Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DE] Metin2 Global

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakieś polskie glidie rekrutują? Chcę zacząć grę. Jaki jest język używany na czacie?

Każdy kraj ma swój czat

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile ludzi gra i w ile h wbije 52lvl ?

ile ku do g?

Dobra nieważne mało ludzi gra a te sknery żałują na reklame :)

bo w Niemczech trochę inaczej podchodzi się do kwestii reklamy.

Prawie każdy ich serwer na starcie ma mało osób dopiero po czasie się rozkręca.

Serwer polecam jak najbardziej.

Ten  projekt można nazwać powiewem świeżości w świecie metina2.

Opublikowano

Macie może więcej informacji na temat samej rozgrywki?

1. KU na instrukcje można wymieniać tylko w poniedziałki? Jak z tym jest?

2. Ile KU do G?

3. Jak jest ze ślubami? Skąd rzeczy do ślubu?

4. Coś można robić z KD +0/1/2 ?

5. Skąd wziąć peta? Z misji dostajemy jakieś jajko, co z nim zrobić?

6. Co ile oddaje się biologa ?

7. Jest gdzieś zwój do czyszczenia pękniętych kamieni z broni?

8. Można wymieniać dodania na zmianki?

A ja podzielę się tym, co wiem :)

1. Ku czytamy chyba co 4h.

2. Na zwykłego konia nie potrzeba nawet medalu, trzeba natomiast zabić w 15 minut 20/25 szarych wilków.

3. Bojowy Koń jest od 25 poziomu, potrzebny 1 medal, a w misji zabić trzeba 40 to-su z m2 w 15 minut (nie jest więc tak łatwo :))

4. W domu handlowym, aby znaleźć coś, należy wpisać dokładną nazwę przedmiotu, np. Enchanted Blade  Skill Book

5. Dziennie można spokojnie zdobyć 60 Vote Coinsów, a nawet więcej :) Ja głosuję 2 razy dziennie z dwóch telefonów i laptopa :)

6. FMSy lecą często przy biciu metków zazdrości, do +8 bardzo łatwo się je ulepsza ;)

Serwer jest na prawdę świetny, polecam !

I może każda kolejna osoba niech edytuje ten post? Odpowiadając na znane przez siebie pytania i dodając swoje nowe, stworzymy tym sposobem fajną wikipedię ;)

Opublikowano

Macie może więcej informacji na temat samej rozgrywki?

1. KU na instrukcje można wymieniać tylko w poniedziałki? Jak z tym jest?

2. Ile KU do G?

3. Jak jest ze ślubami? Skąd rzeczy do ślubu?

4. Coś można robić z KD +0/1/2 ?

5. Skąd wziąć peta? Z misji dostajemy jakieś jajko, co z nim zrobić?

6. Co ile oddaje się biologa ?

7. Jest gdzieś zwój do czyszczenia pękniętych kamieni z broni?

8. Można wymieniać dodania na zmianki?

A ja podzielę się tym, co wiem :)

1. Ku czytamy chyba co 4h.

2. Na zwykłego konia nie potrzeba nawet medalu, trzeba natomiast zabić w 15 minut 20/25 szarych wilków.

3. Bojowy Koń jest od 25 poziomu, potrzebny 1 medal, a w misji zabić trzeba 40 to-su z m2 w 15 minut (nie jest więc tak łatwo :))

4. W domu handlowym, aby znaleźć coś, należy wpisać dokładną nazwę przedmiotu, np. Enchanted Blade  Skill Book

5. Dziennie można spokojnie zdobyć 60 Vote Coinsów, a nawet więcej :) Ja głosuję 2 razy dziennie z dwóch telefonów i laptopa :)

6. FMSy lecą często przy biciu metków zazdrości, do +8 bardzo łatwo się je ulepsza ;)

Serwer jest na prawdę świetny, polecam !

I może każda kolejna osoba niech edytuje ten post? Odpowiadając na znane przez siebie pytania i dodając swoje nowe, stworzymy tym sposobem fajną wikipedię ;)

1. KU na instrukcje można wymieniać tylko w poniedziałki? Jak z tym jest? Na 95% tak

2. Ile KU do G? 55

3. Jak jest ze ślubami? Skąd rzeczy do ślubu? w m1 jest domokrążca, a żeby zdobyć pierścionek trzeba zabić Jinn-hee dla starszej pani

4. Coś można robić z KD +0/1/2 ? chyba nie

5. Skąd wziąć peta? Z misji dostajemy jakieś jajko, co z nim zrobić? jajko otwiera się po 6-8h

6. Co ile oddaje się biologa ? zęby co 3h

7. Jest gdzieś zwój do czyszczenia pękniętych kamieni z broni? zwój do czyszczenia z heksagonalnych czasem leci

8. Można wymieniać dodania na zmianki? nie wiem

Wie ktoś czym to otworzyć?

1SzWuHl.jpg?1

Opublikowano

Pograłem chwilkę i nawet mi się spodobał nie powiem , ale mam jeden problem. Nie jestem teraz w domu i mam bardzo wolny internet a przy każdym włączeniu metin2GLOBAL dlugo się aktualizuje. Da się coś zrobić żeby nie aktualizował się przy każdym wejściu?

