Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.13.2][Survival] mc.antybeton.eu

coalaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam na wstępie chce mocno zaznaczyć że nie krytykuje serwera w wręcz przeciwnie jest on podobny a raczej nawet wzorowany na upadłym już BetonCraft na którym długo grałem (pod innym nickiem więc nie sugerować sie tutaj) nawet pamiętam gracza coalaa oraz właściciela chyba miał nazwe Co0sh naprawde spędziłem miłe chwile na tamtym serwerze i od czasu jego zamknięcia nie grałem zbytnio w minecrafta (jedynie jakieś minigry albo prywatne serwery z kolegami) publiczne serwery minecraft są pełne mikropłatności oraz dzieci niestety gdy dowiedziałem się o tym serwerze nie byłem ucieszony ponieważ nie moge zagrać ze względu na brak konta premium którego nie mam zamiaru jak narazie zakupić dla jednego serwera mam nadzieje że serwer wytrzyma bardzo długo a kiedyś nawet zagram

PS: to tylko pomysł i prosze nie karać mnie za to, może zamiast ustawiać serwer tylko dla premium lepiej zrobić white liste a rekrutacje nowych graczy przeprowadzać przez pisanie podań na jakimś forum lup jakieś kumunikatory typu ts3 skype czy co tam wybierzecie  POWODZENIA W ROZWIJANIU SERWERA!

Opublikowano
Dnia 6.6.2017 o 17:52, Sev07 napisał:

Witam na wstępie chce mocno zaznaczyć że nie krytykuje serwera w wręcz przeciwnie jest on podobny a raczej nawet wzorowany na upadłym już BetonCraft na którym długo grałem (pod innym nickiem więc nie sugerować sie tutaj) nawet pamiętam gracza coalaa oraz właściciela chyba miał nazwe Co0sh naprawde spędziłem miłe chwile na tamtym serwerze i od czasu jego zamknięcia nie grałem zbytnio w minecrafta (jedynie jakieś minigry albo prywatne serwery z kolegami) publiczne serwery minecraft są pełne mikropłatności oraz dzieci niestety gdy dowiedziałem się o tym serwerze nie byłem ucieszony ponieważ nie moge zagrać ze względu na brak konta premium którego nie mam zamiaru jak narazie zakupić dla jednego serwera mam nadzieje że serwer wytrzyma bardzo długo a kiedyś nawet zagram

PS: to tylko pomysł i prosze nie karać mnie za to, może zamiast ustawiać serwer tylko dla premium lepiej zrobić white liste a rekrutacje nowych graczy przeprowadzać przez pisanie podań na jakimś forum lup jakieś kumunikatory typu ts3 skype czy co tam wybierzecie  POWODZENIA W ROZWIJANIU SERWERA!

Dziekuje za opinie. Ciesze takze ze znowu moge spotkac kogos z poprzedniej edycji.Serwer jest premium i niestety tak pozostanie.

Premium znaczy tez ze nie ma zadnych platnosci. Piaty rok sie zaczal i jest utrzymywany z mojego zamilowania do gry, uprzejmosci

spotkanych ludzi, takich jak @Slimak,do ludzi z ktorymi spotykamy sie na TS3 i bawiac sie klockami gadamy czesto o "dupie maryny", o pracy, o szkole.

W wiekszosci studenci i osoby pracujace. Do dnia dzisiejszegoprzewinelo sie 421 graczy premium, na stale bywa nas dziennie miedzy 2 do 8 graczy,

w szczytowych momentach bylo nas razem 16-tu.

Nie jest to wielkosc ani mala, ani duza. Ja nie narzekam. Jak na premium, w warunkach polskich - jest super. Zaznacze jeszcze

ze zalozenie jest podobne do starej edycji @Co0sh-a, z pluginem technicznym i b.trudnymi mobami, tym ze nie buduje sie na creativ, oraz systemem rang.

A co i jak ludzie buduja, widac na dynmapie.

Atutem jest takze dynmapa, z ktorej mozna czynnie brac udzial w zabawie na serwerze i pogawedkach (tylko dla zarejestrowanych graczy). Serwer ma 

dwie mapy, zuzywa 6 GB ramu (przypisane 11 GB Ram), wielkosc mapy z dynmapa i baza danych to 9,6 GB.

Cos nas laczy, dlatego jest taki jaki jest. Chyba juz taki pozostanie. To ze nie masz premium, na upartewgo nie jest zadnym problemem.

Odezwij sie na PW, tam odesle cie na ts3 i znajdziemy na to sposob (moze).

Opublikowano

Mamy Lato. Wszystkim zycze udanych wakacji lub wspanialego urlopu.

Ale jak bedzie brzydka pogoda, za goraco lub za zimno,

albo zateskni sie za klockami bo sie jest za duzym by w realu zamki z piasku budowac,

to ja zapraszam do nas.

Gwarantuje dobra atmosfere. A dzis super nagroda i tylko dzis, czyli 4-ry rzeczy w jednym plus bateria. Multitools + extraktor.

Opublikowano

Przejscie na wersje 1.12 juz przesadzone.

Nastapi to 15.07.2017, w nocy i do dnia 16.07. 2015

serwer bedzie czasowo wylaczony.

Zapraszamy.

Opublikowano

Ale grac mozna dalej bo praktycznie nie bedzie zadnych strat.

Mapa pozostanie i powstanie NOWA, jako druga.

Opublikowano

Od dzis dwie mapy, dwa swiaty.

Zapraszam koneserow Minecraft-a !!

Ostatnia mozliwosc poznania pluginu technicznego

SLIMEFUN uatora mrCookieSlime  bez jego ograniczen 

Zapraszam

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie. Tylko brak graczy skutecznie zniechęca. Administracja mogłaby wysyłać zaproszenia czy coś...

Po zapoznaniu się mogę przystąpić do oceny serwera. 

Wejście na serwer jest bardzo fajnie zrobione. Pojawiasz się daleko od mapy i po drodze poznajesz jak działa serwer itp. Bardzo mi się to podoba bo rzygam typowymi serwerami gdzie pojawiasz odrazu się na spawn i róbta co chceta. Tutaj jest klimat i czuć nawet tą przygodę.

Administracja, gracze są po mutacji wszyscy ogarnięci. Bardzo fajna atmosfera. Prawdopodobnie wszyscy +18. Pomagają i tłumaczą na ts3 wszystko jak trzeba.

LuckyBlocki i inne dodają smaczku.

Ogólnie zastanawiam się dlaczego ludzie tak mało grają na tym serwerze. Serwer super, ciężko do czegokolwiek się przyczepić bo wszystko na piko belo!

Opublikowano

W wakacje moim zdaniem nie powinno sie siedziec

przy kompach.

Mimo to serwer dziala i swieci pustkami, co mnie osobiscie cieszy.

Ale i tak standardowo zapraszam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja po urlopie, serwer idzie dalej. Wakacji juz koniec

i gwarantuje ciekawe doswiadczenie, oczywiscie z TeamSpeak 3.

Zapraszam

• Envqu zmienił(a) tytuł na [1.12][Survival] antybeton.eu Premium
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer dziala, ma sie dobrze. Przeniesiony na iina maszyne,

i przez to czasowo wylaczona bedzie dynmapa. Jej uruchomienie potrwa ok. tygodnia.

Bedzie uruchomiona z innego adresu lub subdomeny.

ZAPRASZAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...