Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie są zmęczeni mediumami. Chcemy jakieś sensowne easy z fabułą i wyrównanym balansem. 

Przecież teraz wszyscy czekają na antarisa, nie na jakieś easy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Antaris? Pierwsze słyszę :D, a co do serwera, jak na poprzednich odsłonach, Ethandia, Ethandia s2 oraz inne projekty zawsze startowały bez reklamy, który była obiecywana i upadały z braku jej.

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od kiedy rozmawiam z ludźmi na różnych serwerach i tsach. Źle się może wyraziłam, że wszyscy. Bardziej chodziło mi o dużą grupę ludzi grających w metina. 

To ze znasz 2-3osoby nie znaczy, ze znasz wszystkich graczy. Easy ostatnio jest totalny wysyp, nie ma konkretnych med/hard poza averionem ostatnio 

Opublikowano

Prawda jest taka, że jak serwer jest dobry to z czasem sam z siebie staje się reklamą i pozyskuje coraz więcej graczy.

W przypadku Aetii zamierzamy dostosować poziom grywalności tak, aby każdemu przypadł do gustu i wszystkie pieniądze z is'u zostaną przeznaczone na reklamę, bo jak na razie dedyk jest wykupiony na 6msc i do tego czasu jakieś tam grosze na pewno wpadną. Jak to mówią "grosz do grosza..." ;p

Skoro tak twierdzisz, to dlaczego zrezygnowałeś z Cariasa? Przecież w tamtej prezentacji pisaliście tak samo.

Opublikowano

To ze znasz 2-3osoby nie znaczy, ze znasz wszystkich graczy. Easy ostatnio jest totalny wysyp, nie ma konkretnych med/hard poza averionem ostatnio 

Gdzie Ty masz ten wysyp serwerów easy? Podaj chociaż jeden konkretny serwer, który niedawno wystartował i gra na nim chociaż 500+ osób.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Od kiedy rozmawiam z ludźmi na różnych serwerach i tsach. Źle się może wyraziłam, że wszyscy. Bardziej chodziło mi o dużą grupę ludzi grających w metina. 

To ze znasz 2-3osoby nie znaczy, ze znasz wszystkich graczy. Easy ostatnio jest totalny wysyp, nie ma konkretnych med/hard poza averionem ostatni

Gdzie Ty masz ten wysyp serwerów easy? Podaj chociaż jeden konkretny serwer, który niedawno wystartował i gra na nim chociaż 500+ osób.

A skąd ty możesz wiedzieć ile znam osób spinaczu internetowy? Idź się powymądrzaj z kumplami na tsie. Tyle w temacie. Zimka ma racje. 

2mzof5.jpg
Opublikowano

Kolejna administracja bedaca mistrzem kur*ienia logiki.

Zrobic jeden server, ktory olac bo jest malo graczy - ze wzgledu na brak reklamy. No ale tak, server mial potencjal. Tydzien pozniej wypuscic s2, rowniez bez reklamy, i oczekiwac cudu. I rowniez na starcie 50 osob. Ja nie wiem co z Wami ludzie :)

Kiedy s3?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zrobic jeden server, ktory olac bo jest malo graczy - ze wzgledu na brak reklamy. No ale tak, server mial potencjal. Tydzien pozniej wypuscic s2, rowniez bez reklamy, i oczekiwac cudu. I rowniez na starcie 50 osob. Ja nie wiem co z Wami ludzie :)

Kiedy s3?

Z tego co wiadomo to administracja nie olała graczy bo mogli sobie przenieść konto... wystarczy być w temacie a nie pisać z dupy rzeczy ;)

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Czy 500 gra to nie wiem, ale mogę wypisać:

- averion

- verion

- dreikon

- lettica

- prestia

- laneris

- predoria

- malygos

- kamelis

- savies

- metek2

Tyle easy, easy/medium startowało w przeciągu kilku miesięcy. + do tego pewnie jeszcze kilka/kilkanaście, które padły.

vesteris :v

tenor.gif

Opublikowano

Kiedy s3?

Z tego co wiadomo to administracja nie olała graczy bo mogli sobie przenieść konto... wystarczy być w temacie a nie pisać z dupy rzeczy ;)

A co ma piernik do wiatraka? Otwieraja po tygodniu s2 i lacza je z s1 po to zeby dalej nie bylo zadnej reklamy, za 2 tyodnie wystartuja z s3 pod jeszcze inna nazwa i znowu pozwola przeniesc konta, co jest swoja droga debilizmem ostatecznym chyba :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Konta z projektu Carias.pl zostały przeniesione na projekt Aetia.pl.

Wysłane wcześniej smocze monety (na Carias.pl) zostały przeniesione (cała suma wszystkich smoczych monet) na projekt Aetia.pl.

Wy (Gracze Carias.pl) możecie zmienić rangę z Gracz Carias.pl na Gracz Aetia.pl (tylko raz).

Opublikowano

Client nie działa, binki nie ma.

Jeżeli włączysz patchera to pobierze Ci automatycznie binkę.

Na serwerze został aktywowany drop Szkatułek Blasku Księżyca! :)

Opublikowano

­server naprawde  jest swietny graczy przybywa ciagle administracja pracuje nad tym by kazdemu lepiej sie gralo dzis nawet dali DROP SZKAT BLASKU TAK ZE ZAPRASZAM SERDECZNIE MOZNA ZAROBIC NA  POCZATEK :) !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...