Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.13.2][Survival] mc.antybeton.eu

coalaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W najblizsza sobote dozwolone pvp. Zabronione TNT do zabijania graczy oraz griefing.

Odswieżam i zapraszam, jak zwykle.

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam ponownie.

Przypomne tylko ze moby sa ustawione na Bardzo Mocne,

to jeszcze sa wzmocnione. Maja czesto zbroje i miecz diamentowe, czasami sa male i

cholernie szybkie. I dedasz na hita, tracac co masz przy sobie.

Zapraszam

Opublikowano

Odswiezam i zapraszam.

;) Mamy wspanialy system penitencjarny dla tych co lubia wyzywac, ukrytych dewiacji, :)

:) Bo ci co pisza ze wszyscy inni to p****y, lesby, dziwki i pieprza moja zmarla matke, tak naprawde

sa wlasnie nimi, lecz zakamuflowanymi zboczencami. :D

... Tak wiec zapraszam, obiecuje ze ich nie zbanujemy, nie odrzucimy.

Cztery poziomy wiezienia i cudowny sposob samorozmowy.

Opublikowano

Serwer uważam za tandetny. Oto moje argumenty:

- budowle są brzydkie

- nie ma co robić

- jest mało ludzi

- administracja jest niepomocna

Do tego reklama jest koszmarna i zrobiona byle jak.

Pozdrawiam autora tematu :P

images.jpg

Opublikowano

- budowle są brzydkie

- nie ma co robić

- jest mało ludzi

Expert sie odezwal. Jestes totalnym trollem tego forum. Wielki "Galador256"

Dziekuje za w/w opis ale to sie tyczy twojego serwera.

Po drugie- ja nie okradam ludzi platnymi sms-ami na pseudo utrzymanie serwera.

Mapa twojego serwera po prostu powala. Moj spawner jest wiekszy.

Po trzecie, moj serwer jest premium a mimo to jest wiecej graczy na nim,

Po czwarte, najpierw trzeba miec premke, potem wbic i troche pograc.

Mimo to dziekuje za odswiezanie tematu, tak wiec masz okazje nabijac dalej ilosc postow.

Opublikowano

Wiem, czasami patrzec juz nie mozna, ze codziennie na pierwszej stronie

tego dzialu jestem i odswiezam temat.

Bo czekamy na Ciebie juz przeszlo rok

Zapraszam

Opublikowano

- budowle są brzydkie

- nie ma co robić

- jest mało ludzi

Expert sie odezwal. Jestes totalnym trollem tego forum. Wielki "Galador256"

Dziekuje za w/w opis ale to sie tyczy twojego serwera.

Po drugie- ja nie okradam ludzi platnymi sms-ami na pseudo utrzymanie serwera.

Mapa twojego serwera po prostu powala. Moj spawner jest wiekszy.

Po trzecie, moj serwer jest premium a mimo to jest wiecej graczy na nim,

Po czwarte, najpierw trzeba miec premke, potem wbic i troche pograc.

Mimo to dziekuje za odswiezanie tematu, tak wiec masz okazje nabijac dalej ilosc postow.

Mój komentarz dotyczył twojego serwera i tego co mi się w nim nie podoba. Nie pisałem nic na twój temat, ponieważ są to wątki z tematami serwerów. Ale ty nie mogłeś znieść tego, że nie pochwaliłem tego dziadostwa które zrobiłeś i poczułeś wielki ból pośladów z tego powodu.

Więc teraz odpowiem ci drogie dziecko na resztę twojego wpisu. I dziękuję ci za możliwość szerszego opisania mojego serwera w twoim wątku. Bardzo mnie cieszy, że wspomniałeś o moim serwerze, ponieważ teraz opowiadając na twoje zarzuty będę mógł graczom napisać tu o nim więcej. Dzięki!

