Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almadia [Dedyk] [Easy]

Almadia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dodajcie plik do odpalania metina bez paczera. Przydało by się też wiecej zapisów passow a nie tylko 1, na dodatek jak nie zaloguje nam się to pasy się kasują i trzeba wpisywać....

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAlmadia A co z healerem dalej nie dostałem odp. Jest on bardzo poszkodowany.DMG jak i leczenie ma strasznie małe.
Gratuluje tej osobie co pisała skille azraelowi i jego chodzenie. odpycha nas na jakies 3km,zbugować koniem sie go nie da,i jest opozniony jakis w chodzeniu za nami.

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

@Almadnia A co z healerem dalej nie dostałem odp. Jest on bardzo poszkodowany.DMG jak i leczenie ma strasznie małe.

bedzie mial zwiekszenie ataku kolo 500+ a leczenie 40-50k

Tak bedzie mozliwosc odpalania klienta bez patchera przez binke .exe ale poki co na 2-3 dni tak bedzie by kazdy mial aktualny klient w razie jak cos poprawiamy, zapisywanie wiecej passow tez bedzie

Opublikowano

@Almadnia A co z healerem dalej nie dostałem odp. Jest on bardzo poszkodowany.DMG jak i leczenie ma strasznie małe.

skąd wiesz jak jeszcze nikt nie ma praktycznie eq pvp dobrego a balans sprawdzają zawsze na full eq na max lv -.-

\

Opublikowano

Te respy bossów to śmiech na sali... Miały być bossy w m1, jeździłem kilka razy po calym m1 i nic. Resp co 20min+ na serwie easy? Ludzie dopiszcie medium/easy bo troszkę się przeliczyliście z tym. Exp jest easy prawda ale eq? No ludzie szanujmy się i piszmy prawdę w tych prezentacjach...

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

a to moze dac wszystko za free pogracie 2 dni i sie znudzi?

gościu HAHAHAH znudził to się już bo póki co można katować tylko DT albo expić bo z metków nie ma dropa a o tych bossach to szkoda gadać, teraz już wieje nudą bo żeby był taki problem z ulepami i zrobieniem eq na EASY pod pvp przy 500 graczach on to życzę ci kur** powodzenia z tym serwerem wszystkie expy zawalone bo co robic INNEGO nuda dopadła ten serwer 2-3 godziny po starcie a niby tego miało u was nie być, skończ się kompromitować, każdy wie że na serwer EASY wbijają Ci co nie chcą siedzieć ciągle na expie i dropie tylko trochę po expić trochę po dropić i nakur***ć PVP WOJNY ITP... Jak bym chciał ciągle expić wbił bym na serwer MEDIUM który wczoraj wystartował i jest o wiele ciekawszy niż ten.

Pozdrawiam

\

Opublikowano

Usuncie tą zasrana gline......

Bo bossa to ja szukac nie bede na mapach jakis atlantydach przy tylu graczach online....

kazdy resp prawie zajety

a dt 500mobow dlugo sie wybija...

Opublikowano

Jak już się tak upieracie o tych bossach to dodajcie chociaż normalny drop przepustek na dungi z szkat. serwerowych. Z nich lecą tylko runy, wody i sztabki co jest bez sensem totalnym.

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

powiem tyle, jak na początku mi gra się bardzo dobrze, poexpiłem trochę, teraz robie misje i jest OK, ale jak są problemy z bosami, metkami i przepustkami na dungi no to nie będzie za ciekawie.

Opublikowano

Zbroja na ten 100-150 a 400, niczym się praktycznie nie różni. Lekko podrasowana teksturka i świecenie.
przy pobieraniu poprawcie wizualnie z mega, bo zamiast 1.48gb pisze 10GB.

Opublikowano

dungi sa dlugie a prawie przepy nie dropia 

a lazic ciagle na dt zeby dropnac 2x glina to tez masakra 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Jakies info od admina co z przepustkami ?

Żadnego info nie póki co i nie wiadomo czy kiedyś ktoś z administracji odezwie się do graczy i przychyli się do ich propozycji...

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Kto robil dungeon na 330lvl hahahahahah 

1 zadanie 750 mobow potem WYBICIE 11 METINOW ktore sie bije 3-5minut 

HAHAH

Potem miniboss 

A dalej trzeba jeszcze ubic 4metinow noooo fajnie D:D:D

Opublikowano

serwer nie jest zly ale wymog przepustek ktore ciezko wydropic to jest slabe

dungi sa nawet dluge a nie ma jak zdobyc ulep zeby zrobic eq do expa 

na maach przydalyby sie metiny z ktorych tez beda dropic ulepy i te papierki na lepszego wierzchowca 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...