Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka cheatów - Devia.pl

Homix_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napewno wiecej osób skorzysta  z tego niż twojej wersji x5 xD

mozna to i to, ale i tak najlepszy jest premium x1000 dmg(jak ktos nalega i chce kupic to pw, bo standard macie w temacie) xD

Opublikowano

Może i lepszy, ale wczoraj sobie stojąc na spocie, napisałem do Deke że gościu na x1000 jedzie po czym dostał bana, stał potem obok mnie na inv przez 15min i nie szczaił nawet że coś mam bo tutaj to inaczej dziala i jest o wiele mniej widoczne :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngHomix_ Tak z ciekawości, czym pakujesz binki?

...................\/...................

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngHomix_ Tak z ciekawości, czym pakujesz binki?

Wyjdź stąd xD pls

U mnie już jesteś skasowany xD

Nie płacze mały o dmg, lecz o zachowanie tu chodzi :D

Opublikowano

Może i lepszy, ale wczoraj sobie stojąc na spocie, napisałem do Deke że gościu na x1000 jedzie po czym dostał bana, stał potem obok mnie na inv przez 15min i nie szczaił nawet że coś mam bo tutaj to inaczej dziala i jest o wiele mniej widoczne :)

Czego używasz jeśli można spytać? Zwykłe wh czy coś innego? :)

Opublikowano

mozna to i to, ale i tak najlepszy jest premium x1000 dmg(jak ktos nalega i chce kupic to pw, bo standard macie w temacie) xD

No i po co wydawać piniądze na to DMG jak można wyłapać bana zaraz? :D 

Ludzie nie kupujcię tego bo to strata kasy to raz, a dwa jak dał standardową wersje to grajcię sobie na tym nie wyadasz ani złotówki a DMG też masz ;) 

Największa głupota wydać piniądzę a nie daj boże Cię zobaczy ktoś i będziesz płakał że wydałeś Hajs w błoto ;)

Pro damage wyszedl z mody xD

Ogolnie cheaty juz dzialaja jak powinny, a jak ktos chcialby koniecznie kupic wersje x1000 dmg to pw.

wyszedł z mody ale jest bardzo dobry :) po co ma ktoś płacić za twoje dziadostwo jak są darmowe rzeczy ;) 

Opublikowano

ta tylko x5 to naprawde malo w porownaniu x1000. gdyby bylo chociaz x50 to nikt by nie plakal i pobieral stand. wersje;)

-Buu ; )

-I'm princess ; *
Opublikowano

A jak by ktoś potrzebował razy 1000x to zgłosić sie na PW to pomogę jak tylko będę miał czas bez płatnie. A szkoda wydawać hajsu w bagno..

Na mpc sie powinno pomagać nie zarabiać.

Opublikowano

Na mpc sie powinno pomagać nie zarabiać.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

No i po co wydawać piniądze na to DMG jak można wyłapać bana zaraz? :D

Ludzie nie kupujcię tego bo to strata kasy to raz, a dwa jak dał standardową wersje to grajcię sobie na tym nie wyadasz ani złotówki a DMG też masz ;)

Największa głupota wydać piniądzę a nie daj boże Cię zobaczy ktoś i będziesz płakał że wydałeś Hajs w błoto ;)

Pro damage wyszedl z mody xD

Ogolnie cheaty juz dzialaja jak powinny, a jak ktos chcialby koniecznie kupic wersje x1000 dmg to pw.

wyszedł z mody ale jest bardzo dobry :) po co ma ktoś płacić za twoje dziadostwo jak są darmowe rzeczy ;)

Na dmg x1000 najlepiej działać w nocy ;d

Jakbym na was miał zarabiać, to bym cały rok nie wrzucał wam cheatów za darmo, ani teraz standardowych cheató.. ;d

Opublikowano

dam 50 zł za wersje premium xD

Ja bym się wstrzymał do aktualizacji dzisiejszej, bo wtopisz a tak SMy chociaż będą :D

Proszę Cię, mam na tą devie takie haxy, których ty na oczy nie widziałeś, więc twoje aktualizacje gówno dadzą ^^ 

Opublikowano

Znowu nie działa, czyli bez sensu jest kupowac wersje premium skoro po kazdej aktualizacji przestanie mi dzialac ? Moglbys zrobic cos co bedzie ciagle dzialac?

Opublikowano

Ja bym się wstrzymał do aktualizacji dzisiejszej, bo wtopisz a tak SMy chociaż będą :D

Ja co aktualizacje to mam 5 minut po już gotowego haxa w bince bo Ci ją rozpakuje i Enigma złoże, a w plikach PC mam, że działa bez aktualizacji baranie. Nic nie trzeba robić...

Wielkie mi aktualizacje na rootki i binke.

Opublikowano

Ja co aktualizacje to mam 5 minut po już gotowego haxa w bince bo Ci ją rozpakuje i Enigma złoże, a w plikach PC mam, że działa bez aktualizacji baranie. Nic nie trzeba robić...

Wielkie mi aktualizacje na rootki i binke.

CZYM ROZPAKOWUJESZ BINKE? JAKIM PROGRAMEM?

Opublikowano

Dobrym.

xD kisne, no podziel się z ludźmi, może chłopak nie będzie czekał na update tylko sam będzie robił xD

@AntyWarn updejta poprosimy wszyscy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...