Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka cheatów - Devia.pl

Homix_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wrzuć im dmg x2, niech pocieszą mordę, że chociaż 2 razy im mnoży xD

Na pewno coś tam będzie :D Ale, poczekam do 17.

Opublikowano

Nie rozumiem hejtu na Homixa ,ja osobiście bym kupił dmg hacka ale nie mam środków co nie oznacza żeby być jeba** cebulą i obrażać kogoś za to że próbuje zarobić cos na swojej pracy ;D.

Opublikowano

heheheh bardzo smieszne moze nie kazdy potrafi to co ty i nie kazdy ma kase 

Opublikowano

Lepiej moim zdaniem wydać na cheata drobną sumkę, niż wyp## w IS'a 100zł, żeby dodać sobie 50% na moby. Dajcie spokój ludzie :D

pewnie nie gorsze tylko pare dych 

Opublikowano

heheheh bardzo smieszne moze nie kazdy potrafi to co ty i nie kazdy ma kase 

to nie znaczy od razu że Homix ma obowiązek wstawiania tu czegoś (wrzucaj to szybciej xDDDDD moja wewnetrzna cebula chce iść expic XDDD)

Opublikowano

Nie rozumiem hejtu na Homixa ,ja osobiście bym kupił dmg hacka ale nie mam środków co nie oznacza żeby być jeba** cebulą i obrażać kogoś za to że próbuje zarobić cos na swojej pracy ;D.

Normalne że hejtują bo bd musieli grać normalnie... a że kieszonkowego nie dostali to siedzą przed kompem robiąc w gacie i zastanawiając się czy homix wrzuci im jakieś dmg xD

Uczeń
Opublikowano

Oczywiscie, bo po co. Ja sam pochodze, z dosyć biednej rodziny. I co mam matke k***a okraść? 

Szkoda, mi cię, że się staczasz..

Opublikowano

Oczywiscie, bo po co. Ja sam pochodze, z dosyć biednej rodziny. I co mam matke k***a okraść? 

Szkoda, mi cię, że się staczasz..

To idz do pracy wtedy pomożesz rodzinie, niech zrobi to płatne i będzie spokój :>

­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

według mnie powinien zrobic dwie wersję jedną ubogą np z nokiem dmgx2-4 i czyms tam jeszcze i jedna płatną np ta co była z walnięciem + dla osób co zapłacą np do 3 lub 4 hacków jak zmienią serwer lub coś w zależności ile będzie chciał za ten projekt i tyle 

ktoś biedny może grać z nokiem i dmg 2-4  lepsze to niż drogi is np

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

według mnie powinien zrobic dwie wersję jedną ubogą np z nokiem dmgx2-4 i czyms tam jeszcze i jedna płatną np ta co była z walnięciem + dla osób co zapłacą np do 3 lub 4 hacków jak zmienią serwer lub coś w zależności ile będzie chciał za ten projekt i tyle 

Będzie takie coś.

Opublikowano

Będzie takie coś.

kiedy ?

Opublikowano

Haha, czyżbym Homixowi otworzył oczy XDDD

Woow , nie ma za co ziomeczki  B)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

A na mpc czasami nie ma zakazu handlu?   :v  :((

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

ja tam jestem za bo chociaz chłopak sobie zarobić może dużo osób co siedzi na mpc i szuka hacków też dzięki nim zarabia więc już nie hejtujcie go bo zrobi coś i dla tych którzy nie mają zasobnego portfela 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

HAHAHAHAHHAHAHAH KOMUŚ JUŻ DUPSKO ŚCISKA I CHCE SWÓJ BIZNES OTWORZYĆ XDDDDDD 

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-hacks-bots-cheats-exploits-macros/4031263-dmg-hack-private-servers.html

Opublikowano

Jest, dlatego będą standardowe cheaty, a jakby ktoś chciał kupić, to po prostu nie oficjalnie, tylko na pw ;)

Opublikowano

Jest, dlatego będą standardowe cheaty, a jakby ktoś chciał kupić, to po prostu nie oficjalnie, tylko na pw ;)

Dlamnie jestes zerem ja i tak na serwie juz nie gram bo padnie za kilka dni nara :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

xxx 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...