Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na ethandii grałem, nawet dwóch edycjach i to były najlepsze serwery, na których grałem :)

Także i tutaj zawitam! :) Widzimy się za 30min, bo klient już zasysany  :D

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest naprawdę przyjemny. Owszem mam problemy grając solo szamanką smokiem ubić taką wróżkę, tym bardziej generała w av1. Caly czas zastanawiam się nad kupnem IS, ale pewnie tak jak większość serwera, boję się, że wydam minimum te 30zł na kostiumy itd a serwer padnie przez ilość graczy. Jeśli serwer będzie jeszcze stał to może się zainwestuje, co pomoże ogarnąć reklamę. Choć nigdy nie wiadomo co wyjdzie w praniu

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

No tylko, że ja nie moge odpalić. :P Nie mam administratora na moim kompie.

@aroiks

Jak możesz nie mieć administratora na swoim komputerze?

Można nie znać hasła do konta administratora na komputerze. :)

Opublikowano

No tylko, że ja nie moge odpalić. :P Nie mam administratora na moim kompie.

@aroiks

Jak możesz nie mieć administratora na swoim komputerze?

Można nie znać hasła do konta administratora na komputerze. :)

Racja. Jeszcze dzisiaj wrzucę Ci paczkę, którą pobiera patcher abyś mógł zagrać :)

Opublikowano

Dostałem kompa za cztery tysiące za konkurs ze szkoły. :P Idioci nawet mi administratora nie dali xD

Nie moge otwierać tych patcherów, albo clientów, zależy czy wymagane jest te d3d9_42.dll :/

Czekam oczywiście na tą paczke, abym mógł wbić na serwer. ;)

Opublikowano

Dostałem kompa za cztery tysiące za konkurs ze szkoły. :P Idioci nawet mi administratora nie dali xD

Nie moge otwierać tych patcherów, albo clientów, zależy czy wymagane jest te d3d9_42.dll :/

Czekam oczywiście na tą paczke, abym mógł wbić na serwer. ;)

Widzę, że w każdej twojej wypowiedzi musi być uwzględnione, że komputer kosztował 4 tysiące. ^^

Opublikowano

Pisze tak, bo zaraz każdy by pisał " masz komputer z drewna " , "KUP SOBIE NOWY KOMPUTER ROFL"

Takie coś by Ci napisali, gdybyś się skarżył na lagi, a nie na brak możliwości odpalenia clienta.

Opublikowano

Dziś po wejściu na serwer dowiedziałem się, że nie działa Wieża Demonów od dwóch dni (akurat mnie tych dwu dni w domu nie było..) - wywołała się wielka gównoburza, że serwer został opuszczony przez administacje nie, to nie prawda. Naprawiłem już Wieżę Demonów i wszystko działa tak jak powinno działać. Pozdrawiam i zapraszam na serwer.

Opublikowano

Dziś po wejściu na serwer dowiedziałem się, że nie działa Wieża Demonów od dwóch dni (akurat mnie tych dwu dni w domu nie było..) - wywołała się wielka gównoburza, że serwer został opuszczony przez administacje nie, to nie prawda. Naprawiłem już Wieżę Demonów i wszystko działa tak jak powinno działać. Pozdrawiam i zapraszam na serwer.

Łuki pod miecz też ?

/

Opublikowano

Łuki pod miecz też ?

Dawno, dawno temu...

Opublikowano

No no no jestem w szoku :D juz widze kolejny serwer na ktorym warto grać :D  narescie normalny Medium gdzie rzeczywiscie ma ten poziom i nie ma nizszego ... exp ladnie expi sie i dodatkowo ulepszanie tez ciezkie :D ale na Medium idealne.

Plusy:

-Exp dobry

-Ulepszanie itemków i bonowanie ich idealne jak na Medium

-Misje są spoko wlasnie dosłem do 40lvl i kazda misje robie ;] (wylaczam expa misja i w kolko tak robie zeby nie expic lvl i nie bylo od groma misji ale misje sie pojawiaja co jakis poziom i pojedynczo a nie 3 na raz )

-Administracja aktywna ( na glownej stronie widac ze glownego admina nie bylo w 2 dni i wieza demonow nie dzialala ale jak wrocil to od razu naprawil ;])

-Banowanie cheaterow :D ale napewno nie wszystkich.

-Yang trzeba podnosic z ziemi poniewaz sa dodatkowe ... gdzie powino samo dodawac do naszego konta ale to jest poziom medium wiec musieli troche utrudnic nam zycie <3

Minusy:

-Co jakiś czas podczas expa wylacza mi sie "pieczec indyka" ale to moze byc spowodowane po mojej stronie ze mam 3 clienty otwarte.

-Niestety co kazdy serwer są wh na ten serwer (dokladnie PICK,DMG,WH)

-Kanały 2 tylko sa ...(gdzie ciezko dropnac danego bossa :D ale dla wymagan serwera to idealne jest.)

-Z metkow leca tzw gowna typu stalki itd

Ocena:

8/10--->ocena zmieni sie jesli moje 2 boty zostana zbanowane w ciagu 12h :D

Polecam serwer ze wzgłedu jego poziomu Medium  gdzie rzeczywiscie to jego poziom i dla tych graczy co szukaja serwera z tym poziomem polecam poniewaz wszystko jest na spokojnie zrobione i idealnie ten serwer ma szanse zeby nowi ludzie wchodzili i serwer bedzie napewno sie rozwijal.Co powiedziec jeszcze tylko to "Powodzenia"

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...