Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Brak nagród za polowania :) Reszta ideolo, skąd zwoje i rady ?

Może dostałeś same yang za to polowanie? :)

Rady są Ci niepotrzebne. Zwoje ze szkatułek, dungeonów, misji, itemshopu oraz aktualnie z Blasku Księżyca :)

Opublikowano

I jak, ile online?

Aktualnie tylko 36 osób, bo większość graczy jest raczej w szkole, pracy... ^ ^

Opublikowano

I jak, ile online?

O c**j, faktycznie 15:00 wszyscy w szkole ;c

qolJA1e.png

Opublikowano

­admin zrob cos z tym respem spotow w v2 i dropem perel  :D   i exp by sie przydal zwiekszony tak o 25% :D

Spoty w v2 strasznie małe są :) a czas respu to masakra :D

to prawda

server super :) naprawde polecam tu granie fajnie sie gra ;)

Opublikowano

­admin zrob cos z tym respem spotow w v2 i dropem perel  :D   i exp by sie przydal zwiekszony tak o 25% :D

Spoty w v2 strasznie małe są :) a czas respu to masakra :D

to prawda

server super :) naprawde polecam tu granie fajnie sie gra ;)

2000 strzał+ to też troszkę hardkor, gdyby łuki pod eq podbiegały byłoby ok :D

/

Opublikowano

I jak, ile online?

No spoko, a teraz, wieczorem?

Duzo wiecej czy znowu ~50 bo większość graczy się uczy do matury albo ma drugą zmiane?

Ironiczny

LEGACY

Pomocnik
Opublikowano

I jak, ile online?

No spoko, a teraz, wieczorem?

Duzo wiecej czy znowu ~50 bo większość graczy się uczy do matury albo ma drugą zmiane?

Zapomniałeś o "konkurencja wystartowała" chociaż nic z wami nie startowało, po prostu nie inwestujecie w reklame, czekacie na cud jakiś czy co bo naprawdę nie rozumiem waszego toku myślenia, zaraz s3 otworzycie czy jak

Opublikowano

Oj Moha jak czytam to co piszesz to mi się naprawdę zbiera na płacz. Teraz jest 48 osób no i co z tego? Nie jest to serwer pod is, zarobek nikly więc za co mam kupić reklamę? Serwer działa bo działa, bo chciałem puścić projekt i to zrobiłem. Ludzie dochodzą na serwer więc do weekendu będzie na sto procent więcej osób i o to się nie martw, dlaczego się wypowiadasz jak nie grasz na serwerze? Znajdź sobie inne zajęcie, albo nie.. W sumiie to dziękuję odświeżasz mi prezentacje i dociera do większej ilości osób :)

// Tak na marginesie wczoraj leciał spam do 47.9xx (Prawie 48 tysięcy) aktywnych e-maili z różnych serwerów (nawet był podgląd postępu wysyłania na naszej stronie - trwało to 3.3 godziny ponad) i po tej reklamie też zaczęli ludzie dochodzić, patrzyć prezentacje i rejestrować się :) Więc jak mówiłem wyżej, do weekendu będzie więcej osób na 100 procent.

Opublikowano

Wbiłem na serwer dziś o godz 20.00 i gra może około 40-50 luda masakra więc opuściłem szeregi tego serwera 

Opublikowano

Zobacz co napisałem wyżej :) I zastanów się czy twój post miał sens. Zapraszam ponownie w weekend :)

Boże co za ludzie... Grajcie tam gdzie macie 1000 ludzi na licznikach i narzekajcie, że na bossy trzeba z obstawą :) Tutaj jest dobra zabawa, nikt nie martwi się ile gra graczy, są ciekawe misje i mam nadzieję, że jeszcze doszlifują niektóre rzeczy gdyż serwer ma potencjał :) Ps. 20k rangi to bardzo mało w porównaniu do tego  co dropi :D

/

Opublikowano

Oj Moha jak czytam to co piszesz to mi się naprawdę zbiera na płacz. Teraz jest 48 osób no i co z tego? Nie jest to serwer pod is, zarobek nikly więc za co mam kupić reklamę? Serwer działa bo działa, bo chciałem puścić projekt i to zrobiłem. Ludzie dochodzą na serwer więc do weekendu będzie na sto procent więcej osób i o to się nie martw, dlaczego się wypowiadasz jak nie grasz na serwerze? Znajdź sobie inne zajęcie, albo nie.. W sumiie to dziękuję odświeżasz mi prezentacje i dociera do większej ilości osób :)

// Tak na marginesie wczoraj leciał spam do 47.9xx (Prawie 48 tysięcy) aktywnych e-maili z różnych serwerów (nawet był podgląd postępu wysyłania na naszej stronie - trwało to 3.3 godziny ponad) i po tej reklamie też zaczęli ludzie dochodzić, patrzyć prezentacje i rejestrować się :) Więc jak mówiłem wyżej, do weekendu będzie więcej osób na 100 procent.

Oj sheila jak czytam Twoje wyowiedzi to tez mi sie chwilami zbiera na płacz...

Co z tego? To, ze od startu nie macie praktycznie wcale graczy. Server jest fajny i gdybys choc troche pomyslal poszukalbys sponsora czy nawet zainwestowal wlasna kase w reklame - to sie zwraca momentalnie.

Dlaczego sie wypowiadam, choc tutaj nie gram? Po 1 - bo moge. Po 2 - bo marnujesz potencjal dobrego servera :)

I nie ma za co, moge Ci ja odswiezac, mi to ani odrobine nie przeszkadza.

Maila tez dostalem, choc przyznam szczerze, ze mogliscie sie bardziej postarac o jego forme :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Na co innego nie było Cie stać? Pół wypowiedzi skopiować musiałeś? :) Właśnie nie chciałem współpracować z żadnym sponsorem jakbyś pomyślał to byś się domyślił. Koniec pisania bezsensownych postów.. Nie będę Ci już odpowiadał :)

Opublikowano

Na co innego nie było Cie stać? Pół wypowiedzi skopiować musiałeś? :) Właśnie nie chciałem współpracować z żadnym sponsorem jakbyś pomyślał to byś się domyślił. Koniec pisania bezsensownych postów.. Nie będę Ci już odpowiadał :)

Wyślesz listę tych zmian ? :3

/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...