Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DE] Metin2 Global

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi klient nie hula, nie widzę postaci, jestem zalogowany, a widzę okno logowania xD

mam to samo

Opublikowano

Nie rozumiem podniecania się tym serwerem. Systemy które od dawna są na polskich serwerach jak runy (z tym że tutaj GUI na podstawie LoL'a) czy dom aukcyjny. Jakieś gui do biologa zbędny bajer byleby było najebane czegoś.

Opublikowano

Nie rozumiem podniecania się tym serwerem. Systemy które od dawna są na polskich serwerach jak runy (z tym że tutaj GUI na podstawie LoL'a) czy dom aukcyjny. Jakieś gui do biologa zbędny bajer byleby było najebane czegoś.

Masz racje nie ma nad czym się spuszczać, twój serwer jest najlepszy  xD

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy chciałeś być zabawny, zdradź mi o co Ci chodziło z tym komentarzem na temat mojego serwera.

Prawda jest taka, że nie ma tu nic takiego "wow".

Opublikowano

Przy wybieraniu postaci nie widać myszki, jak już da się wybrać postac (trzeba se celnąć) to nie widać postaci, tylko cały czas jest wybór postaci :D

na j. angielskim dziala wszystko jak należy, na polskim tez tak mialem

Opublikowano

Nie wiem czy chciałeś być zabawny, zdradź mi o co Ci chodziło z tym komentarzem na temat mojego serwera.

No tak bo polskie servery typu Vesteris(o ktorym ciagle sie spuszczasz wszedzie i malo co nie "obejsrasz" chwaląc go) albo inne szmelstwa typu Antarisy maja mase nowych rzeczy. Zamilknij 14 latku z wogodłowiem i pakuj kredki na jutro

UggNk9.gif

Opublikowano

Co by nie patrzec, nie ma zadnego serwera "wow" i to od dawna.

Opublikowano

No tak bo polskie servery typu Vesteris(o ktorym ciagle sie spuszczasz wszedzie i malo co nie "obejsrasz" chwaląc go) albo inne szmelstwa typu Antarisy maja mase nowych rzeczy. Zamilknij 14 latku z wogodłowiem i pakuj kredki na jutro

Jedyną osobą, która się zaraz "obejsra" tutaj to jesteś Ty bo tak się spinasz.

Opublikowano

Robimy największą gildię zapraszamy ts3center.pl kanał vip 1

Gdy ci cmutno gdy ci źle zrób formata dysku C

Opublikowano

@Endymion- to nie chodzi o to, że serwer jest "mega uber wow". Posiada rzeczy, których w takiej formie nie ma na polskim metinie. Jako gracz serwerów hard/ medium mam do wyboru obecnie:

1) Twojego Vesterisa, na którym grałem sporo różnymi postaciami i już mi się przejadł (być może przez bug z instrukcjami, który jednak wydatnie wpłynął na rynek w okresie gdzie kończyłem grę)
2) Cagrosso- stabilny, niezbugowany ale za mało nowości i świeżości jak dla mnie. Po 7 latach z metinem oczekuję trochę innowacji a nie czystego PL-a z lepszymi ratami
3) Antaris- pobugowany i kompletnie niedopracowany serwer hard/ easy. Gdybym miał opisywać co tam jest źle zrobione, nie starczyłoby mi miejsca.

I na tym się scena hardów kończy. Dlatego muszę szukać za granicą, a ten wydaje się całkiem zgrabny. Peace.

EDIT
Grajcie na wersji angielskiej, na polskiej grafika się buguje (przynajmniej mi).

EDIT 2

I pamiętajcie o zrobieniu dunga na 10 poziom (bo chyba tylko na 10 można wejść)!

EDIT 3

I słówko do naszych twórców serwerów- wejdźcie i zobaczcie jak to wygląda. I zamiast siać zawiść- bierzcie z nich przykład, bo serwer jest NIESAMOWITY.

Opublikowano

QUERY: INSERT INTO `website`.`referer` (`username`,`email`,`ip`,`ref`,`url`,`fingerprint`) VALUES ('LOGIN', 'EMAIL', 'IP', '', NULL, NULL)

ERROR: Column 'fingerprint' cannot be null

wyskakuje mi to jak tylko nacisne rejerstracja wie ktos od czego ten błąd czy moze rejerstracja nie dziala

mam to samo.

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

QUERY: INSERT INTO `website`.`referer` (`username`,`email`,`ip`,`ref`,`url`,`fingerprint`) VALUES ('LOGIN', 'EMAIL', 'IP', '', NULL, NULL)

wyskakuje mi to jak tylko nacisne rejerstracja wie ktos od czego ten błąd czy moze rejerstracja nie dziala

mam to samo.

Jak masz stronę po PL to zmień na EN i rejestracja będzie działać.

Opublikowano

musisz na stronie http://metin2.global/?s=register

kliknac na ogolne warunki umowy i na accoun guard i wyswietlic te strony gdzies byle by byly i mozesz otwierac konto jakie chcesz

Opublikowano

Wie ktoś jak naprawić problem że gdy ładuję się do gry to po załadowaniu widze dolny pasek z gry a reszte z ekranu wyboru postaci?

I am Avesomee

Opublikowano

Bardzo fajny server, przyjemnie sie gra, szanuje.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Serwer mało przyjemny :/  wierzchowiec kosztuje 10 EURO= 40zł i daje 30% na metki, i ubicie metka ciemności zajmuje  30s a normalnego graczowi 6min więc pozdrawiam ;p

Bez IS-u mało można narobić :/

Opublikowano

Serwer mało przyjemny :/  wierzchowiec kosztuje 10 EURO= 40zł i daje 30% na metki, i ubicie metka ciemności zajmuje  30s a normalnego graczowi 6min więc pozdrawiam ;p

Bez IS-u mało można narobić :/

IS na pewno byl robiony z myslą o polakach xD myslisz, ze dla Niemca 10 euro to duzo? 

PS bez isu tez mozna grac, ale jak mniemam ty chcesz wszystko na szybko, aajt? xD

ZR_o79.gif

Opublikowano

wie ktos gdzie są KU na tym serwie w eq? bo podniosłem i nie mam ich ;D

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Ktoś pomoże bo już próbowałem chyba wszystkiego

2rtrRp4.png

chodzi o to że mi brakuje naszego ojczystego języka, po ang. nie ogarniam niektórych nazw ku, i to  troszkę irytuje;p

Z góry dzięki:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...