Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerionMT2 [Dedyk] [Easy/Medium]

VerionMT2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 856
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

EJ CO ON ODWALA ... no czujecie  to? Ten gość GA to totalny czub .. kolejny raz to samo, wywala serwer bo ma coś do zrobienia bez zapowiedzi.. co za idiota 

Opublikowano

EJ CO ON ODWALA ... no czujecie  to? Ten gość GA to totalny czub .. kolejny raz to samo, wywala serwer bo ma coś do zrobienia bez zapowiedzi.. co za idiota 

Napisał niedorozwoju że przerwa. :)

Opublikowano

Napisał niedorozwoju że przerwa. :)

Grzeczniej pajacu, mógł przynajmniej to w jakimś stopniu zakomunikować porządnie a nie.. napisał raz 10 minut przed tym że przerwa

Opublikowano

Moim zdaniem przerwy się zapowiada, a nie w********a się cały serwer i nikt nie wie o co chodzi.

Zamiast non stop wyłączać serwer powinniście zebrać listę rzeczy do poprawki i wprowadzić jedną konkretną przerwę na nwm. chociażby godzinę a nie non stop wyłączać serwer. Przecież to nawet w spokoju bota postawić nie można  :((

Opublikowano

To jakaś porażka co chwile przerwy i co chwile coś nie działa.

Bugów od c***a

a najelpsze bylo jak gm na czacie napisał że idzie szukać botów itp xDDDDDDDDDDDDDDDDD Jezu co za typ a ja od 5h nie widziałem ziomka który gra czysto xD Wystarczy iść do m2, orki itp nie trzeba szukać :P

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Dokładnie czubie, było info że szybki resecik !

Opublikowano

Tak jak wyżej ktoś pisał.

Jak macie coś naprawiać/dodawać to róbcie jedną konkretną przerwe i wszystko dodajcie bo wyłączanie serwera co pare godzin odstrasza graczy.

Co do godziny to tak jak na każdem serwerze,najlepiej zmiany wprowadzać w nocy.

Opublikowano

jprdl co to ma byc za kod captcha

W 1 podstawowej uczyli łaczenie obrazkow

tylko ze mi nie wyswietla obrazkow tylko jakis napis{ URL of your website is incorrect, please check the URL of your website at www.keycaptcha.com}

Opublikowano

tylko ze mi nie wyswietla obrazkow tylko jakis napis{ URL of your website is incorrect, please check the URL of your website at www.keycaptcha.com}

z chrome wejdz

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Wywalilo mnie z gry, usunelo mi yangi, wzialo mi wszystkie skrzynki... wszystko praktycznie co wartosciowe mi poznikalo.

Nick z gry: fresh, o co chodzi, admin mi sie wjebal i pobral? mam dobre haslo i dobry login.

Opublikowano

wylacz ad blocka i uzyj chroma

Opublikowano

no to wam sie reje wyjebalo bo na innych dziala skladanie obrazkow

mi działa i tak jest tera przerwa

Akurta ripera kończyłem więc idealna przerwa :D

Pewnie to była truta haha :D

Opublikowano

no to wam sie reje wyjebalo bo na innych dziala skladanie obrazkow

mi działa i tak jest tera przerwa

Akurta ripera kończyłem więc idealna przerwa :D

Pewnie to była truta haha :D

A może parta :D Jakie zmiany weszły ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...