Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GreatMuOnline[Brak WebShopa][Season6Ep3]

WojucH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekamy czekamy  :yay:

Dodam również , że zmieni się link do strony oraz forum więcej informacji niebawem.

Coś jeszcze planujecie zmieniać? Czy zostaje eu?

Strona będzie działać na .eu oraz .com :- )

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy będzie można zrobić konto ? :D

Kurcze musze was wszystkich serdecznie przeprosić ale konto jednak bedzie mozna załozyć dopiero rano.

Ja na tą chwile uciekam się wyspać!

Dobrej nocy wszystkim życzę.

Opublikowano

Witam. Może ktoś mi pomóc? nie mogę zagrać na żadnym serwie... cały czas jak odpalam main wchodzi mu hack protection po 5 sekundach wyskakuje komunikat "could not connect to the server" ... co mam zrobić?...

Opublikowano

Witam. Może ktoś mi pomóc? nie mogę zagrać na żadnym serwie... cały czas jak odpalam main wchodzi mu hack protection po 5 sekundach wyskakuje komunikat "could not connect to the server" ... co mam zrobić?...

"Not connect to the server" Translator google i wiesz wszystko ^^

Dodaliśmy drugi link do downloadu klienta możecie sciągać z maxymalną waszą prędkoscią

Klient GreatMu S6e3 Mirror2

Opublikowano

Mecze sie z tym od 2  dni i nie moge nic znalezc

Ale u nas na serwerze masz ten problem? Jeszcze nie wystartowaliśmy dlatego wejsc nie możesz

Opublikowano

Jakieś nowe info odnośnie cmd u DL'a?

Tak rozmawialiśmy w tej kwestii w teamie pojawiały sie ża i przeciw ogólnie doszliśmy do wniosku , że nie będziemy dodawać wiecej pkt DLowi po resie.

Opublikowano

Ja mogę normalnie :D. WojcucH możesz też wrzucić publikacje na Ragezone tyko musiała by być po angielsku bo to obcojęzyczna strona. Im więcej ludzi tym lepiej :p. Ja wrzuciłem na torga , mam nadzieję , że nie masz nic przeciwko 

Opublikowano

Ja mogę normalnie :D. WojcucH możesz też wrzucić publikacje na Ragezone tyko musiała by być po angielsku bo to obcojęzyczna strona. Im więcej ludzi tym lepiej :p. Ja wrzuciłem na torga , mam nadzieję , że nie masz nic przeciwko 

Zapowiedz serwera wisi od 2 tygodni na ragezone , dzisiaj rano dodałem wersję angielską na główne forum publikacyjne. Możesz również wejsc na nasze forum tam jest cała rozpiska 24-forum na których jest publikacja. Są fora Polskie Angielskie Niemieckie Hiszpanskie :- )

Opublikowano

Nie będzie donate. Usuniemy tą zakładkę

OK Kochani!

Każda osoba która ma problem z zalogowaniem się na www proszę aby bedąc na stronie wcisnijcie CTRL+F5 i spróbowała zalogować się od nowa. Nam już wszystko działa jak należy.

Opublikowano

Nie ma żadnej informacji o tzw. "wypadajkach", czyli medale, serca i tak dalej. Będą leciały? jeśli tak to co z nich będzie można wyłapać?

Opublikowano

Nie ma żadnej informacji o tzw. "wypadajkach", czyli medale, serca i tak dalej. Będą leciały? jeśli tak to co z nich będzie można wyłapać?

Heja Serca Firecracker lecą mozna wyłapac itemki typu dragon guardian do +6 Gold Medale itemy do +8

Box Of heaven nie dropią za często ale z nich lecą same kamienie.

Opublikowano

Nie będzie donate. Usuniemy tą zakładkę

OK Kochani!

Każda osoba która ma problem z zalogowaniem się na www proszę aby bedąc na stronie wcisnijcie CTRL+F5 i spróbowała zalogować się od nowa. Nam już wszystko działa jak należy.

Mi niestety dalej logowanie nie dziala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...