Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DE] Metin2 Global

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mozna zrobic gildię MPC w bialych ;) jak nie będzie bugów, przerw, padających ch i tego typu cyrków to przerzucam się z antarisa

Nie będzie, nie ma takiego czegoś na niemieckich serverach :) grałem juz na 2 i nic takiego nie było

UggNk9.gif

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mozna zrobic gildię MPC w bialych ;) jak nie będzie bugów, przerw, padających ch i tego typu cyrków to przerzucam się z antarisa

Nie będzie, nie ma takiego czegoś na niemieckich serverach :) grałem juz na 2 i nic takiego nie było

tak, wiem, bo niemieckie serwery to klasa sama w sobie ;) 

Opublikowano

Ekipa Rekrutuje graczy pisać PW podam TS gramy w Shadow.

graphic.png

Opublikowano

Jest możliwość, aby client był po polsku? Jak oglądałem filmiki z metin2 sg to tam clienta po polsku mieli. 

Jest po polsku:)

Podobno:D

O7cUnl7.png?1

Odrazu jest po polsku jak pobiorę, czy trzeba cos aktualizować/zmieniac? 

Tak jak widzisz na ss, na dole okna jest wybór kraju. Poza tym nic nie trzeba zmieniać:)

Opublikowano

Jest po polsku ale tylko podstawy. Nowości na razie po angielsku, ale do końca lipca ma być 100% spolszczone.

Opublikowano

Polski CAŁY klient bedzie pod koniec lipca (info od gma z Youtuba). Nic nie trzeba zmieniac, jak pobierasz serva to po IP daje Ci Twój język, w przypadku gdzie nie jest cały klient spolszczony reszte bedziemy mieli po angielsku

UggNk9.gif

Opublikowano

Minimum to jest 1k+, u Szwabów jest tak, ze jak zoabcza, ze server prosperuje to przybedzie ludziuff tez z innych państw. Mysle, ze z 2-3k na servie bedzie grąło patrzac na to jak serv sie prezentuje i ile jest nowosci

UggNk9.gif

Opublikowano

Zbieramy ludzi do gildii jest już nas 12 zapraszamy xyz

Gdy ci cmutno gdy ci źle zrób formata dysku C

Opublikowano

Dajcie jakiegoś TS i robimy ekipę w białych! :D

xyz

Gdy ci cmutno gdy ci źle zrób formata dysku C

Opublikowano

Nie polecam bawić się w zmianianie języka w kliencie bo potem są problemy;d

jakie np ?

Zmieniłem na romski to wywaliło klienta i potem się nie chciał włączyć.

Potem po użyciu opcji napraw w instalatorze, działa normalnie ale nie mam języka polskiego do wyboru;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...