Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer naprawdę mi się podoba! Dzięki za naprawę DT. Planujesz jakos w tygodniu event z bossami? ewentualnie OX? 

Mobki w av1 i av2 muszą tak mocno bić? Prosze cię, zmniejsz choć troszkę dmg bo nie mogę expić szamanką :{ wróżki też nie ubije, co nie mowić o generale. Tak samo jest z Elit król. Pająków przed baronką. Nie mogę jej zbić, choć mam dobry dzwon na 80lv, zbroje z potworami i kostium z fryzurą. Z baronką natomiast problemu nie ma. 

DZIĘKI !!

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

Serwer naprawdę mi się podoba! Dzięki za naprawę DT. Planujesz jakos w tygodniu event z bossami? ewentualnie OX? 

Mobki w av1 i av2 muszą tak mocno bić? Prosze cię, zmniejsz choć troszkę dmg bo nie mogę expić szamanką :{ wróżki też nie ubije, co nie mowić o generale. Tak samo jest z Elit król. Pająków przed baronką. Nie mogę jej zbić, choć mam dobry dzwon na 80lv, zbroje z potworami i kostium z fryzurą. Z baronką natomiast problemu nie ma. 

DZIĘKI !!

Musisz zrobić eq i wbić skille na g/p i nie będzie problemu z niczym :)

Opublikowano

mam siklle P i eq do expa. I padam jak szmata :(

A i mam kolejny problem, z misją polowanie #6. Trzeba w niej zabić 75 ork czarodziejów itd. Bez przedrostka Elit. A te mooby są tylko na dungeonie do 45lvla. Jak zrobić polowania dalej :( ? Bć te orki pod św, skoro respi się jeden co kilkadziesiąt minut ;/ ?

Oraz po wejściu do groty v2 mam straaaaszne lagi, wszystkieinne mapy są okej, ylko z av2 jest jakiś dziwny problem.

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

A i mam kolejny problem, z misją polowanie #6. Trzeba w niej zabić 75 ork czarodziejów itd. Bez przedrostka Elit. A te mooby są tylko na dungeonie do 45lvla. Jak zrobić polowania dalej :( ? Bć te orki pod św, skoro respi się jeden co kilkadziesiąt minut ;/ ?

Oraz po wejściu do groty v2 mam straaaaszne lagi, wszystkieinne mapy są okej, ylko z av2 jest jakiś dziwny problem.

Dziwne, bo ja nie mam w av2 żadnych lagów ;p Może Twój komputer nie wyrabia ;p

Co do tego, że padasz to musi być jakiś problem, ponieważ ja bodziakiem na luzie nie padałem. Odpal wszystkie rosy, dopalacze boga smokow, zrób eq strzały/miecze full diabły i wsadź kd bloka+5 i na luzie dasz radę. A jak nie to po prostu bij mniejsze spoty :D Pozdrawiam.

Opublikowano

Co do tego, że padasz to musi być jakiś problem, ponieważ ja bodziakiem na luzie nie padałem. Odpal wszystkie rosy, dopalacze boga smokow, zrób eq strzały/miecze full diabły i wsadź kd bloka+5 i na luzie dasz radę. A jak nie to po prostu bij mniejsze spoty :D Pozdrawiam.

Nie no, komp jest okej, po prostu zawsze tylko w grocie av2 mam tam lagi.  A eq mam takowe zrobione, nie wiem czemu nie daje rady szamanką smokiem. 

Tak z innej beczki, jak sprawdza się ty healer??

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

Nie no, komp jest okej, po prostu zawsze tylko w grocie av2 mam tam lagi.  A eq mam takowe zrobione, nie wiem czemu nie daje rady szamanką smokiem. 

Tak z innej beczki, jak sprawdza się ty healer??

Mogę się założyć, że nie dajesz rady w av2, ponieważ masz te lagi. Po prostu postać nie nadąża potować, respić hp itp.

Opublikowano

Liczba online odstrasza... 10.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Weles zrób coś z dropem diamentów/metali na mapie 90 bo diamenty to może raz na 10 metków polecą, a metale to mniej więcej z co 4-5 bossa, a przy 30% pali po 15 razy -.-

Opublikowano

Została już kupiona reklama na

• metin2list.pl
  • metin2mod.tk
  • oraz u youtubera, który ma od 1 do 2 tysięcy wyświetleń na kanale

Serwer będzie dalej rozpowszechniany gdzie się tylko da - jeżeli wpadną pieniążki z itemshopu :)

Oszczędźcie sobie komentarzy, że wywalam całą kasę.. bo dopiero od startu udało mi się uzbierać na te trzy rzeczy :) + maszyna.

Opublikowano

Została już kupiona reklama na

• metin2list.pl
  • metin2mod.tk
  • oraz u youtubera, który ma od 1 do 2 tysięcy wyświetleń na kanale

Serwer będzie dalej rozpowszechniany gdzie się tylko da - jeżeli wpadną pieniążki z itemshopu :)

Oszczędźcie sobie komentarzy, że wywalam całą kasę.. bo dopiero od startu udało mi się uzbierać na te trzy rzeczy :) + maszyna.

Bardzo dobrze! Widać, że się starasz ;)

Opublikowano

Zmieniono interfejs logowania oraz aktywowano raty, dodatkowo ok godziny 23:00 zostanie przeprowadzone nocne polowanie.

Opublikowano

jest problem, po aktualizacji nie mogę wejśc do gry.

1. znikneło mi duzo plików,

2. gdy wgrałem z clienta nie widze postaci i jakiś błąd wyskakuje,

A widzę że ludzie są online. Ktoś coś pomoże?

hnfsi.jpg
Opublikowano

jest problem, po aktualizacji nie mogę wejśc do gry.

1. znikneło mi duzo plików,

2. gdy wgrałem z clienta nie widze postaci i jakiś błąd wyskakuje,

A widzę że ludzie są online. Ktoś coś pomoże?

@xBumCykCyk

Nie rozumiem, jak mogło po aktualizacji usunąć Ci pliki jak patcher dodaje tylko pliki bądź podmienia, a nie usuwa?

A co do drugiego punktu to za cholere go nie rozumiem.

Opublikowano

4a09f8029d4ca436med.jpg

takie cos mam, wgrywalem na nowo juz i nawet bez patcha wlaczalem i nic,

a najlepsze jest to ze przed patchem gralem normalnie. Bo cos podmienialem i teraz nie widze postaci po zalogowaniu

hnfsi.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...