Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DE] Metin2 Global

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wystawiając itemki do sklepu off-line automatycznie umieszczają się nie w ac ta?

ta

ktoś tutaj gra? ja gram w Białych nick Kazumato, liczę na jakąś pomoc w zrozumienia serwera

Slayerson, Mateius dodaj

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

ktoś tutaj gra? ja gram w Białych nick Kazumato, liczę na jakąś pomoc w zrozumienia serwera

biali nick organizacja

a tak wogole dziwna sprawa masa osob a nikt ani slowa na wolaj a u biologa i wy paru innych miejscach tlumy

Opublikowano

up@

bo tutaj chat dziala troszkę inaczej niz na zwyklych serwerach

Miyoshi

Slayer -.-

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W związku z tym, że Gameforge ma ból dupy o to, że privy są lepsze od globala, wiele niemieckich serwerów, łącznie z tym, zostały zamknięte. Ma ktoś dokładniejsze info co do serwera? Na fanpage jest informacja, że serwer wystartuje od nowa na 100% ale nie wiadomo kiedy. Na epvp ad mini piszą coś na temat serwera, aczkolwiek mój niemiecki nie jest tak zaawansowany abym coś zrozumiał.

Opublikowano

ups strona cos nie działa

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Temat w zasadzie do kosza. Serwer wystartuje 28.10 trochę zmieniony. Na obecną chwilę przez zjebforge, serwer off.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

fajny serwer byl . moze takie pytanko zna ktos taki serwer z dzialajacym systemow sklepow dla mnie bomba odzwierciedla rynek ale zbija ceny

ale m2bob tez to potrafi a to lepsze jest.czy wystartuje reaktywacja czy wogole z tym systemem jakis serw istnieje ?.

Opublikowano

fajny serwer byl . moze takie pytanko zna ktos taki serwer z dzialajacym systemow sklepow dla mnie bomba odzwierciedla rynek ale zbija ceny ale m2bob tez to potrafi a to lepsze jest.czy wystartuje reaktywacja czy wogole z tym systemem jakis serw istnieje ?.

Na te chwile nie znajdziesz nic ciekawego. Jest jeszcze stary rubinum :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jutro pewnie będzie dostępny. R10 jeśli będziesz grał, to weź się tu odezwij albo na pw :D

Opublikowano

NEFT ja napewno zagram, event świąteczny ze skarpetkami jest,więc można na starcie się wybić.NEFT gdzie zagrasz i jaki nick ?:)

Na pewno w czarnych, nick: Mielony, o ile ktoś mi nie zajmie przez złośliwość xD w grze będę po 20:00.
Opublikowano

up@

Serwer stoi tylko pytam jakie rezultaty

Miyoshi

Slayer -.-

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gra tu ktoś? Serwer na początku wydaje się solidny, początkowe lokacje całkowicie nowe, aż ciężko się odnaleźć

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj pograłem i jak na początek jest spoko. Ułatwiony start bo z misji dostajemy itemy z wbudowanymi bonami na hp. Ludzi dużo. Jak ktoś chętny do gry to PW.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak z graczami na serwie ? Gra troche ludzi, jest minimum te 600+ online ?(Chodzi o to czy serwer żyje czy umiera ;d) Pograłbym, jakby ktoś chciał grać razem to pw ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...