Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drodzy gracze,
Witajcie ponownie, poprawiłem już zabezpieczenia naszego serwera. Jedyny problem jaki powstał gdy serwer był wyłączony to poprzestawianie się czasu na serwerze (nie mamy jak tego naprawić, samo się musi naprawić) - serwer łącznie (cała maszyna) wyłączony około 20-30 minut dlatego też niektórzy mogą mieć księgi umiejętności do ponownego przeczytania za 40-50 minut, a normalne czytanie jest co 30 minut. Nie u wszystkich występuje ten problem, problem również może występować z biologiem (że dodały się minuty, godziny) resumując to - wszystko wróci do normy za godzinę, dwie, a może nawet jutro nad ranem. Licznik został chwilowo wyłączony gdyż pokazywał +300 osób na serwerze (a wolę uniknąć hejtu o podkręconym liczniku - a licznik nie jest podkręcony tylko problem z czasem na serwerze i inaczej liczy.).

Opublikowano

No właśnie Perserga czyli jesteś słabą reklamą.. auto diss.

Co może miałbym sam dać rade wypromować serwer do 1k online? :> Byłem w sumie najlepszą reklamą na serwie xP. Słaba porównując do reklamy np athesa czy starej revorii. Nie, nie pisze tego na złośc Tobie, bo serwer jest fajny, ale brakuje tej reklamy ( sam nie dam rady Ci zbić kokosów)

Ty najlepszą reklama: HAHAHHAHAHAHAH Jebłem z okna w piwnicy.

co do serwera fajny lecz szkoda że tak mało osób;/

Opublikowano

No właśnie Perserga czyli jesteś słabą reklamą.. auto diss.

Co może miałbym sam dać rade wypromować serwer do 1k online? :> Byłem w sumie najlepszą reklamą na serwie xP. Słaba porównując do reklamy np athesa czy starej revorii. Nie, nie pisze tego na złośc Tobie, bo serwer jest fajny, ale brakuje tej reklamy ( sam nie dam rady Ci zbić kokosów)

Ty najlepszą reklama: HAHAHHAHAHAHAH Jebłem z okna w piwnicy.

co do serwera fajny lecz szkoda że tak mało osób;/

Trochę Perserga tutaj nam śmieszkuje.

Zarąbiście spasowane sety :)

Jak liczba online?

Aktualnie 59online.

Opublikowano

Całkiem fajnie się grało, jak leciałem po topkę  z Mentosem :D

Jednak na max lvl poszedł perm za wh :D

Serwer jak najbardziej polecam ;c

Opublikowano

Nasza dotychczasowa strona (adres strony - aetia.pl) został zablokowany.

http://screenshot.sh/m7PZ8z9ACQbxD

Została stworzona nowa domena, którą jest aetia.com.pl - domena powinna już każdemu działać.

Trzeba pobrać nowego patchera, który został udostępniony w zakładce download oraz w informacji na głównej stronie.

Jeżeli ktoś jest mega leniwy to poniżej znajdzie skan oraz download nowego patchera. Zapraszamy ponownie na serwer.

Patcher: http://aetia.com.pl/Patcher.rar/
Skan: http://screenshot.sh/mFxpIipRVoqNr
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kilka dobrych latek nie grałem już w Metina i w sumie szukałem serwera żeby tylko wejść, przez dwa dni zbić nudę i wyrzucić do kosza.. Ale klimat, wykonanie i w sumie całokształt tego serwera przekonały mnie do tego, żeby zostać w świecie Metina na dłużej :D Serio, dawno nie grałem na tak dobrym serwerze. Nie widzę w sumie ani jednego powodu do narzekania.. No, w sumie może poza tym jednym brakiem, mianowicie brakiem ludzi. 
Wbijajcie wszyscy, bo serio warto! :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Śmieszy mnie to, serwer ma być mega skoro strona serwera stoi na darmowym hostingu CT8 ?, jeżeli się bierze za takie projekty to jednak do porządku, a tutaj nawet chyba groszy zabrakło żeby dać na jakikolwiek hosting który jest stabilniejszy wiadomo.

Opublikowano

Droga społeczności,

Dnia 11.08.2016 roku projekt Aetia.com.pl zostanie wyłączony.

Ostatnio dobiliśmy deal'a z jedną osobą, która nabyła od nas pliki, stronę oraz nową grafikę pod serwer więc znając życie jak nabył to w niedługim czasie zobaczycie edytowany serwer na tych plikach.

Opublikowano

Nie polecam, beznadzieja

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...