Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co jeśli zrobiłem wszystko wg poradnika, odpalam gre naciskajac start w bocie, ale wchodzi mi na Fire, a w proxy mam wpisane ip water. co zle zrobilem ?

hmz9.jpg

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up Już Ci ktoś odpisał w twoim temacie...

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Da się jakoś zrobić że jak mnie zabiją to żeby bot sam wracał na spota? A jak mi się poty skończą to używa scrola i idzie do miasta ale potów nie kupuje co zrobić?

Opublikowano

To odpowie mi ktos na pytanie czy ten bot jest czysty ?? nie ma keylogera ? prosze to ważne na górze podalem scana (nie znam sie na tym)

Opublikowano

Daj link, to zobaczę. :) Ale nie obiecuję, że uda mi się wydać dobry osąd. :)

85.jpg

Opublikowano

@up Bo taka jest wersja Clienta? Ściągnij najnowszego patcha z mojego tutorialu. Link w sygnaturze.

85.jpg

Opublikowano

Teraz jest nowa wersja do ubtatowania noi normalnie sie zaloguje ale czemu tylko serwer Fire mi na bocie pokazujea nie water?Przosze o szybką odpowiedż

Opublikowano

To jest Crash. :)

85.jpg

Opublikowano

Mam problem z tym proxy ... jak wypakowałem wszystko to tego tam nie było ... Proszę o info. Chcę załączyć bota na zszc water a wchodzi mi na fire ... Proszę o pomoc

\\Posty wyedytowane. 3 posty pod rząd. W tym jeden spam... Kolego odpocznij. 48h. ;)

Cain.

Opublikowano

Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć w jaki sposób skonfigurować poprawnie opcje Loop ponieważ gdy robię to po swojemu to wraca z expa kiedy nie ma potow na ekranie wyświetla mi się napis Start Loop idzie parę kroków i stoi i nic dalej nie robi :/

Z góry dziękuje za pomoc ;>

Opublikowano

Loop na zszc nie działa.

85.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wather xD ! . Pewnie nie masz media.pk2 edytowanego pod bota i w takim razie nie czyta ci SrProxy

Mam na kompie zszc mediapatcher i po załączeniu go i edytowaniu media nic mi to nie daje. Co mam zrobic zeby mi to dzialalo?? prosze o szybka opdowiedz

Opublikowano

@up Tutaj masz instrukcję:

http://www.mpcforum.pl/topic/316153-db-bot/page__view__findpost__p__2215122

Jednak nie wiem na ile bezpieczny jest Jumbot loader wrzucony przez tamtego użytkownika. Radzę poszukać samemu w sieci. :)

85.jpg

Opublikowano

Dzięki. Bota już ogarnąłem ale mam znów inny problem. Odpalam wszystko po kolei, załącza się gra i ide na spota. Wtedy chce ustawić w bocie np. skile i wyskakuje mi komunikat Microsoft .NET Framework. i pisze " wystąpił nieobslugiwany wyjątek w aplikacji. Jesli klikniesz kontynuuj, aplikacja zignoruje bład itd. Jest to z net frameworka 2 zainstalowałem go 2 razy i nic nie pomogło. A na końcu komunikatu pisze takie coś :

************** Debugowanie w trybie JIT **************

Aby włączyć debugowanie w trybie JIT (just-in-time), plik .config tej

aplikacji lub komputera (machine.config) musi mieć

wartość jitDebugging ustawioną w sekcji system.windows.forms.

Aplikacja musi być również skompilowana z włączonym

debugowaniem.

Na przykład:

<configuration>

<system.windows.forms jitDebugging="true" />

</configuration>

Gdy debugowanie JIT jest włączone, wszystkie nieobsługiwane wyjątki

są wysyłane do debugera JIT zarejestrowanego na komputerze

i nie są obsługiwane w tym oknie dialogowym.

Co mam z tym zrobić. Pomóżcie pls.

Opublikowano

miałem 2.0, 2.5, 3.0, 3.5 i też nie działało. Odinstalowałem wszystkie prócz 2.0 i dalej ten problem dopiero jak odinstalowałem 2.0 to wyskoczyło że musze go zainstalować.:/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...