Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almadia [Dedyk] [Easy]

Almadia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

6minut 74lv w topce,c

czyli exp bardzo ładny widać :>

zaczynam pobierać i wbijam (y) ;D

Opublikowano

Nie polecam serwera, bo jak mi administrator (SA) teamspeaka (Team) powiedział, że mam wypie***lać jak chciałem prosić o kanał na teamspeak. To widać, że administracja jest niepoważna i nie umie gadać z graczami.

No na bank ktos tak powiedzial.... -.-

Aha i jak już napisałem prawdę co jest na teamspeaku serwera od razu już mam bana spoko widać ze serwer dużo graczy nie będzie mieć jak taka administracja.

85969570791782104192.jpg

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Opyla się to w ogóle pobierać ? Nie padnie zaraz gdy pobiorę clienta wypakuje i c**j serwer off? Bo miałem już wiele przypadków że chciałem pograć pobrałem i jeb dupa client od razu do kosza leciał :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Opyla się to w ogóle pobierać ? Nie padnie zaraz gdy pobiorę clienta wypakuje i c**j serwer off? Bo miałem już wiele przypadków że chciałem pograć pobrałem i jeb dupa client od razu do kosza leciał :).

Polecam. Administracja już naprawia swoje błędy. Jak najbardziej easy tego tygodnia(moze nawet roku) :)

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

wpadnę, zobaczę, mam nadzieję, że będzie EASY a nie jak to się zawsze okazuje - 3% za spota.... :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Przerwa techniczna 5-10min max, prosze o cierpliwosc, dodajemy metiny do misji w m1 do darmowego peta i mounta oraz spoty w swiatyni powiekszone, wyzsze mapy sa okej, dodamy tez itemy poczatkowe do biologa do npc

Opublikowano

wpadnę, zobaczę, mam nadzieję, że będzie EASY a nie jak to się zawsze okazuje - 3% za spota.... :)

Ze spota leci po5lvl xddxdx 

I co ja mam 80 poziom expic na orkach? 

W pierscieniu masz gdzie expic od jakiego lvl przeciez ....

Przerwa techniczna 5-10min max, prosze o cierpliwosc, dodajemy metiny do misji w m1 do darmowego peta i mounta oraz spoty w swiatyni powiekszone, wyzsze mapy sa okej, dodamy tez itemy poczatkowe do biologa do npc

Większe spoty w ava1 :) Gdyż dużo jeszcze golemów oraz lwów lata a z nich 0% :)

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

Ze spota leci po5lvl xddxdx 

I co ja mam 80 poziom expic na orkach? 

W pierscieniu masz gdzie expic od jakiego lvl przeciez ....

Większe spoty w ava1 :) Gdyż dużo jeszcze golemów oraz lwów lata a z nich 0% :)

Głównie chodziło mi o to ze mapa 60 była pusta ;) 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

A już sie wystraszyłem że poszły ataki DDos i nie wytrzymał :D

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAlmadia Dacie większe spoty/wiecej spotow w ava1? Cięzko znaleźć z zinami :)
Chociaż widać że licznik nie podkręcony bo serwer off a graczy 0 :) Ładnie 600 na starcie. Powodzenia. Kiedy konrkus sms z fb? I jakeiś konta dostały losowe sm ? :)

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

dropiąc runy do pierwszego biologa wbilem juz prawie 100 na orkach i nic z nich nie dropło teraz pytanie czy mam tam siedzieć do 400 czy troszke drop zwiekszycie itemkow do biologa

Opublikowano

JA mam taki bład Nie mozna uruchomić programu ponieważ na komputerze nie znaleziono d3dx9_42.dll 

10596782480748166806.png     

Opublikowano

Nie da sie pobrac nawet clienta, bo ten na dysku google jest zbyt bardzo oblegany a mega to jak kazy wie syf. Dodacie wiecej mirrorow?

Opublikowano

Nie da sie pobrac nawet clienta, bo ten na dysku google jest zbyt bardzo oblegany a mega to jak kazy wie syf. Dodacie wiecej mirrorow?

tak, ale musimy pierw na wszystko miec oko w grze:) wiec jutro

Serwer stoi stabilnie ludzie w grze chwala go wiec zapraszam na prawde przyjemnie sie gra:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...