Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris [Dedyk] [Medium/Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że w mieście przy otwieraniu sklepów, NPC'ków, przy czytaniu książek, robieniu czegokolwiek w eq potrafi przylagować, podczas teleportacji, strasznie mnie to odtrąca od serwera, a chciałem tutaj grać od samego początku :/ Pewnie jak widzicie to co tutaj wypisuje to myślicie "co za debil, przecież to musi być wina po jego stronie", aczkolwiek nie zrozumiem tego, skoro wszystko jest u mnie w najlepszym porządku jeśli chodzi o ping etc.. Pozdrawiam @SuReK

Rozumiem że to się dzieje tylko na kanale 1?

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 890
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@SuReK, nie jestem pewien, ale raczej nie. Grając na innych channelach również miałem lagi, ścinki były tylko czasami przy wczytywaniu tekstur, ale to chyba raczej normalne(jeśli nie, to powiedz :P). Jak możesz zrobić coś z tymi lagami, jakaś mała optymalizacja czy cuś, to byłbym wdzięczny :D

#edit, komputer mam świeżo po formacie, bez wirusów etc.. więc tutaj raczej nie tkwi problem...

#edit2, właśnie zaczęło mnie cofać, ale ciągle sprawdzam neta, ping, loss itd itp i jest wszystko w porządku..więc nie wiem o co chodzi

#edit3, przy wkładaniu eq na handel dostaje lagi na sekunde mniej więcej

zaaktualizuje biosa, może to coś da, dam edita. 

Opublikowano

Cześć. Nie gram na tym serwerze, a dostałem kod na  SM. Postanowiłem, że skoro i tak tu nie gram to oddam go komuś. Żeby było sprawiedliwie oddam go pierwszej osobie która napisze do mnie na wiadomość prywatną.

W treści proszę napisać swoje IMIE , swój NICK  na serwerze i LEVEL.  Wygra pierwsza osoba.  Czas start!   :D 

Opublikowano

Ten OX to jeden wielki niewypał był.

Lagi jak lagi lekkie były, ale żeby wywalało mimo tego, że jest się na prawidłowej odpowiedzi to aż szlak trafia.

Nie przemyśleliście tego OX, nie dość że raz w tygodniu tylko jest event to jeszcze wkurza i nic z tych eventów nic się nie zyska tylko nerwów napsuje.

Zresztą serwer pomału odczuwam przestaje być popularny, ludzie już zaczynają sprzedawać konta.

Jest kilka bugów które administracja nie raczy szybko naprawić.

Nie ma nic do wyboru jak też zwijać się stąd.

Opublikowano

Lagi jak lagi lekkie były, ale żeby wywalało mimo tego, że jest się na prawidłowej odpowiedzi to aż szlak trafia.

Nie przemyśleliście tego OX, nie dość że raz w tygodniu tylko jest event to jeszcze wkurza i nic z tych eventów nic się nie zyska tylko nerwów napsuje.

Zresztą serwer pomału odczuwam przestaje być popularny, ludzie już zaczynają sprzedawać konta.

Jakich bugów? :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Surek kiedy dotrzymasz swoich obietnic i zrobisz porządek na s2 ? 

Opublikowano

Pisałem już kilka razy do administracji i nie będę już się powtarzać o jakie bugi chodzi, teraz albo się domyślcie albo ktoś inny wam je wypisze.

Ja zakończyłem już grę na tym serwerze gdyż jest trochę monotonii według mnie.

Mam inne wymagania co do serwerów a ten po jakimś tam czasie się znudził, komuś innemu może się ta rozgrywka podobać.

Powodzenia.

Opublikowano

Pisałem już kilka razy do administracji i nie będę już się powtarzać o jakie bugi chodzi, teraz albo się domyślcie albo ktoś inny wam je wypisze.

Ja zakończyłem już grę na tym serwerze gdyż jest trochę monotonii według mnie.

Mam inne wymagania co do serwerów a ten po jakimś tam czasie się znudził, komuś innemu może się ta rozgrywka podobać.

Powodzenia.

A szkoda że do mnie nic nie dotarło z tych "bugow"

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

To nie przez to ludzie sprzedają konta tylko z doświadczenia każdy wie, że na takich popularnych serwerach jak się zrobi full eq, max lvl itp to konta można opchnąć za niezłą kasę :) Tak będzie i nikt tego nie zmieni. A spam może wywołać spokojnie 10 osób osób na czacie, przez co już nagle ludzie myślą, że ludzie uciekają z serwera, a 10 osób to nie 2000 osób ...

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Surek a co z tymi toggle skillami? Bo patrze tak na prezkę to nawet jest napisane że są a na servie w rzeczywistości brak :D

Opublikowano

Surek zadałem ci pytanie wyżej co z s2 ?  Czemu olewka pytania  ?

standard lanerisow wychodzi nowy stary na odstawke tak bylo jak s2 wychodzilo to zapomnial o s1

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

standard lanerisow wychodzi nowy stary na odstawke tak bylo jak s2 wychodzilo to zapomnial o s1

No Surek może zaskoczysz nas i postąpisz jakoś inaczej ?

Opublikowano

Tak, od czwartku zajmę sie serwerem drugim bo teraz nie mam za bardzo czasu, ale to nie jest temat o serwerze drugim :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Tak, od czwartku zajmę sie serwerem drugim bo teraz nie mam za bardzo czasu, ale to nie jest temat o serwerze drugim :)

Widzę że nie jest ale gdzie ma się o tym pisać skoro nigdzie indziej nie  udzielasz na ten temat informacji , dzięki za info pozostaje czekać ;)

Opublikowano

Widzę że nie jest ale gdzie ma się o tym pisać skoro nigdzie indziej nie  udzielasz na ten temat informacji , dzięki za info pozostaje czekać ;)
Tak rozumiem, ostatnio mam mniej czasu bo muszę załatwić kilka prywatnych spraw, ale teraz będzie już luz i zabieram sie za pracę bo nie chce wychodzić poza projekty laneris i zrobię to co obiecałem, czyli stałe wsparcie dla obu serwerów :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wykrywa mi wirusa. Najpierw usuwa plik "bez patchera" bo to niby wirus, a potem nie da się odpalić gry. 

Naprawcie to.

Opublikowano

Surek chyba gracze powoli ci uciekaja z serwera. Myslales moze juz o s4?

Nom jutro Prezka w sobotę start, ok?

Wykrywa mi wirusa. Najpierw usuwa plik "bez patchera" bo to niby wirus, a potem nie da się odpalić gry.

Naprawcie to.

Jest to wynik kompilacji binki, nie mamy na to wpływu ale mogę Cie zapewnić że nic tam nie ma, dodaj do wyjątku po prostu. :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Bije sobie sztyletami metka z ziemi a tu wypierdziela caly czas. Nie dosc ze nie ma miecza dla ninji od 75 to jak bijesz sztyletami to wywala przydalo by sie cos z tym zrobic

Opublikowano

Bije sobie sztyletami metka z ziemi a tu wypierdziela caly czas. Nie dosc ze nie ma miecza dla ninji od 75 to jak bijesz sztyletami to wywala przydalo by sie cos z tym zrobic

Przecież masz trute :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...