Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almadia [Dedyk] [Easy]

Almadia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam lubię jak jest duży level, choć może to lepsza opcja na aktualizacje aby powoli zwiększać max lvl.

Co do prezentacji, spodobała mi się, aczkolwiek zbyt mała czcionka czasami ciężko było mi się rozczytać, na szczęście dałem jednak rade.

Trochę się boję kostiumów pvp z łowienia ale może to i dobry pomysł.

Wejść nie wiem czy wejdę bo nie bardzo mam czas kiedy ale przy najbliższej okazji zobaczę, jeśli będzie jeszcze stał.

level jest 400 ale nic nie stoi przeszkoda by w przyszlosci w aktualizacji zwiekszyc go dowoli

A ogolnie mysle ze bedzie nas troche na starcie, jest juz bardzo duzo kont zalozonych, przypominam na naszym facebooku  jest konkurs mozna sie zglaszac do losowania sm.

https://www.facebook.com/almadiametin/?fref=nf
  • Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy na max lvl dropne wszystkie ulepki i rzeczy do biologa czy jest jakis limit?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Ten 400lv max odstrasza :C­

w czym to przeszkadza? latwo sie tu expi

A no w tym kolego przeszkadza, że sztucznie przedłuża czas gry. Siedzieć 50 leveli na mapie? Nie, dziękuję. Jest 9 setów do pvp, więc jeden średnio co 35 poziomów. A w międzyczasie- pusta gra, bo nic innego nie ma do zaoferowania. Na hardach masz 100/120 poziomów, ale pomiędzy ich wbijaniem jest wiele do roboty, bo wszystko jest bardziej skondensowane. I tyle.

Zagram jak wprowadzicie 750 poziom, tego w metinie jeszcze brakowało.

Opublikowano

Ten 400lv max odstrasza :C­

w czym to przeszkadza? latwo sie tu expi

A no w tym kolego przeszkadza, że sztucznie przedłuża czas gry. Siedzieć 50 leveli na mapie? Nie, dziękuję. Jest 9 setów do pvp, więc jeden średnio co 35 poziomów. A w międzyczasie- pusta gra, bo nic innego nie ma do zaoferowania. Na hardach masz 100/120 poziomów, ale pomiędzy ich wbijaniem jest wiele do roboty, bo wszystko jest bardziej skondensowane. I tyle.

Zagram jak wprowadzicie 750 poziom, tego w metinie jeszcze brakowało.

Był serwer na którym max. lvl wynosił 1000 ;).

Opublikowano

Zagram z ciekawości. Nigdy jeszcze na czymś takim nie grałem. Zobaczymy jak szybko będzie się wbijać ten 400 :D

Opublikowano

Wbiję się pobawić, nawet jak serwer ma szybko paść 

dlaczego ma niby pasc?  ja licze ze bardzo dlugo postoi

Z tego co ludzie piszą, jest to rework jakiegoś gówna które szybko updało

Upadł szybko, gdyż nie zauważyli jednego małego buga standardowego czyli yangbuga przez co ludzie wchodzili na serwer, a jak na czacie zobaczyli spam o tym ile ludzie maja kasy to wyszli, wiec na serwerze w sumie każdy grał około 1h, więc z gry niczym się nie nacieszył, a każdego serwer przyciągał, więc mam sam nadzieje ze tym razem ludzie zostaną na dłużej :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Upadł szybko, gdyż nie zauważyli jednego małego buga standardowego czyli yangbuga przez co ludzie wchodzili na serwer, a jak na czacie zobaczyli spam o tym ile ludzie maja kasy to wyszli, wiec na serwerze w sumie każdy grał około 1h, więc z gry niczym się nie nacieszył, a każdego serwer przyciągał, więc mam sam nadzieje ze tym razem ludzie zostaną na dłużej :D

Nie tylko yang bug, była masa takich rzeczy jak chociażby fakt  że jak zginąłeś to traciłeś eq, albo niesamowity exp, gdzie wbicie 20 czy tam 30 poziomu trwało jak na medium/hard, do tego zachowanie administracji czyt. "mamy na was wyjebane" ! co zrobiła ta administracja, jak ludzie pisali że nie da się expić ? olała graczy, po czym wyłączyła serwer! teraz powtórka z rozrywki? 

Opublikowano

Nie tylko yang bug, była masa takich rzeczy jak chociażby fakt  że jak zginąłeś to traciłeś eq, albo niesamowity exp, gdzie wbicie 20 czy tam 30 poziomu trwało jak na medium/hard, do tego zachowanie administracji czyt. "mamy na was wyjebane" ! co zrobiła ta administracja, jak ludzie pisali że nie da się expić ? olała graczy, po czym wyłączyła serwer! teraz powtórka z rozrywki? 