Otóż porównanie twojego serwera do mojego jest zupełnie bez sensu, ponieważ mój serwer istnieje już sześć lat, miał trzy edycje i jest dopracowany pod każdym względem. Twój to jakiś efemeryczny twór, który za pół roku już nie będzie istniał. Mój serwer posiada obszerną dokumetację i podręcznik dla gracza, który można sobie ściągnąć z naszej strony, a twój serwer nie ma nawet dobrze opisanych komend. Mapa mojego serwera jest w całości robiona ręcznie. Jest duża, przejrzysta i pełna wspaniałych lokacji. Oczywiście posiadamy mapę dynamiczną i to porządną, w odróżnieniu od twojego serwera. Nie jest prawdą, że twój spawn jest większy. Oto nasza mapa i każdy może to stwierdzić:

dzf2md.png

Napisałeś również, że okradam ludzi płatnymi smsami. Jest to nieprawda, ponieważ od dłuższego czasu nie przyjmuję smsów tylko wpłaty na konto i przelewy pocztowe. Dzięki temu każdego roku udaje mi się zebrać parę tysięcy, które przeznaczam na wakacje w tropikach. Jak sam widzisz, ilość graczy jest tu kompletnie bez znaczenia, ponieważ mój serwer jest tak dobry, że ludzie sami, z własnej woli, chętnie wspierają go hojnymi dotacjami. Dodam, że są to dorośli, pracujący ludzie, których stać na wydanie nawet 100zł miesięcznie na mój serwer. I tych ludzi bardzo cieszy, że na moim serwerze mogą grać w spokoju, podczas kiedy na twoim jest pełno złośliwych grieferów w wieku 10-12 lat którym ty ciągle próbujesz wciskać jakieś gówniane itemy za smsa, bo kończy ci się kasa. W zasadzie to ty okradasz te biedne dzieci naciągając je na różne pierdolety. A i tak twój serwer ledwo ciągnie i niedługo ślad po nim zaginie.

images.jpg

Opublikowano

Ten serwer to jakaś porażka. Pograłem na nim trochę i odradzam. W ciągu dnia widziałem może ze dwóch graczy ogólnie to pustka i nie ma co robić. A jak ktoś już wbije to jest to jakiś dzieciak który kaleczy język polski ("admin pomusz mam puł serca"). Mapa jest tragiczna bo wygenerowana przez domyślny silnik. Te bezsensownie pozlepiane biomy. Widać że właściciel nie zna się na niczym i nawet nie potrafi wgrać porządnej mapki z ładnym krajobrazem. Budowle są koszmarne i wyglądają jak na bardzo wczesnych wersjach Minecafta. Nie wiem kto je buduje ale na jego miejscu bym się wstydził takie coś pokazywać. Tylko spawn daje radę, ale budowle na spawnie ściągnięte z netu. Ciekawe czy autor wie, że jego praca została wykorzystana. Z administracji rzadko kiedy ktoś jest, a jak już sie pojawi to z nudów prześladuje graczy na vanishu, spawnuje im masę mobów albo wykopuje klocki spod ludzi żeby wpadli do lawy. Do tego żeby zrobić jakieś bardziej skomplikowane rzeczy trzeba kupić itemki za sms, np bloczki metali na beacona. Widać że serwer prowadzony przez chciwego dzieciaka który desperacko szuka kasy i z rozpaczy że nikt u niego nie gra hejtuje prezentacje innych serwerów. To się powinno rodzicom zgłosić że naciąga rówieśników z gimnazjum i pozbawia ich pieniędzy, które by mogli przeznaczyć na drugie śniadanie. Nie dziwie sie że gra tak mało osób.

Opublikowano

Szanowni gracze, jak zwykle zapraszam.

Serwer tylko PREMIUM, brak mikroplatnosci, kazdy ma rowne szanse.

Wystarczy przeczytac prezentacje i zobaczyc dynmape:  http://mc.antybeton.eu/

Uciazliwy trolling / SpamBot / Masowe reklamy

@Thrud  @Galador256  - to wlasnie oni

"no comment"

Opublikowano

Moze to i nudne dla was, ale odswiezam

prezentacje tego serwera Premium.

Od kilku dni dodatkowym utrudnieniem jest Herobrine i jego aniolowie.

Powtorze tylko ze nie ma zadnych opcji platnych,

dofinansowanie serwera tez nie wchodzi w rachube.

Serwer stoi na prywatnym dedyku, i zapowiada sie, patrzac na frekwencje ze 

serwer nie umrze. Poprzednia edycja trwala 2 lata, ta juz przeszlo rok,  i

zapowiada sie ze bedzie dluzej od pierwszej.

Szczegolne dzieki uzytkownikowi @slimak

Pozdrawiam i zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...