Opublikowano

Pograłem chwilkę i nawet mi się spodobał nie powiem , ale mam jeden problem. Nie jestem teraz w domu i mam bardzo wolny internet a przy każdym włączeniu metin2GLOBAL dlugo się aktualizuje. Da się coś zrobić żeby nie aktualizował się przy każdym wejściu?

Nie da się tak. Długo Ci się aktualizuje bo wczoraj była większa  aktualizacja

Opublikowano

Zapraszam do Polskiej gildii "Cannabis"  

TS3: 

ts.MPCforum.pl

Się zrobi jakiś kanał jak będzie więcej chętnych.

Dodam, że na win 8 nie należy minimalizować okna patchera gdyż ukrywa go i później nie da się przywrócić okna zminimalizowanego.

Trzeba zakończyć proces i uruchomić od nowa lub czekać "na oko"

Opublikowano

TS3: 

ts.MPCforum.pl

Dodam, że na win 8 nie należy minimalizować okna patchera gdyż ukrywa go i później nie da się przywrócić okna zminimalizowanego.

Potwierdzam, nie jest tak tylko u niego a też mam win 8.

Co do gry to zarobić można nawet calkiem ladnie bijąc metiny bitwy, respią się tak szybko ze nawet ch nie zmieniasz, a ksiazki można zdobyć fajne, a jak nie będą fajne to chociaż za 50k się sprzeda. Ja np bijąc kilka metków(góra 10) zarobiłem ponad 0,5kk a z tego co wiem to nawet itemki z isu kosztują nawet 6kk.Książki lądują w magazynie(panel boczny, mają swój osobny magazyn).

Moje pytanie brzmi. Co mogę zrobić aby dać radę ninja 23lvl z metkami 25lvl? bije sztyletamiod 20+6 z bonami zręczność i witalność (zabrakło dodań). Najlepiej żeby odpowiedź nie skończyła się na "ulepsz go na +9"

2 pytanie- na co najlepiej wydac votecoinsy?

Co do votecoinsów, nie wiem jak można 60 lub wiecej zarabiać dziennie, z moich obliczeń że można głosować co 12 godzin to wychodzi max 40 (jak się mylę to poprawcie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

TS3: 

ts.MPCforum.pl

Potwierdzam, nie jest tak tylko u niego a też mam win 8.

Co do gry to zarobić można nawet calkiem ladnie bijąc metiny bitwy, respią się tak szybko ze nawet ch nie zmieniasz, a ksiazki można zdobyć fajne, a jak nie będą fajne to chociaż za 50k się sprzeda. Ja np bijąc kilka metków(góra 10) zarobiłem ponad 0,5kk a z tego co wiem to nawet itemki z isu kosztują nawet 6kk.Książki lądują w magazynie(panel boczny, mają swój osobny magazyn).

Moje pytanie brzmi. Co mogę zrobić aby dać radę ninja 23lvl z metkami 25lvl? bije sztyletamiod 20+6 z bonami zręczność i witalność (zabrakło dodań). Najlepiej żeby odpowiedź nie skończyła się na "ulepsz go na +9"

2 pytanie- na co najlepiej wydac votecoinsy?

Co do votecoinsów, nie wiem jak można 60 lub wiecej zarabiać dziennie, z moich obliczeń że można głosować co 12 godzin to wychodzi max 40 (jak się mylę to poprawcie

Jedyne co możesz zrobić ninja żeby bić metki to wbić 30 lv i ogarnąć jakiegoś fms +9 i wbić jakieś ładne średnie.chcoaz wiadomo że najlepiej zrobić druga postać do dropu bodego 35lv z ribkiem jakimś dobrym i nim dropic.
Opublikowano

Wszystko fajnie, gra sie nawet przyjemnie, ale ulepszanie to masakra. Ponad 40 bodzi i rib+5, troszke irytujace jak na ulepszanie broni na 30 poziom.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Wszystko fajnie, gra sie nawet przyjemnie, ale ulepszanie to masakra. Ponad 40 bodzi i rib+5, troszke irytujace jak na ulepszanie broni na 30 poziom.

No miałem tak samo. 40 bodzi i fms +6 :(

Opublikowano

A ja mam pytanko gdzie expic mentalem 60lvl. Spota w v1 na koncu daje rade ale troszku dlugo sie lvl expi :D

V2 albo v3 ogólnie ciężko tutaj z expieniem, bez Pd ani rusz.

Jakaś gildia z kilkoma Polakami tutaj jest, czy już wszyscy odeszli? Bo nuda trochę wieje i się nie bardzo chce grać, mimo to że mam ogromną możliwość zarobku to mi się nie chce farmic :-D

Opublikowano

Tylko ciekawe czy dam rade moim mentalikiem :D W v3 juz do 105lvl? :D Według mnie coraz wiecej ludzi tutaj jest w tym także polaków ;D Ja o gildi bede myslal na 75+ :D 

mrsg.png

Opublikowano

Co do ludzi ogolnie to jest coraz wiecej o kazdej porze ktos bije metki itp. Co do Polakow to ciezko. W gildii co jestem juz chyba nikt nie gra. Jak cos gram w bialych nick Leon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...