Co do tego buga z ranga się zgodze, ale co do zachowania administracji to się nie zgodzę, gdyż ja siedziałem ciągle wtedy z nią i ja to widzę z innej perspektywy. Może od strony gry to tak wyglądało, ale na pewno nie od zaangażowania i próby szybkiego tego wszystkiego ogarnięcia. Cóż zobaczymy jak to teraz będzie i wtedy się oceni.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Pomyślcie o tych wojnach gildilijnych które będą się odbywać co chwilę jak na dawnym PL'u dla wojen warto tu grać i polecam do sprawdzenia przed hejtem

Opublikowano

­Zagram, bo na RapsoDiusie nie zdążyłem nawet zacząć ;x

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Wszystko idzie zgodnie z planem, wszystko skonczone

Zapraszam na nasz team speak:  ts3.almadia.pl

Zakladajcie juz konta, kilka losowych kont dostanie gratis sm : almadia.pl

Przedstawcie sie, zaprezentujcie gildie, na naszym forum, poznajcie juz kompanow do gry

Zapisujcie sie na konkurs losowania sm na naszym fanpage, i polajkujcie go, by miec najswiezsze info o eventach i zmianach

P.S. Dla pewnosci przed pierwszym wejsciem na serwer spatchujcie klienta, aby miec pewnosc posiadania aktualnej wersji gry

Opublikowano

Powtarzam pytanie, które padło wcześniej przez pewnego kolege. Czy na MAKSYMALNYM lvl będzie można dropić wszystkie ulepki and przedmioty do biologa ?

Opublikowano

Nie polecam serwera, bo jak mi administrator (SA) teamspeaka (Team) powiedział, że mam wypie***lać jak chciałem prosić o kanał na teamspeak. To widać, że administracja jest niepoważna i nie umie gadać z graczami.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Powtarzam pytanie, które padło wcześniej przez pewnego kolege. Czy na MAKSYMALNYM lvl będzie można dropić wszystkie ulepki and przedmioty do biologa ?

tak

Wszystko idzie zgodnie z planem a administraja odpisac nie umie żenada 

bo spamujesz wwszedzie pw typu "witam" albo "mam wspolprace" chlopie napisz pozadnie te pw i opisz o co Ci chodzi

Okej a jak z dropieniem ? Da się szybko nadropić ulepek?

PS: Jeżeli ktoś nie założył konta to może założyć z mojego refa

duzo leci zwlaszcza dungi

Nie polecam serwera, bo jak mi administrator (SA) teamspeaka (Team) powiedział, że mam wypie***lać jak chciałem prosić o kanał na teamspeak. To widać, że administracja jest niepoważna i nie umie gadać z graczami.

No na bank ktos tak powiedzial.... -.-

Opublikowano

Pytanko bo nie zauważyłem nigdzie odpowiedzi. Co z atakiem+leczeniem u healera? Co z bm dostał nerfa? Archer bije więcej z bliska czy równy dmg? Co z dropek? Na mape 200(nwm jakie tam sa lvl) wejde 350 i będę mógł dropić? Czy do 50/100 lvl max drop jest?

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

Padnie do następnego piątku :)

Pewne info?

Nie przekonał mnie serwer, a wręcz odrzucił. Prezentacja strasznie ciemna i pytanko, czy Body z pasem do expa nie będzie mistrzem w PvP? Taka absorpcja PŻ na hity to chyba miazga.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Pytanko bo nie zauważyłem nigdzie odpowiedzi. Co z atakiem+leczeniem u healera? Co z bm dostał nerfa? Archer bije więcej z bliska czy równy dmg? Co z dropek? Na mape 200(nwm jakie tam sa lvl) wejde 350 i będę mógł dropić? Czy do 50/100 lvl max drop jest?

atak i leczenie zwiekszone, bm to sie zobaczy jak to wyjdzie w pvp, a te strzaly hmm nie sprawdzalem wsumie, drop na kazdym lvl jest taki sam 

Padnie do następnego piątku :)

Pewne info?

Nie przekonał mnie serwer, a wręcz odrzucił. Prezentacja strasznie ciemna i pytanko, czy Body z pasem do expa nie będzie mistrzem w PvP? Taka absorpcja PŻ na hity to chyba miazga.

ehh bezsensowne wypowiedzi...

Opublikowano

wiem że serwer jeszcze nie wystartowal ale to normalne ze mi wyskakuej ten błąd : LOG Metin2.CREATE_NO_APPROPARITE_DEVICE ??

Opublikowano

wiem że serwer jeszcze nie wystartowal ale to normalne ze mi wyskakuej ten błąd : LOG Metin2.CREATE_NO_APPROPARITE_DEVICE ??

100 razy na necie juz wyjasniali ten problem z metinem, wpisz to  google

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...