Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedno CH i trzech ludzików udzielających się na czacie. No nieźle. Ciekawe ile online...

Jak 3 ludzi udzielających się na chacie? Ciągle ktoś inny pisze..

Opublikowano

ale z tym JEDNYM CH, to chyba kpina, nie?

najlepsze jest to ze jak mialem 50% metina, gosciu podbiegl i mi sksul to caly drop dla niego

Opublikowano

najlepsze jest to ze jak mialem 50% metina, gosciu podbiegl i mi sksul to caly drop dla niego

Jutro prawdopodobnie bedą dwa ch :)

Opublikowano

Chcialem zagrac. Szkoda, ze wam wywalilo baze ale ja wtedy nawet nie gralem... 2 razy probowalem z mega.nz i ciągle zatrzymuje sie na 99%.. always unlucky a ja spadam :/

Opublikowano

Chcialem zagrac. Szkoda, ze wam wywalilo baze ale ja wtedy nawet nie gralem... 2 razy probowalem z mega.nz i ciągle zatrzymuje sie na 99%.. always unlucky a ja spadam :/

@Myuis

Wgram na inny host klienta :)

Opublikowano

Jutro prawdopodobnie bedą dwa ch :)

w c**j, no w c**j xDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Nie rozumiem o co Ci chodzi? Metków jest wystarczająco dużo, 6x więcej niż normalnie..

Ale jest jedno CH z tego co czytam, skoro jest 6x metków więcej to na małym obszarze jedna osoba zbija ich od groma. 

Tak sobie czytam patrze i dochodzę do wniosku że ten serwer ma prawo wystartować w tzw . klapa/lipa roku. 

Opublikowano

Nie rozumiem o co Ci chodzi? Metków jest wystarczająco dużo, 6x więcej niż normalnie..

Ale jest jedno CH z tego co czytam, skoro jest 6x metków więcej to na małym obszarze jedna osoba zbija ich od groma. 

Tak sobie czytam patrze i dochodzę do wniosku że ten serwer ma prawo wystartować w tzw . klapa/lipa roku. 

Jeżeli oceniasz serwer po ilości CH, a nie po jakości gry (na którą nikt nie narzeka i mówi, że się z*********e gra) to nawet się nie wypowiadaj proszę..

Opublikowano

Jeżeli oceniasz serwer po ilości CH, a nie po jakości gry (na którą nikt nie narzeka i mówi, że się z*********e gra) to nawet się nie wypowiadaj proszę..

haha smieszna dziwko jestes, jezeli jest 1 ch to serwer nie ma prawa istnieć :) Pewnie w v2 na spocie jest po 5 osób (a jak nie to znaczy że nikt tam nie gra i też nie ma sensu grać)

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

haha smieszna dziwko jestes, jezeli jest 1 ch to serwer nie ma prawa istnieć :) Pewnie w v2 na spocie jest po 5 osób (a jak nie to znaczy że nikt tam nie gra i też nie ma sensu grać)

Raczej to drugie, tu gra 30 osob :P

Trzeci start w przeciągu miesiąca, gratuluje Sheila, jednak mialem racje juz na poczatku - server fajny, administracja denna.

Zwazajac na to ze np taka Bar*e wywalili z mpc za podobienstwo do innych serverow to rowniez Aetia nie ma prawa bytu na tym forum, skoro jest to na ta chwile rework reworka 2tygodniowego servera.

Smiechu warte, nie polecam.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@Detronix

Proszę o podanie innego skanu, pełnego screena programu antywirusowego, nie tylko urywek.

Czas do 17:00

Opublikowano

Szkoda mi Was trochę ludzie, ale co zrobić.. 30 osób.. było o godzinie 10, teraz jest znacznie więcej i ludzie po prostu przychodzą. Nie wierzycie wejdźcie, pograjcie i zobaczycie..

Opublikowano

Szkoda mi Was trochę ludzie, ale co zrobić.. 30 osób.. było o godzinie 10, teraz jest znacznie więcej i ludzie po prostu przychodzą. Nie wierzycie wejdźcie, pograjcie i zobaczycie..

Rzeczywiscie wiele wiecej, jest 50osób xD

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

@Detronix

Proszę o podanie innego skanu, pełnego screena programu antywirusowego, nie tylko urywek.

Czas do 17:00

@Algade

Tu jest problem bo najnowszy Avast nie pokazuje nazwy skanowanego pliku, dopiero po wejściu w "historia" widać jakie pliki były skanowane i kiedy.

Opublikowano

Hahaha mimo 3 krotnie większego respu metków i 50 osób online w m2 ciężko o metina ;] 

Jak można zrobić 1 ch?! 

Śmieszny macie tok myślenia. Rework reworka, słaba reklama, ilość graczy jak na hamachi, serwer z nikłymi szansami na jakikolwiek sukces a wy zamiast starać się zachęcić graczy to zniechęcacie ich jeszcze bardziej. Nie mogę tego pojąć jak po tylu wpadkach można doje*ać 1 channel i jeszcze bezczelnie zachęcać do gry.

Byle gdzieś pograć do startu Antarisa i zostanie wam max 5ciu graczy ;]

P.S z tych 50 osób z 30 lata na botach ;] a w tym ja bo nawet nie będzie mi żal dostać bana a szkoda się męczyć na czymś co pada regularnie ;] dodajcie nowy event w kalendarzu "25.05.2016 rework Aetia" :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...