Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.13.2][Survival] mc.antybeton.eu

coalaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodano zajeczy skok, windy,dozwolone komendy tpa, home, sethome, delhome. Bloki cuboidow

rozdaje admin. Wielosc 40 w kazda strone lub 80 w kazda stone dla stalych bywalcow.

Totemy teleportujace takze dzialaja, takze jako driugie HOME.

Zapraszam

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stara edycja serwera 1.12 jest gotowa do pobrania. Jest kompletna, wlacznie z pluginami i mapami. Tak jak bylo przy zamknieciu.

Oczywiscie tylko dla uzytkownikow. Paczka po rozpakowaniu -5,6 GB. Kontakt na ts3 lub discordzie.

Wersje 1.13 takze udostepnie zainteresowanym uzytkownikom. Plik serwerowy na google drive. Aby pobraj trzeba miec Maila google

i podac mi go w celu autoryzacji.

Pozdrawiam i zapraszam

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

O kurde. Trochę słaba reklama, brak grafik, tylko same ssy. Sama nazwa już odstrasza na początek.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Opublikowano
Dnia 11.11.2018 o 13:52, Hondaxd napisał:

A mi się dobrze gra na tym serwerze, pomimo słabej reklamy, grafiki i mrożącej krew w żyłach nazwie. :)

Tak sie zlozylo ze mialem wykupiona domene wiec wykorzystalem takze do minecraft-a. Serwer nie posiada zadnej reklamy a to tutaj to pozostalosc po poprzedniej , piecioletniej edycji. Ta edycja 1.13.2 to znowu przypadek i piaskownica do zabawy dla kochajacych mc.

Przy okazji dziekuje za mile slowa.

Poprzednia edycja wciaz gotowa do pobrania (1.12.2 wielkosc to 5,5 GB)

Zapraszam mimo malej absencji.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ta edycja jak sie kiedys zakonczy tez bedzie w calosci do pobrania. Trzeba miec tylko konto na google, bo jest koniecznosc pobrania tylko z google drive.

Aktualizacja do wersji 1.14 raczej nie bedzie .

Zapraszam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Usuwamy plugin zajeczego skoku. Na jego miejsce powraca plugin techniczny SLIMEFUN.

Milej zabawy i wspanialej nocy , pamiatki narodzenia Jezusa.

Opublikowano

Za stary, mijajacy rok dziekuje. Dziekuje tym wszystkim ktorzy tak dlugo (juz prawie 7 lat)

urozmaicaja swa obecnoscia na serwerze moja zabawe w Minecraft-a.

Poczawszy od dzialalnosci na serwerze Co0sha "Betoncraft"

do dnia dzisiejszego na "Betonie" Mimo ze serwer premium staram sie urozmaicic zabawe sobie

i innym.

Szczegolne podziekowania dla Kamila @Slimak

Sympatykow Minecrafta zapraszam do wspolnej zabawy.

Opublikowano

Dodano range Lorda,

pozwala zamieniac sie w zabite przez siebie moby

i uzywac ich zdolnosci.

Szczesliwego Nowego 2019 roku

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer nie cieszy sie praktycznie wiekszym zainteresowaniem, co zaskutkuje chyba niebawem jego wylaczeniem.

Zaoferowalem serwer premium calkowicie czysty od  jakichkolwiek platnosci. Kazdy ma  rowne szanse, na zabawe w piaskownicy Minecraft,

z 55 pluginami. I jako jedyny tu serwer z mapa swiata i wieloma innymi udogodnieniami. No coz, wielu moze oczekiwalo ze moze jeszcze bede

placil za granie na nim. Nic z tego. To moj ostatni tutaj wpis. Bede tylko odswiezal temat.  Pozdrawiam wszystkich, tych przeciwnych mi i tych co ze mna .

- coalaa -

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.13.2][Survival] mc.antybeton.eu
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...