Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerionMT2 [Dedyk] [Easy/Medium]

VerionMT2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 856
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie więcej bugów niż gry ale spoko.
Ja się pytam gdzie bossy i metiny mapa 75? Gdzie działające psy w kliencie? I jeszcze wiele wiele więcej.
Ulepszacze nie wpadają do tej nowej zakładki tylko do eq - bez sensu, jak ma się w zakładce to przy ulepszaniu pokazuje brak ulepszaczy...

Opublikowano

Goście z invorii ( w tym jeden GM) chwalili się, że ataki robią. Beka

Nic cie to nie kosztuje więc jebni* porządnego minusa ---

PANDORAMT2-ROZEKzabujca 99lv klasa:ninja Królestwo:niebiescy, Lv wciąż rośnie :)

Opublikowano

Przecież na mapie na 75 nie da się przejechać jest tyle mobów. Chcieliście dobrze a wyszło jak wyszło na pewno większość lagi będzie mieć.

Opublikowano

Ja się pytam gdzie bossy i metiny mapa 75? Gdzie działające psy w kliencie? I jeszcze wiele wiele więcej.

Ulepszacze nie wpadają do tej nowej zakładki tylko do eq - bez sensu, jak ma się w zakładce to przy ulepszaniu pokazuje brak ulepszaczy...

Metiny i bossy na mapie od 75 poziomu są, wystarczy poszukać.

Zmiana mobów na pieski również znajduje się w cliencie, wystarczy uruchomić patcher.

Problem z blokującym się EQ nie powinien już więcej wystąpić. 

Opublikowano

Tradycyjnie spierdolony BS, nie potraficie tego naprawić ?

Skoro już robicie kopiuj -> wklej plików z Revori, to chociaż pliki mogliście inne zrobić a nie .. z tego co widę, tutaj nie ma nic za wiele niż to co na Revori ..

@1361622928-U485574.pngVerionMT2.pl

Opublikowano

Ja jednego nie rozumiem. Sherer, kiedyś potrafiłeś stawiać potężne niezniszczalne dedyki w domu, a teraz masz problem z lekkimi ddosami. Co to za regres? :/ pdk 

ZAMIENIŁ PROGRES NA REGRES  I K***A CIAGLE TAK PRZEDZIE BO KLEPIE FORSE NA FEJMIE

No dobra Mateuszu, bo widzę, że startujesz do niewłaściwej osoby.

Jak to MPCforum ma w zwyczaju, tak i ja Cię tym razem wyjaśnię.

Popełniam błędy, jak każdy, ale na każdym się uczę. Natomiast w twoim przypadku błędem było same pisanie tego posta.

Bawi mnie fakt, że krytykuje mnie osoba która niczego w życiu nie osiągnęła, po za dumnym piciem wódki w Węgorzewie (props, serio).

Przez te wszystkie lata poznałem mnóstwo ludzi, nawiązałem znajomości, których poziomu twoje nigdy nie osiągną.

Bawi mnie fakt, że uważasz siebie za nie wiadomo kogo. Bawi mnie tym bardziej, że twój upadek będzie cholernie bolesny, uwierz ;)

Wylatywałeś z każdego TEMU i nic Cie to nie nauczyło :)

Przykład powinieneś brać z ludzi typu True czy Hooltras, którzy potrafią okazać szacunek drugiej osobie i nie boją się z nią spotkać twarzą w twarz. Ty natomiast do tej grupy się nie zaliczasz.

Mało tego, nie zdajesz sobie nawet sprawy, że stawiając marne serwery na kasę, które wyłączasz po miesiącu, niszczysz podwaliny tego, na co pracuje tyle osób - zaufania graczy.

Owszem serwery są pod hajs, jednak jest różnica pomiędzy serwerem a skarbonką, mającą naciągnąć ludzi.

To by było tyle. Elo.

Opublikowano

Metiny i bossy na mapie od 75 poziomu są, wystarczy poszukać.

Zmiana mobów na pieski również znajduje się w cliencie, wystarczy uruchomić patcher.

Problem z blokującym się EQ nie powinien już więcej wystąpić. 

zmiana na psy nic nie daje ta mapa jest spierdolona lagi ze japierodle zmiencie to

Opublikowano

Z tym expem na 90+ to kogoś pojeb... i to ostro naprawdę. 0,01 za mooba, pozdrawiam, ale to chyba nie o to chodziło.

Opublikowano

Kruczek 47sr, 20 diably, 20 mistyki, 20 orki

Omomomom.

Tak btw..

Ja rozumiem, że to medium i w ogóle ale.. Możecie te roski ogarnąć? Bo trochę burdel w EQ się robi jak nie ma maxów z szkatułek ;/

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Przed chwilą odbyła się krótka przerwa techniczna, a w niej:

- został zwiększony exp na expowiskach 75 +,
- zostało poprawione GUI teleportacji,
- została naprawiona zmiana profesji u Starszej Pani,
- zostały zwiększone spoty na podstawowych expowiskach,
- zostało zmniejszone HP bossów/mobów na expowiskach, dungeonach

Przed wejściem do gry należy zaktualizować clienta.

