Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almadia [Dedyk] [Easy]

Almadia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakoś mi się nie chce wierzyć, że gra tutaj 600 osób..niby gram, ale jakoś nie widzę tyle ;d 

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakoś mi się nie chce wierzyć, że gra tutaj 600 osób..niby gram, ale jakoś nie widzę tyle ;d 

Racja bo jest 607 :D Badumss.

// Czemu resp bossów taki słaby :(

55381514166733279449.gif

Opublikowano

mapa 150 bardzo słaba :/ 

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Informacje:

1.Resp mobow na av1 poprawimy bo fakt tam dalej sa te lodowe mobki

2.Resp bosow jest na kazdej mapie nawet w m1, ale zwiekszymy ich ilosc znacznie bo nie spodziewalismy sie tylu ludzi na start

3. Przepustki do dungeonow dropia z kazdego bosa, losowo, a co do DT zrobimy je bez tej wymaganej igly, dt ogolnie jest zmodyfikowane i wszystko dzieje sie na jednym pietrze, tak samo mapa z dungami bedzie zmniejszona

A tak ogolnie nie ma jakis wiekszych problemow, wszystko ladnie gra jedynie kilka niedociagniec ktore na prawde nie sa jakies uciazliwe, ale zrobimy w nocy:)

Zapraszam do gry

Opublikowano

Informacje:

1.Resp mobow na av1 poprawimy bo fakt tam dalej sa te lodowe mobki

2.Resp bosow jest na kazdej mapie nawet w m1, ale zwiekszymy ich ilosc znacznie bo nie spodziewalismy sie tylu ludzi na start

3. Przepustki do dungeonow dropia z kazdego bosa, losowo, a co do DT zrobimy je bez tej wymaganej igly, dt ogolnie jest zmodyfikowane i wszystko dzieje sie na jednym pietrze, tak samo mapa z dungami bedzie zmniejszona

A tak ogolnie nie ma jakis wiekszych problemow, wszystko ladnie gra jedynie kilka niedociagniec ktore na prawde nie sa jakies uciazliwe, ale zrobimy w nocy:)

Zapraszam do gry

kiedy to zrobicie?

poprawcie wbijanie sr bo do zala od 40 min nie chce mi wbic 40 sr 

aura gasnie szybciej niz po 92 sek

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

wykonczenie expa na danej mapie np 195-200 nieco ciezej,bo bez jaj 400lvl w godzine?;p

Lepiej tak to rozłożyć zeby było tak że nawet nie zobaczysz że exp sie zmniejsza, a teraz jest tak zapierdala zapierdala i nagle bumm 2% z spota zamiast 13/15xd

55381514166733279449.gif

Opublikowano

odpuszcze sobie serwer teleportując sie na arktyczną kraine czy jakos tak od 100lvla zbugowalem sobie postac i nie moge sie teraz na nia zalogowac w dodatku 2,5h mixuje bizu na perf i nic nie weszlo

Opublikowano

o 18 byl start mixujesz 2.5 h a konto masz zablokowane i nie mozesz sie zalogowac ciekawe...

;..;

napisałem to o 20:30 czyli serwer jest online 2,5h nie liczac tej 10min przerwy :) i konta nie mam zablokowanego tylko nie moge sie zalogować na postac w ktorej sie teleportowalem na mape od 100lvla :) czytanie ze zrozumieniem i troszke mózgu by się przydało

Opublikowano

o 18 byl start mixujesz 2.5 h a konto masz zablokowane i nie mozesz sie zalogowac ciekawe...

;..;

napisałem to o 20:30 czyli serwer jest online 2,5h nie liczac tej 10min przerwy :) i konta nie mam zablokowanego tylko nie moge sie zalogować na postac w ktorej sie teleportowalem na mape od 100lvla :) czytanie ze zrozumieniem i troszke mózgu by się przydało

Dziwne. Każdego teleportuje a ciebie nie hm. Ja mixowałem wachlarz od początku gry aż do 190lvl 4x bon i dopiero wbiło :) Się nie umie grać na easy to się w ogóle nie potrafi. 

@1361622928-U485574.pngAlmadia Dajcie też wieksze spoty w ava2 :) I leczenie healera i zwiekszenie ataku na 264 inta daje 89.8 ataku i 6.5-7k leczy. Przy 100k hp z eq na 1lvl to nie za mało ? Naprawcie to, dziękuje.

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

1. Brak szybkiej zmiany ch

2. Brak dropu z złotej zaby

3. Slabo wchodza eq perf

4. W is sa tylko dodane ulepki.

5. Usuwanie postaci nie działa.

6. Dodajcie opcje, zmiany wyglądu królestw, tamte bardzo ladne byly.

7. Dodajcie pierścień antyexp

Opublikowano

Jak najszybciej zróbcie coś z tymi przepustkami bo to się grać odechciewa. Na spotach nie ma szans zabić kogoś bo dmg jest równy 0, a hp 120k... Z tym podstawowym eq do max lvla mamy grać?

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...