlaczego z nich nie skorzystać? :)

Nadal proponuję abyście wrzucali wasze sugestie w kwestii serwera.

Anaire dziękuję za poprawienie linków serwera. Przy starcie będzie obowiązywać domena .com

Opublikowano

Kilka sugestii ode mnie:

- Exp jednak trochę za duży, pomyślcie nad jego zmniejszeniem do 200-300, gra dzięki temu nie skończy się tak szybko

- blokada restów, ustawić na pierwsze dwa tygodnie max 20, a później co tydzień zwiększać ten limit o 2-5 resów, gra będzie bardziej wyrównana i nie odstraszy nowych graczy, którzy dołączą w jej późniejszym etapie

- ukryte spoty na mapach, lepsze od tych 'zwykłych', które zapewne będą znajdować się na warpach, gracze, którzy będą chcieli czegoś lepszego, muszą wybrać się na przechadzkę, a taki minimalista wciśnie 'm', kliknie 'atlans2' i prawy przycisk myszki przez pół dnia zrobi swoje

To tak na szybko, jak coś mi wpadnie jeszcze do głowy, to napiszę. Pozdro.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kilka sugestii ode mnie:

- Exp jednak trochę za duży, pomyślcie nad jego zmniejszeniem do 200-300, gra dzięki temu nie skończy się tak szybko

- blokada restów, ustawić na pierwsze dwa tygodnie max 20, a później co tydzień zwiększać ten limit o 2-5 resów, gra będzie bardziej wyrównana i nie odstraszy nowych graczy, którzy dołączą w jej późniejszym etapie

- ukryte spoty na mapach, lepsze od tych 'zwykłych', które zapewne będą znajdować się na warpach, gracze, którzy będą chcieli czegoś lepszego, muszą wybrać się na przechadzkę, a taki minimalista wciśnie 'm', kliknie 'atlans2' i prawy przycisk myszki przez pół dnia zrobi swoje

To tak na szybko, jak coś mi wpadnie jeszcze do głowy, to napiszę. Pozdro.

Co do expa też bym był za tym aby trochę zmniejszyć, blokada resów imho totalnie bez sensu (tutaj to moja personalna opinia).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...