Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka cheatów - Devia.pl

Homix_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Exile co potrzebujesz :D?

Siano xD

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Ogólnie tak, jak do 17, zgłosi się minimum 10 osób, które chciały by kupić to dmg na devia(stałe update dla nich), to nie będę już wrzucał dmg na devię, a jak prawie nikt nie będzie pisał, to normalnie wrzucę po 17 :)

Opublikowano

I tak to korzystniej wydac pare zlotych i miec wiecej niz daje ItemShop xD xD

Własnie to jest dobre porównanie.

Mieć coś co ci zastępuje 100 x itemshop lepszego, niż wydać właśnie jak te dzieciaki po 100 zł na is.

Opublikowano

Ale po co wydawać jak jest opcja, że będzie za darmo a za to co miałbyś przeznaczyć na cheata wydasz na IS i połączenia IS + DMG będzie jeszcze lepsze ?

Opublikowano

Ale po co wydawać jak jest opcja, że będzie za darmo a za to co miałbyś przeznaczyć na cheata wydasz na IS i połączenia IS + DMG będzie jeszcze lepsze ?

XDDDDDDDDDDDD

LEPIEJ WYDAĆ NA IS I PROSIĆ SIĘ JAK ŚWINIAK ZA DMG, NIŻ KUPIĆ DMG, KTÓRE JEST 100 RAZY LEPSZE OD IS.

A CO JEŚLI HOMIX NIE DA WAM ZA DARMO? TO BĘDZIESZ Z IS LATAŁ, A ZIOMKI Z DMG, KTÓRY BĘDZIE MIAŁ PRZEWAGĘ KILKUKROTNĄ NAD TWOIM ITEMSHOPEM.

NIE WIERZE CO JA CZYTAM

Opublikowano

Tak i wyłapać bana :D

A dwa jak ktoś umie sobie to ogarnać to po co ma kupować od Homy? :)

Nie myślcie że tylko jeden człowiem na świecie umie zrobić Dmg na Devie. Po prostu nie wszczyscy się tym chwalą publicznie tylko mają tą opcje pod siebie ;)

Więc mi to lotto czy będzie tu dostępne czy nie bedzie.

Pozdro :)

Opublikowano

Tak i wyłapać bana :D

A dwa jak ktoś umie sobie to ogarnać to po co ma kupować od Homy? :)

Nie myślcie że tylko jeden człowiem na świecie umie zrobić Dmg na Devie. Po prostu nie wszczyscy się tym chwalą publicznie tylko mają tą opcje pod siebie ;)

Więc mi to lotto czy będzie tu dostępne czy nie bedzie.

Pozdro :)

Jak jestem zielony to mysl łaku, nie zrobie sobie sam.

Po drugie, wole wydac 5 dyszsek tu niz zajebac w steama ggrubemu gejbenowi

Ja nikogo nie zmuszam, po prostu daję tylko alternatywę, nie widzę podstaw do hejtu.

wyczules zarobek i biedni teraz maja w dupe chujem i tyle jestes

xD

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Ja nikogo nie zmuszam, po prostu daję tylko alternatywę, nie widzę podstaw do hejtu.

wyczules zarobek i biedni teraz maja w dupe chujem i tyle jestes

Nie wykluczyłem, że nie wrzucę żadnego dmg, bo jakieś standardowe cheaty(raczej), wrzucę, dla tych co nie mają środków na dmg "x1000" ;p

widze ze homix wizal przyklad z exile

Już wcześniej o tym myślałem, ale jak pisałem up, nie wykluczam, że wrzucę alternatywę dla graczy, którzy nie kupują, jakieś standardowe cheaty ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...