Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DE] Metin2 Global

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z czego jest ogarniety drop dodan/zmianek?

Ze wszystkiego lecą.

OGARNIETY drop, a nie jedna na 15 minut.

ZR_o79.gif

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z czego jest ogarniety drop dodan/zmianek?

Ze wszystkiego lecą.

To hard/medium,  1 na 15 min to nie jest źle. Dodatkowo lecą ze szkat bossów/mini bossów, więcej nie wiem bo low lv jestem jeszcze;d

Opublikowano

Z tymi kd +0/1/2/3 cos mozna zrobic?

Ku co ile mozna czytac?

Gdzie sa jakies OZ lub zwoje do cofania skilla jak nie siadl na 17pkt?

Opublikowano

Trochę klimat tam jak na pogrzebie. Nie widać całkowicie graczy zarówno na chacie jak i w m1. Troszkę bugów, jeżeli chodzi o angielską wersję językową. 

Opublikowano

u mnie pobral sie z max predkoscia 

troche dziwi przy rzekomej ilosci 1k graczy online taka znikoma aktywnosc na czacie 

jak to jest z koniem na tym serwerze?

Skąd informacja że jest 1k?

To jest prawdziwy hard a nie te pseudo polskie  ;) 

Zajebisty.

Opublikowano

Gdzie gracie? Białe czy czarne królestwo?

MPCforume grają w czarnych, a Ci co chcą ich bić w białych:D

Ile on-line?

Nw mało ale się rozkręci pewnie:)

Opublikowano

Client wgl sie nie uruchamia kliam start game i nic :/

brakuje ci Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package 2005 , 2010 ,2013 , 2015 cos z tych

Opublikowano

A u mnie gdy próbuje się zalogowac na serwer to jest logowanie i potem po niemiecku pisze ze niby klient nie spatchowany ja patchuje i caly czas ze niby nie spatchowany...

mrsg.png

Opublikowano

A u mnie gdy próbuje się zalogowac na serwer to jest logowanie i potem po niemiecku pisze ze niby klient nie spatchowany ja patchuje i caly czas ze niby nie spatchowany...

Bo jest aktualnie przerwa

Opublikowano

@Piankes a nie wiesz moze do ktorej bo na fp nic nie ma ani na stronie glownej

Nie mam pojęcia.

Coś na forum gadają ale nie rozumiem:)

@

Już działa

Opublikowano

Polski język został wyłączony bo był zbugowany podobno. Pobrałem zagrałem wyłączyłem, jak dla mnie za dużo tych nowości i to już nie jest Metin. Gdzie się podziały stare dobre hardy, ala serwery PL :((

za dużo nowości powiadasz

I gość gra na antarisie.xDDD

No chyba jesteś śmieszny, system run system pkt za biologa jakieś okna petów skille ch. muje i to przyrównujesz do Antarisa? :lenny: Antaris tez ma nowości ale bez przesady, dlatego napisałem ". Gdzie się podziały stare dobre hardy, ala serwery PL :(". Nawet nie powinienem odp. na tą wiadomość, bo myślę, że przeciętny człowiek zrozumiał to co napisałem, ale jak sie okazało jednak nie :)

Cagroso.

Niby na niemieckich serwerach bugów nie ma, a tu czytam, że nie widać modeli mając inny język <rofl> 

Nowa jakość, a w prezce 3/4 nowe systemy? Piszę to z przykrością, ale to już Antaris jest lepszy.

tenor.gif

Opublikowano

Serwer jeden z lepszych aktualnie na Rynku metinowskim. 

Ten cały antaris.pl Się chowa przy tym :)

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Wy mówicie że j. ang się zbugował, ja nawet go nie mam, na dole jest tylko flaga niemiecka.

ktoś doradzi?

Przy fladze masz strzałeczkę, klikasz w nią i pojawiają się do wyboru inne języki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...