Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DE] Metin2 Global

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak sytuacja na serwerze? Jest jakaś polska gildia?

Podawać nicki, królestwa, chciałem wrócić do metina wybrałem znaną NOWĄ JAKOŚĆ Antaris i zmarnowałem czas, teraz wybieram niemca, jutro pobieram.

Metin2 off od 2013r...

PiotrekBjs aka Sixer, Suxer, Sexer, Szafcia, SkyDeBrava, Yi, Barmanka, Woyanka, Neala, Loreal, Rumunek, GrubyCygan, Odetta, Kataleya, Feri, Lycosta, Menello, Salonga, DT, c0d3bL4cK, TurboTapczan, przehuYOU...

Opublikowano

Gram na tym serwerze od dnia startu i powiem tak: sytuacja w ilości Polaków na tym serwerze jest tragiczna. Osób, które mają z Polski +75lvl i z którymi mam kontakt jest nas łącznie 3. W Shadow istnieje polska gildia, obecnie aktywnych jest 4 członków, lider nie pojawiał się w grze od 2 tygodni. Co do serwera, z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że to najlepszy serwer na jakim kiedykolwiek grałem, graczy ok. 1k online, przynajmniej tyle było tydzień temu. Każdemu serdecznie polecam serwer, według mnie jest lepszy od Wom2.

Opublikowano

NEFT, podaj swój nick w grze. Pobieram dzisiaj, z chęcią zagram i podzielę się z wami opinią. 

Metin2 off od 2013r...

PiotrekBjs aka Sixer, Suxer, Sexer, Szafcia, SkyDeBrava, Yi, Barmanka, Woyanka, Neala, Loreal, Rumunek, GrubyCygan, Odetta, Kataleya, Feri, Lycosta, Menello, Salonga, DT, c0d3bL4cK, TurboTapczan, przehuYOU...

Opublikowano

Nie polecam.

Cóż za niesamowicie rozbudowana opinia i to poparta tyloma argumentami, aż jest na czym oko zawiesić.

Opublikowano

Ogólnie zacząłem zabawę i muszę stwierdzić, że ludzi dosyć sporo przynajmniej na początkowych mapkach + szopków pełno, więc wszystko idzie znaleźć B)

@NEFT PW

Opublikowano

Pobieram, w jakim krolestwe graja polacy?

edit;

w cliencie nie widze jezyka polskiego, wycofali nasz jezyk?

Opublikowano

Miałby ktoś wesprzeć jakoś na starcie? :) 

nick Slayerson

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Na zwyklego konia trzeba zabic 25 szarych wilkow latwizna w uj, na bojowca jest ciut ciezsza misja trzeba zabic 40 black wind To-Su to te moby w m2 i beda potrzebne ogolnie 2 medale.

Opublikowano

A skilowanie z 2-10lv konia potrzeba nadal 1 dnia na odczekanie? Czy w ogóle całkiem to usunęli? @pOotfrek

Nie potrzebny jest tylko 25lv postaci na konia bojowego.

Opublikowano

A skilowanie z 2-10lv konia potrzeba nadal 1 dnia na odczekanie? Czy w ogóle całkiem to usunęli? @pOotfrek

A skile? Standardowo 55, czy 10? Powiększony resp metków? Skąd dodania i zmianki?

Opublikowano

co tam jest fajnego i chciałbym to zobaczyć gdzieś na polskich serwerach to system kupowania i sprzedawania bez sklepów wyszukiwarka przedmiotów itd :) reszta standard 

Opublikowano

A skile? Standardowo 55, czy 10? Powiększony resp metków? Skąd dodania i zmianki?

55 KU, co 2 tygodnie jest book day, resp metków jest powiększony na każdej mapie. Dodania i zmianki lecą z mobów w ilości, według mnie, bardzo wyważonej. Dodania można wymieniać na zmianki u Uriela, chyba w stosunku 10:1.

co tam jest fajnego i chciałbym to zobaczyć gdzieś na polskich serwerach to system kupowania i sprzedawania bez sklepów wyszukiwarka przedmiotów itd :) reszta standard 

Teraz już się nie da sprzedać przedmiotu bez wystawienia sklepu, zmienili to parę dni temu. I jestem ciekaw, gdzie ty tu widzisz standard xD

Opublikowano

up@ 
mozesz wymienic ksiazki  x2 na instrukcje 

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

O co chodzi z tym book day? Jakiś event, gdzie GM rozdaje książki czy co?

@NEFT

Co 2 tygodnie w poniedziałek, możesz pójść do Soona i dać mu KU. Za 2 KU dostajesz 1 instrukcję. Oczywiście taka instrukcja jest warta więcej, niż zwykłe KU.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...