Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

663 plików, 35 folderów

138 MB

ok juz mi działa, reset lapa był i all na nowo. nie wiem co sie stało. Dzieki za odp ;)

138 mb... klient rozpakowany klient waży 1.64 GB - 1640 MB

Opublikowano

Co się stało z forum??

Zostało wyłączone gdyż ruch na forum nie przekraczał 6 osób dziennie. Wszystkie newsy, aktualizacje będą udostepniane na stronie głównej serwera.

Opublikowano

Co się stało z forum??

Zostało wyłączone gdyż ruch na forum nie przekraczał 6 osób dziennie. Wszystkie newsy, aktualizacje będą udostepniane na stronie głównej serwera.

Troszkę niefajnie. Mimo, że nie gram od miesiąca to wchodziłem prawie codziennie :D

Ale życzę powodzenia z serwerem  /Wykoksiony

Opublikowano

Co się stało z forum??

Troszkę niefajnie. Mimo, że nie gram od miesiąca to wchodziłem prawie codziennie :D

Ale życzę powodzenia z serwerem  /Wykoksiony

Może i masz rację, ale nie ma sensu trzymać forum gdyż nie ma tak jakiegokolwiek ruchu, a jak nie wejdę raz dziennie to jest problem, że administracja nie wchodzi na forum, a po co mamy wchodzić jak na forum nowego tematu od około 2 tyg. nie było? Pustka i cisza na forum więc nie ma sensu tego trzymać, a na grze jesteśmy codziennie organizujemy eventy, nocne polowania i takie tam :) Serwer żyje i żyć będzie :)

Opublikowano

Pany mam problem gdy wchodze na server podczas ladowania nic sie nie dzeje

dodam ze dzis okolo 10 moglem normalne wbic

Podczas ładowania nic się nie dzieje tzn. co masz na myśli?

Opublikowano

Refresh :)

W sumie chętnie bym sobie zagrał ;D

Można ss'a z m1 albo po prostu napisać ile graczy online :) 

by Neosieł

Opublikowano

Refresh :)

W sumie chętnie bym sobie zagrał ;D

Można ss'a z m1 albo po prostu napisać ile graczy online :)

Graczy online masz na stronie głównej. Aktywni teraz: 62

Opublikowano

No właśnie Perserga czyli jesteś słabą reklamą.. auto diss.

Co może miałbym sam dać rade wypromować serwer do 1k online? :> Byłem w sumie najlepszą reklamą na serwie xP. Słaba porównując do reklamy np athesa czy starej revorii. Nie, nie pisze tego na złośc Tobie, bo serwer jest fajny, ale brakuje tej reklamy ( sam nie dam rady Ci zbić kokosów)

Już 8 lipca !
Opublikowano

Co może miałbym sam dać rade wypromować serwer do 1k online? :> Byłem w sumie najlepszą reklamą na serwie xP. Słaba porównując do reklamy np athesa czy starej revorii. Nie, nie pisze tego na złośc Tobie, bo serwer jest fajny, ale brakuje tej reklamy ( sam nie dam rady Ci zbić kokosów)

Nikt tu nie mówi o 1k online powiedziałem tylko, że sam na siebie puściłeś dissa mówiąc słaba reklama. No teraz jest lepsza reklama od Ciebie (nie mówię tego na złość tylko stwierdzam).

Opublikowano

Nikt tu nie mówi o 1k online powiedziałem tylko, że sam na siebie puściłeś dissa mówiąc słaba reklama. No teraz jest lepsza reklama od Ciebie (nie mówię tego na złość tylko stwierdzam).

Kto reklamuje serwer? Pablositos, który ma 5k subów i te 5k subów to z filmów z twierdzy xD Jak już kupujesz reklamy u jakiegoś większego youtubera, to kupuj z metina (lepsza reklama)

­

Już 8 lipca !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...