Opublikowano

Ja jednego nie rozumiem. Sherer, kiedyś potrafiłeś stawiać potężne niezniszczalne dedyki w domu, a teraz masz problem z lekkimi ddosami. Co to za regres? :/ pdk

ZAMIENIŁ PROGRES NA REGRES I K***A CIAGLE TAK PRZEDZIE BO KLEPIE FORSE NA FEJMIE

Popełniam błędy, jak każdy, ale na każdym się uczę. Natomiast w twoim przypadku błędem było same pisanie tego posta.

Bawi mnie fakt, że krytykuje mnie osoba która niczego w życiu nie osiągnęła, po za dumnym piciem wódki w Węgorzewie (props, serio).

Przez te wszystkie lata poznałem mnóstwo ludzi, nawiązałem znajomości, których poziomu twoje nigdy nie osiągną.

Bawi mnie fakt, że uważasz siebie za nie wiadomo kogo. Bawi mnie tym bardziej, że twój upadek będzie cholernie bolesny, uwierz ;)

Przykład powinieneś brać z ludzi typu True czy Hooltras, którzy potrafią okazać szacunek drugiej osobie i nie boją się z nią spotkać twarzą w twarz. Ty natomiast do tej grupy się nie zaliczasz.

Mało tego, nie zdajesz sobie nawet sprawy, że stawiając marne serwery na kasę, które wyłączasz po miesiącu, niszczysz podwaliny tego, na co pracuje tyle osób - zaufania graczy.

Owszem serwery są pod hajs, jednak jest różnica pomiędzy serwerem a skarbonką, mającą naciągnąć ludzi.

To by było tyle. Elo.

pierdolisz,a od moich znajomości odjebka. 13.05 Włocławek(Kuban) - zapro mocno

Ogółem już jestem trzeźwiejszy Dawidzie więc tak.

Nauczyć się wiele nauczyłem,a osiągnąć swoje osiągnąłem dodatkowo nie stawiam marnych serwerów pod kasę bo nigdy nie myślałem o wyłączeniu serwera,gdy przynajmniej zarabia na swoją opłatę jednak trafiałem na nie właściwych ludzi,którzy to wszystko pierdolili przez co nie miałem ochotę na nic co w rezultacie równało się wyjebką

chodzący farmazon

Opublikowano

ZAMIENIŁ PROGRES NA REGRES I K***A CIAGLE TAK PRZEDZIE BO KLEPIE FORSE NA FEJMIE

To by było tyle. Elo.

Nauczyć się wiele nauczyłem,a osiągnąć swoje osiągnąłem dodatkowo nie stawiam marnych serwerów pod kasę bo nigdy nie myślałem o wyłączeniu serwera,gdy przynajmniej zarabia na swoją opłatę jednak trafiałem na nie właściwych ludzi,którzy to wszystko pierdolili przez co nie miałem ochotę na nic co w rezultacie równało się wyjebką

chodzący farmazon

Stojący jak flaszka,która została
Nie ośmieszaj sie dzieciaku.

Opublikowano

Po tej przerwie ostatniej:

Boss na mapie 75 bije jak poje... i ma od cholery HP....
Exp to jest masakra 0,01 za mooba, czasami nawet nie i nie zostalo nic zmienione.
Metiny maja zdecydowanie za duzo HP nawet te w DT, bicie tego to udreka./

Ulepki nie leca na kazdym lvlu = symulator farmy jak zawsze.
Ogolnie porazka jezeli chodzi o poczatek gry,

Opublikowano

Kilkadziesiąt minut temu odbyła się kolejna przerwa techniczna, a w niej:

- ponownie został zwiększony exp na expowiskach 75 +,
- zostały poprawione średnie obrażenia/obrażenia umiejętności na lwim mieczu (tego przedmiotu nie można ulepszać na następne poziomy uzbrojenia),
- zostało zmniejszone HP bossom/metinom,

Przed wejściem do gry należy zaktualizować clienta.

Jeżeli ktoś ma problem z pobraniem oficjalnego clienta z Naszej strony - na Naszym FP zostały dodane dwa nowe hostingi, z których można pobrać clienta. Strona oraz forum serwerowe działają już w pełni sprawnie i można bez problemu zarejestrować się, pobrać clienta, etc.

Opublikowano

ZAMIENIŁ PROGRES NA REGRES  I K***A CIAGLE TAK PRZEDZIE BO KLEPIE FORSE NA FEJMIE

To by było tyle. Elo.

ZAŚPIEWAJMY RAZEM

I proszę wytłumaczcie mi jak coś można osiągnąć w metinie? :O Na to można wyrywać szamanki?

@topic

Bardzo ładne mapki, kto jest autorem? :D

Serwer nie gotowiec więc szanuję mocno. Życzę powodzenia, dużo graczy, mało raków.

pIOuQ29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...