Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerionMT2 [Dedyk] [Easy/Medium]

VerionMT2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 856
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jednego nie rozumiem. Sherer, kiedyś potrafiłeś stawiać potężne niezniszczalne dedyki w domu, a teraz masz problem z lekkimi ddosami. Co to za regres? :/ pdk 

ZAMIENIŁ PROGRES NA REGRES  I K***A CIAGLE TAK PRZEDZIE BO KLEPIE FORSE NA FEJMIE

No dobra Mateuszu, bo widzę, że startujesz do niewłaściwej osoby.

Jak to MPCforum ma w zwyczaju, tak i ja Cię tym razem wyjaśnię.

Popełniam błędy, jak każdy, ale na każdym się uczę. Natomiast w twoim przypadku błędem było same pisanie tego posta.

Bawi mnie fakt, że krytykuje mnie osoba która niczego w życiu nie osiągnęła, po za dumnym piciem wódki w Węgorzewie (props, serio).

Przez te wszystkie lata poznałem mnóstwo ludzi, nawiązałem znajomości, których poziomu twoje nigdy nie osiągną.

Bawi mnie fakt, że uważasz siebie za nie wiadomo kogo. Bawi mnie tym bardziej, że twój upadek będzie cholernie bolesny, uwierz ;)

Wylatywałeś z każdego TEMU i nic Cie to nie nauczyło :)

Przykład powinieneś brać z ludzi typu True czy Hooltras, którzy potrafią okazać szacunek drugiej osobie i nie boją się z nią spotkać twarzą w twarz. Ty natomiast do tej grupy się nie zaliczasz.

Mało tego, nie zdajesz sobie nawet sprawy, że stawiając marne serwery na kasę, które wyłączasz po miesiącu, niszczysz podwaliny tego, na co pracuje tyle osób - zaufania graczy.

Owszem serwery są pod hajs, jednak jest różnica pomiędzy serwerem a skarbonką, mającą naciągnąć ludzi.

To by było tyle. Elo.

pierdolisz,a od moich znajomości odjebka. 13.05 Włocławek(Kuban) - zapro mocno

Ogółem już jestem trzeźwiejszy Dawidzie więc tak. 

Nauczyć się wiele nauczyłem,a osiągnąć swoje osiągnąłem dodatkowo nie stawiam marnych serwerów pod kasę bo nigdy nie myślałem o wyłączeniu serwera,gdy przynajmniej zarabia na swoją opłatę jednak trafiałem na nie właściwych ludzi,którzy to wszystko pierdolili przez co nie miałem ochotę na nic co w rezultacie równało się wyjebką

ZAŚPIEWAJMY RAZEM

I proszę wytłumaczcie mi jak coś można osiągnąć w metinie? :O Na to można wyrywać szamanki?

Można, jeszcze jak

Opublikowano

Ja jednego nie rozumiem. Sherer, kiedyś potrafiłeś stawiać potężne niezniszczalne dedyki w domu, a teraz masz problem z lekkimi ddosami. Co to za regres? :/ pdk 

ZAMIENIŁ PROGRES NA REGRES  I K***A CIAGLE TAK PRZEDZIE BO KLEPIE FORSE NA FEJMIE

No dobra Mateuszu, bo widzę, że startujesz do niewłaściwej osoby.

Jak to MPCforum ma w zwyczaju, tak i ja Cię tym razem wyjaśnię.

Popełniam błędy, jak każdy, ale na każdym się uczę. Natomiast w twoim przypadku błędem było same pisanie tego posta.

Bawi mnie fakt, że krytykuje mnie osoba która niczego w życiu nie osiągnęła, po za dumnym piciem wódki w Węgorzewie (props, serio).

Przez te wszystkie lata poznałem mnóstwo ludzi, nawiązałem znajomości, których poziomu twoje nigdy nie osiągną.

Bawi mnie fakt, że uważasz siebie za nie wiadomo kogo. Bawi mnie tym bardziej, że twój upadek będzie cholernie bolesny, uwierz ;)

Wylatywałeś z każdego TEMU i nic Cie to nie nauczyło :)

Przykład powinieneś brać z ludzi typu True czy Hooltras, którzy potrafią okazać szacunek drugiej osobie i nie boją się z nią spotkać twarzą w twarz. Ty natomiast do tej grupy się nie zaliczasz.

