Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosTale4de - Prywatny serwer

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zalozylem gdzies wczoraj o 18:00, dalej nie mam aktywowanego, komunikat o blednych danych.

oficjalne nostale zaktualizowane ?

Yup.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

• Odpowiedzi 384
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zalozylem gdzies wczoraj o 18:00, dalej nie mam aktywowanego, komunikat o blednych danych.

oficjalne nostale zaktualizowane ?

Yup.

a spróbuj założyć nowe jak nie zadziała to zobacze czy moje drugie działa i Ci najwyżej podam passy

Opublikowano

Prócz farmienia golda na groszkach da się tam gdzieś jeszcze zarobić? Ja rozumiem, że bez lodu i wiadomo easy ale farmienie na groszkach? Gdzie na PLu się tam 100h+ siedziało expiąc wrózki xD

Opublikowano

Na serwerze sporo rzeczy nie ma tak naprawdę to się expi żeby założyć nowe eq. I zarabia na ulepszanie eq albo kupienie karty, szybko się nudzi.

Opublikowano

Na serwerze sporo rzeczy nie ma tak naprawdę to się expi żeby założyć nowe eq. I zarabia na ulepszanie eq albo kupienie karty, szybko się nudzi.

Jeżeli gra się z ziomkami to nie jest aż tak tragicznie, prawda dość mało jest do roboty na serwerze ale administracja serwera cały czas stara się coś dodawać. Pisałem z głównym założycielem i niedługo ma być ponoć jakiś większy patch.

Jeżeli ktoś ma pytania bądź potrzebuje pomocy piszcie na szepcie do gracza : MASOCHISTA

x

Opublikowano

Ktoś może do expa/gry mam 41 lvl

cały czas siedzimy ekipą na kremie, wystarczy napisać

Szuka ktoś polskiej gildi ? Pisać na szept do : MASOCHISTA 

x

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam :)

Czy na serwerze ktoś jeszcze w ogóle gra? :)

Pobrałem dzisiaj i tak pogrywam , aczkolwiek bardzo mało ludzi i brak Polaków :c

PS: Dlaczego mam na sp 1j+0 25,5k punktów , a nie moge nic rozdać ?

Opublikowano

Witam :)

Czy na serwerze ktoś jeszcze w ogóle gra? :)

Pobrałem dzisiaj i tak pogrywam , aczkolwiek bardzo mało ludzi i brak Polaków :c

PS: Dlaczego mam na sp 1j+0 25,5k punktów , a nie moge nic rozdać ?

Na serwerze gra sporo osób, ale zapewne na zły kanał wszedłeś xD 

Masz tyle punktów, bo to jest bug. Punktów nie da się wbić, lecz jak nabijasz jobe to samo Ci wbija pkt ;)

Opublikowano

Serwer prezentuje się bardzo ciekawie. Od razu po wejściu znalazłem miłych polaków, od razu pozytyw. Znalazłby się ktoś chętny do oprowadzenia mnie po tym świecie? :P

@Mikis246810 Pisz w grze Synneks

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Szukam polaków do pogrania , jakiejś polskiej fam :)

Mam takie pytanko :3 dlaczego tyle skilli nie działa ? :c

Z tego co wiem, to sporo bugów jest na serwerze (w tym skille). Powoli naprawiają te bugi, ale to trzeba jakiś czas z tym przeczekać. Wiem, że na pewno pracują nad tymi bugami, ponieważ rozmawiałem z Adminem i mi pisał jakie maja zamiary ;)

Opublikowano

Witam, też gram ;)
To jest tak że sp 1-5 da się grać, 6-8 jeszcze nie. Mają wkrótce trwać prace nad kalkulatorem dmg (zwiazane z sp) maja robić skille. Obecnie server uciągnie po 1000 graczy na 1 kanał :)
Przydatne komendy to :
$cantwalk   - kiedy nie mozesz sie ruszyć
$infos - info o serverze i obecnym kanale ;d
i teraz tak wszystko wiem z rozmowy na live chacie xD obecnie 62lv. Sp nie opłaca sie upać tylko eq
Mój nick : TheBigPlague

Opublikowano

Gra tutaj ktoś? Chciałbym rozpocząć grę na tym serwerze. Mam kilka pytań: (Pytania zadane jeszcze przed aktywacją konta)

1. Co powinienem wiedzieć podczas pierwszych minut gry?

2. Jak jest tutaj z expieniem mam na myśli czy szybciej leci w stosunku do PL?

3. Jak jest tutaj z Petami? Czy są tutaj one u NPC?

4. Jakiekolwiek rady z późniejszą zabawą na tym serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...