Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerionMT2 [Dedyk] [Easy/Medium]

VerionMT2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie z tym pobieraniem to istna masakra.. co z tym clientem na mega?. Mało tego mi to wywaliło pobieranie ale przybliżony czas był aż 2H.. sporo.

• Odpowiedzi 856
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Niniejszy Regulamin określa prawa i obowiązki związane z Rejestracją w serwisie, oraz grą na serwerze avantador.pl.

cos zapomnieliscie zmienic :]

Opublikowano

1. Niniejszy Regulamin określa prawa i obowiązki związane z Rejestracją w serwisie, oraz grą na serwerze avantador.pl.

myśleli,że nikt nie będzie czytać ;_;

serwer ze startem jedna wielka porażka xdd

Opublikowano

Dopi**** się szczegółów.

Napisali wyraźnie, że kupili stronę i będzie ona zmieniana.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Download na innych hostingach miał być już przynajmniej godzinę temu, jak nie więcej, a nie chce mi się szukać posta. To jak grać bez klienta? :)

Wystarczy tp się z powrotem do m1 a potem w miejsce w które byliśmy i mija :)

- kiedy będzie dostępne forum :) ?

Opublikowano

Co z tą j***** rejestracją?!

są duże przeciążenia + ataki :) spokojnie

O c***a nie ataki chodzi, strona z reje działa ale nie da się zrobić konta bo Captcha nie działa.

wyjebcie ta Captche z tej strony bo nie działa.

qolJA1e.png

Opublikowano

­Za 15 minut będzie klient na Mega... Już uploaduje ;)

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Rejestracja nawet nie dziala wiec c**j po cliencie.

Opublikowano

­

Rejestracja nawet nie dziala wiec c**j po cliencie.

Ja zdążyłem się zarejestrować już kila godzin temu, tak jak niektórzy i tylko klienta im brakuje :)

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Ja jednego nie rozumiem. Sherer, kiedyś potrafiłeś stawiać potężne niezniszczalne dedyki w domu, a teraz masz problem z lekkimi ddosami. Co to za regres? :/ pdk 

ZAMIENIŁ PROGRES NA REGRES  I K***A CIAGLE TAK PRZEDZIE

sherer jak mało kto właśnie słynął z niebanalnego twardego zabezpieczenia, a teraz jest zupełnie dziwnym faktem to, że nie może ustać lekkich ddosów :D

Opublikowano

1. Bugowanie EQ to pomine już.

2. O CH** Chodzi z tym naliczaniem tych potworów do misji? Wywale gonga, rozwale 50 a zalicza 2 XDXDXDXDXDXDD

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...