Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walmor [Dedyk] [Easy/Medium]

walmor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

0 nowości, serwer pod hajs.. nie warto bo padnie.

Ten serwer ustoi bo jest pięknie dopracowanym EASY, z administracją o dobrej reputacji. Tylko że coś się zjebało przez ddosy :v

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak, z jednego źródła słyszałem że maszyna pada z powoda jakiś błędów, nie wiem jak jest, ale daje im jeszcze jedną szanse.

Do zobaczenia jutro o 18.

Opublikowano

0 nowości, serwer pod hajs.. nie warto bo padnie.

Ten serwer ustoi bo jest pięknie dopracowanym EASY, z administracją o dobrej reputacji. Tylko że coś się zjebało przez ddosy :v

To ty chyba serwery pomyliłeś jeśli twierdzisz, że ten serwer jest dopracowany. 

Również uważam, że zrobiony ten serwer pod hajs 

Opublikowano

A data 2 startu już znana ? nie wiem czy pobierać bo 0 info ze strony adminów :)

To nie jest druga data startu :) Konta oraz wszystko inne pozostanie takie, jakie było przed DDos.

OFICJALNIE!

Serwer zostanie uruchomiony o godzinie 18.00

WKO8OY2.png

Opublikowano

A data 2 startu już znana ? nie wiem czy pobierać bo 0 info ze strony adminów :)

To nie jest druga data startu :) Konta oraz wszystko inne pozostanie takie, jakie było przed DDos.

OFICJALNIE!

Jesli juz , to byscie wystartowali ''Od nowa'' bez bugów i niczego co by utudnialo gre :) . A tym graczom co wydali w IS bys zwroil SM i tyle ;] .

https://www.youtube.com/watch?v=8ODI-D2DzVE  MIA KHALIFA ! :)

PAMIĘTAJ NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ ,KIEDY UPADASZ WSTAWAJ !!

:yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

OFICJALNIE!

Jesli juz , to byscie wystartowali ''Od nowa'' bez bugów i niczego co by utudnialo gre :) . A tym graczom co wydali w IS bys zwroil SM i tyle ;] .

Chyba komuś zbyt mocno dzisiaj słońce przygrzało w beret.

Opublikowano

2xUP 
Ale po co mamy tak zrobić skoro jest możliwość przywrócenia wszystkiego do stanu przed Crash.
Było by to nie w porządku do graczy którzy poświęcili nam swój czas.

WKO8OY2.png

Opublikowano

REJESTRACJA zostanie włączona około godziny 17

To teraz zasadnicze pytanie (żebyśmy mieli jasność i żebym nie tracił czasu na ponownie pobieranie więc wolę sptać) : czy naprawiliście biologa? Czy nadal zaczyna się on na 5 lvlu? Pamiętajcie tylko, że milczenie też jest odpowiedzią.

Opublikowano

To teraz zasadnicze pytanie (żebyśmy mieli jasność i żebym nie tracił czasu na ponownie pobieranie więc wolę sptać) : czy naprawiliście biologa? Czy nadal zaczyna się on na 5 lvlu? Pamiętajcie tylko, że milczenie też jest odpowiedzią.

Tak działa poprawnie.

Rejestracja oraz logowanie na stronie już aktywne.

WKO8OY2.png

Opublikowano

Tak działa poprawnie.

Rejestracja oraz logowanie na stronie już aktywne.

Kiedy inne platnosci za SM ? Sporo ludzi gra ktorzy nie mieszkaja w Pl podstawa to PayPl

42342959474395707191_thumb.jpg

Opublikowano

Nie pobierać WH, bo ma wirusy. :P Jakieś raty odpalicie o 18 czy nie bardzo? I lepiej weźcie u koogś jakąś reklame, bo 40% graczy chyba sobie znalazło coś innego, ale na dniach pewnie wrócą.

Opublikowano

Wiem że server jeszcze off ale podczas włączania wywala mi taki bład : metin2.create_no_appropriate_device. Jakieś porady :D ?

Cześć ludu :-/ Ja tera gram w LOA(Legend of Ares) bardzo fajna gra MMORPG wybiera się Archera,Knighta,maga lub halabardziste dziewczyne lub hlopaka ale napoczontku religje alianc lub empire polecam knighta dziewczyne alianca.No i grasz zabijasz potwory zbjerasz itemki robisz lvl gadzasz na czacie morzesz tesz wzionsc party z innymi graczami trade czyli dawanie lub branie rzeczy morzesz stawjaci sklep

Link na strone www.legendofares.netgame.com

jak macie problem ja nazywam sie DarmenroX a muj przyjaciel EXTRIM durzo anglikuw ale tesz polakuw.moje scriny newiem czy mi wejdom :):):P

Opublikowano

­strona servera off ? nachodzi 18 a ja nawet klienta pobrac nie mam jak xD

sorki wpisywalem walmora xDD a nie walmor hahah  juz zasysam  klicenta :)

Opublikowano

Wiem że server jeszcze off ale podczas włączania wywala mi taki bład : metin2.create_no_appropriate_device. Jakieś porady :D ?

Masz windowsa 8/10? Odpal z zgodnoscią 7/xp raczej pomoże.

No właśnie mam 7, pierwszy raz taki problem wystąpił z privem. Odpalanie ze zgodnością niestety nic nie daje :(

Edit: Mordy, kolejny error xD   -  fatal error python library file not exist. Ktoś coś ?

Cześć ludu :-/ Ja tera gram w LOA(Legend of Ares) bardzo fajna gra MMORPG wybiera się Archera,Knighta,maga lub halabardziste dziewczyne lub hlopaka ale napoczontku religje alianc lub empire polecam knighta dziewczyne alianca.No i grasz zabijasz potwory zbjerasz itemki robisz lvl gadzasz na czacie morzesz tesz wzionsc party z innymi graczami trade czyli dawanie lub branie rzeczy morzesz stawjaci sklep

jak macie problem ja nazywam sie DarmenroX a muj przyjaciel EXTRIM durzo anglikuw ale tesz polakuw.moje scriny newiem czy mi wejdom :):):P

Opublikowano

Masz windowsa 8/10? Odpal z zgodnoscią 7/xp raczej pomoże.

No właśnie mam 7, pierwszy raz taki problem wystąpił z privem. Odpalanie ze zgodnością niestety nic nie daje :(

Mam też 7. Rzuć na inny dysk. Jak nie zatrybi pobierz od nowa.SPrawdz pw :)

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

Sprobuj wylaczyc antywirusa i wypakowac/pobrac jeszcze raz klienta

Opublikowano

Wrzutka na inny dysk nic nie dała. Antywirus off. Pobieram klienta jeszcze raz, zobaczymy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...