Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GreatMuOnline[Brak WebShopa][Season6Ep3]

WojucH

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś wie dlaczego wchodząc w main nic się nie dzieje? Wczoraj miałem ten sam problem , usunąłem grę > wypakowałęm na inny dysk i działało.. Dziś chcę wejść i znowu nic. ;s

Opublikowano

Może jakiś program blokuje Ci dostęp ? Albo antywirus coś usunął ?

Dodaj też maina do DEP. Skoro wczoraj działało...  ;)

Opublikowano

Ktoś wie dlaczego wchodząc w main nic się nie dzieje? Wczoraj miałem ten sam problem , usunąłem grę > wypakowałęm na inny dysk i działało.. Dziś chcę wejść i znowu nic. ;s

Masz windows XP? Bo taki przypadek jest przy tych systemach, musisz za każdym razem przed włączeniem gry wypakować klienta :) 

Pozdrawiam

Opublikowano

Admin, zrób jakaś listę spotów, bo to jest masakra, biegać godzinę po wszystkich mapach i znaleźć tylko parę, do tego wszystkie zajęte. I kiedy się tym resem zajmiesz?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszedłem sprawdzić jak to wygląda i trzeba być naprawdę cierpliwym żeby znaleźć spot na początku. 

W lorce są może 3 spoty :) 

Noria - 2 

Devias 1 

Dorób spotów to będzie wiecej online

Opublikowano

pomoże ktoś , jak otwieram maina okno ładuję się do końca i przy wybraniu serwera od razu dostaje dc 

DC masz tylko na tym serwerze?

Opublikowano

Jeśli dostajesz DC przy wyborze serwera odp jest prosta spowodowane jest tym że admin musiał ograniczyć ilość ip które może wejść na serwer zobacz czy ktoś nie gra już na twoim ip na serwerze.

Opublikowano

tak tylko na tym

jaki masz internet?

Mam problem z odpaleniem klienta. Pojawia się okno, jest loading, potem gra sie zamyka. Jakaś rada?

antywirus wyłączony?

Sporo osób ma problem z odpaleniem.. Ja jak klikam maina to nic się nie dzieje.. wczoraj było okej

Wypakuj clienta na nowo, mi pomogło.

Opublikowano

Powiem tak na chwile obecną to jestem zdziwiony że to 3-cia edycja tego serwera bo mnie już krew zalewa powoli:
-Balans mobków niesamowity np. Masz prawie 1k defy giniesz na hita w a2 od lizarda
-Pralka chaos item x2 na 100% spaliła (14h zbierania jeweli w 2 osoby poszło się...) EDIT: Tutaj wydaje mi się że problem może być w sztucznie podbitym dragon armem z sklepu (koszt prawie 1kk gdy reszta części kosztuje po 100-200k, a dwa razy prałem przy użyciu tego armora).
-JoL potrafi spalić z 5 razy pod rząd
-DC przy włączaniu klienta

-Drop zen mierny (gdyby nie sell jeveli to nie stac by bylo na resa, questa etc.)
-CC jak na chwile obecną próbowałem raz wbić wyskoczył błąd że zapka nie jest wystarczająco "podbita?" (przy następnej próbie wrzuce ss)
Przypuszczam że jeszcze kilka kwiatków by się znalazło, generalnie zawiodłem się bo miałem pewne oczekiwania co do tego serwera, a na chwile obecna wygląda jakby nie było czegoś takiego jak beta testy... nie mówiąc już o poprzednich edycjach.

Pozdrawiam, DzieckoNeo

Opublikowano

ciekawe jak wejsc  skoro  main laduje sie i znika -  kazde mu dziala a to nie hmm dziwne:P

Mialem to samo musialem wywalic clienta wypakowac od nowa i dodac maina do dep i pomoglo wpisz w google jak dodac do funkcji w dep i swoj windows powinno pomoc przynajmiej na xp mi to pomoglo.

Admin co z dodatkowymi spotami bo patologia ....?

Opublikowano

Kochani prosta rada:

Podczas sciągania klienta wyłączcie antyvirusy >>> Stwórz Folder powiedzmy na pulpicie "xxx" Przed rozpakowaniem dodaj folder "xxx" do wyjątków >>> Rozpakuj klienta do folderu "xxx" Odpal maina i ciesz się grą.

Dopiero wróciłem z pracy biore sie za dorabianie spotów. Za około godzinkę , półtorej nastąpi szybki restart serwera zwiększymy jeszcze max osob online na 1 ip ponieważ niektórzy z was mają internety osiedlowe.

Co do mobów pisałem już o tym na forum serwera , po dzisiejszym restarcie o którym wspomniałem wcześniej również delikatnie osłabimy moby na atlans2 , 3 aidzie 1,2 oraz kanturu. Wystąpił błąd podczas podkręcania mobów na testach serwera.

Opublikowano

Podczas sciągania klienta wyłączcie antyvirusy >>> Stwórz Folder powiedzmy na pulpicie "xxx" Przed rozpakowaniem dodaj folder "xxx" do wyjątków >>> Rozpakuj klienta do folderu "xxx" Odpal maina i ciesz się grą.

Dalej nie działa.

Opublikowano

Dopiero wróciłem z pracy biore sie za dorabianie spotów. Za około godzinkę , półtorej nastąpi szybki restart serwera zwiększymy jeszcze max osob online na 1 ip ponieważ niektórzy z was mają internety osiedlowe.

Zrób na forum lub stronie spis tych rzekomych wszystkich spotów.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...