Mało tego, nie zdajesz sobie nawet sprawy, że stawiając marne serwery na kasę, które wyłączasz po miesiącu, niszczysz podwaliny tego, na co pracuje tyle osób - zaufania graczy.

Owszem serwery są pod hajs, jednak jest różnica pomiędzy serwerem a skarbonką, mającą naciągnąć ludzi.

To by było tyle. Elo.

pierdolisz,a od moich znajomości odjebka. 13.05 Włocławek(Kuban) - zapro mocno

Ogółem już jestem trzeźwiejszy Dawidzie więc tak. 

Nauczyć się wiele nauczyłem,a osiągnąć swoje osiągnąłem dodatkowo nie stawiam marnych serwerów pod kasę bo nigdy nie myślałem o wyłączeniu serwera,gdy przynajmniej zarabia na swoją opłatę jednak trafiałem na nie właściwych ludzi,którzy to wszystko pierdolili przez co nie miałem ochotę na nic co w rezultacie równało się wyjebką

ZAŚPIEWAJMY RAZEM

I proszę wytłumaczcie mi jak coś można osiągnąć w metinie? :O Na to można wyrywać szamanki?

Można, jeszcze jak

A z warkoczykami czy bez warkoczyków?

@topic

Jakbym chciał zacząć grać (poważnie) w ile dobiję maxa + jak tutaj z expem, trzeba poświęcić wiele nocek żeby coś osiągnąć, czy można grać na lajcie?

pIOuQ29.png

Opublikowano

Dzisiaj tu wjeżdżam na bicie mordo

i rozpierdalam wszystkich na ostro

Zostaw sherera w spokoju ty łaku

bo on wyjasnia wszystkich na tracku

Jego ten poziom, jego ta klasa

Nikt nie dorówna, bo człowiek kasa

Mimo, że błędów, miał na początku

Z wszystkich wyciagnie, lekcje na wątku

Sztosik to serwer, sztosik to projekt

Sherer to duma, fajter i spoko człek

Opublikowano

Nie rozuemiem tego, mialem konto z wczoraj to na grze mi wyskakuje ze zle passy, zrobilem dzisiaj nowe konto to w grze mi loguje ale za to na stronie pisze ze nie ma takiego konta . Ma ktos taki prioblm tez? omg co za z*****a stronaaa ...teraz ten cod patchh bozeee ! 

reklama

Opublikowano

dlaczego nie chce mi zaladowac gry ? wpisuje passy loguje wbijam do gry i pasek ladowania stoi ... 

Venum

Opublikowano

Jak mozna wystartowac serwer w tych czasach i miec off doladowanie SMS  a przelewem normalnie haha nie wierze :D

Po próbie uruchomienia pojawia się komunikat "Nie udało się uruchomić aplikacji"

Mam win 10.

Spróbuj uruchomic jako Administrator

reklama

Opublikowano
Czekamy na odpowiedź ze strony HP w sprawie doładowań SMS.

Takie rzeczy to powinniscie mniec gotowe przed startem bo teraz polowa graczy regyzgnuje bo nie moze Sobie  w IS doladowac a Ci co moga przelewem to lece topke . Pozdro xD

Jednym slowem sporo ciekawych rzeczy na serwerze ale podstawy nie ogarnięte. Ten Is moglibyscie tez ogatnac a nir kazda ikonka to pusta butelka jak to wyglada wgl haha ;d  Miejmy nadzieje ze opanują sytuacje dosyc szybko i bedzie sporo graczy :D

reklama

Opublikowano

Wszedłem, zobaczyłem i mogę ocenić.
Totalny syf. Easy/medium a wypier.dala tyle misji typu syf do tego jakiś s**t leci. Miliony mikstur do misji. 
Ulepszacze nawet na jakieś eq na 30 lvl XDDD
Perły raczej na 50 lvl nigdzie nie dropia a są wymagane na ulepszanie.
Oprawa graficzna to nie wszystko. 
Zjebane elo. usuwam clienta ( po rozpakowaniu rzecz jasna :v )

Zwykły bug z mobami v1 i v2 - tak trudno to naprawić? xD

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie jest tego wszystkiego po protu za dużo. Jakichś 30 "specjalnych systemów" do ogarnięcia, żeby jeszcze sobie podkręcić ilość PŻ albo inny bonus.

Nie zagram, życzę powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...