Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DE] Metin2 Global

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś pomoże bo już próbowałem chyba wszystkiego

2rtrRp4.png

chodzi o to że mi brakuje naszego ojczystego języka, po ang. nie ogarniam niektórych nazw ku, i to  troszkę irytuje;p

Z góry dzięki:)

Do konca lipca ma byc 100% spolszecznie (niby).

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś pomoże bo już próbowałem chyba wszystkiego

2rtrRp4.png

chodzi o to że mi brakuje naszego ojczystego języka, po ang. nie ogarniam niektórych nazw ku, i to  troszkę irytuje;p

Z góry dzięki:)

Do konca lipca ma byc 100% spolszecznie (niby).

No nawet jeśli to ja nie będę mógł wybrać polskiego bo nie mam takiej opcji, a miałem  to mi znikła :(

Opublikowano

Wszystkie błędy są spowodowane wersją gry inną niż angielska/ niemiecka. Chwilke musicie sie pomeczyc po angielsku, niedlugo to poprawią.

Opublikowano

Myślę że za wcześnie żeby oceniać serwer pod takim kątem.

A pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. :)

W wowa nie grałem, może dlatego mi się podoba:D

Ale ludzi mało w luj;p

Opublikowano

Serwer mało przyjemny :/  wierzchowiec kosztuje 10 EURO= 40zł i daje 30% na metki, i ubicie metka ciemności zajmuje  30s a normalnego graczowi 6min więc pozdrawiam ;p

Bez IS-u mało można narobić :/

Mam tego wierzchowca i dodaje on +/- 150 dmg więc gdzie Ty chyba bijesz te metki ręką na szamanie z full intem  ;) 

No nawet jeśli to ja nie będę mógł wybrać polskiego bo nie mam takiej opcji, a miałem  to mi znikła :(\

Aktualnie jest wyłączona  :) 

Zajebisty.

Opublikowano

Polski język został wyłączony bo był zbugowany podobno. Pobrałem zagrałem wyłączyłem, jak dla mnie za dużo tych nowości i to już nie jest Metin. Gdzie się podziały stare dobre hardy, ala serwery PL :((

anigif_sub-buzz-27474-1516737829-1.gif

Opublikowano

Polski język został wyłączony bo był zbugowany podobno. Pobrałem zagrałem wyłączyłem, jak dla mnie za dużo tych nowości i to już nie jest Metin. Gdzie się podziały stare dobre hardy, ala serwery PL :((

za dużo nowości powiadasz

I gość gra na antarisie.xDDD

Stare dobre hardy nie dobija 100 graczy nawet.

Jedno słowo - Cagroso :)

Opublikowano

Opublikowano

Fajny serwer ciekawy :) ale języka Polskiego w moim przypadku nie ma ja mam tylko de i english

Jakbyś spojrzał kilka postów wyżej to byś wiedział dlaczego..

Opublikowano

Na polskich serwerach taka ilość graczy oznacza rychly upadek, w Niemczech na renomę pracuje się miesiącami, bo nie sztuką jest sztucznie pompować serwer za sprawą youtuberow nawet Niemcy to wiedzą.

Srij9JT.png

Opublikowano

Na polskich serwerach taka ilość graczy oznacza rychly upadek, w Niemczech na renomę pracuje się miesiącami, bo nie sztuką jest sztucznie pompować serwer za sprawą youtuberow nawet Niemcy to wiedzą.

Jakość a nie ilość  ;) 

Po co mieć 1k graczy przez tydzień jak można mieć stałych 300 z których w swoim czasie zrobi się stałe 900 itp itp  :) 

Zajebisty.

Opublikowano

Zazwyczaj na tych zagranicznych serwerach jest tak, że na startach nie ma aż takich tłumów, dopiero po czasie ta liczba znacznie się zwiększa i przynajmniej jest mamy pewność, że serwer nie jest pod hajs bo gdyby był to by zainwestowali na starcie w reklamie zarobili jak najwięcej i elo. (tak jest teraz na większości polskich serwerów) ale na szczęście zagranicy panuje inny klimat i można na spokojnie grać. Podobnie było na womie na starcie i przez długi czas było 50 graczy, serwer już stoi 3 lata i ma ponad 1k graczy ;) i to się ceni. Nie progresem jest zrobić serwer, lecz go utrzymać. 

xD 

Opublikowano

Robimy największą gildie na serwerze ts3center.pl jest nas już ponad 20 + :)

Gdy ci cmutno gdy ci źle zrób formata dysku C

Opublikowano

No chyba jesteś śmieszny, system run system pkt za biologa jakieś okna petów skille ch. muje i to przyrównujesz do Antarisa? :lenny: Antaris tez ma nowości ale bez przesady, dlatego napisałem ". Gdzie się podziały stare dobre hardy, ala serwery PL :(". Nawet nie powinienem odp. na tą wiadomość, bo myślę, że przeciętny człowiek zrozumiał to co napisałem, ale jak sie okazało jednak nie :)

anigif_sub-buzz-27474-1516737829-1.gif

Opublikowano

u mnie pobral sie z max predkoscia 

troche dziwi przy rzekomej ilosci 1k graczy online taka znikoma aktywnosc na czacie 

jak to jest z koniem na tym serwerze?

Opublikowano

Z czego jest ogarniety drop dodan/zmianek?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Jak zabrac KU z tego skillbook storage?

Probuje zabrac do eq i nic sie nie dzieje ;/

Opublikowano

No chyba jesteś śmieszny, system run system pkt za biologa jakieś okna petów skille ch. muje i to przyrównujesz do Antarisa? :lenny: Antaris tez ma nowości ale bez przesady, dlatego napisałem ". Gdzie się podziały stare dobre hardy, ala serwery PL :(". Nawet nie powinienem odp. na tą wiadomość, bo myślę, że przeciętny człowiek zrozumiał to co napisałem, ale jak sie okazało jednak nie :)

Weź  chłopie przemyśl jeszcze raz to co napisałeś bo pierdolisz za przeproszeniem. Tutaj wcale nie masz dużo nowości, a na antarisie masz zmienione praktycznie wszystko, i do tego spierdolone.

Jak zabrac KU z tego skillbook storage?

Probuje zabrac do eq i nic sie nie dzieje ;/

skillbook storage to eq specjalnie na książki, możesz z niego czytać, handlować.

Z czego jest ogarniety drop dodan/zmianek?

Ze wszystkiego lecą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...