Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka cheatów - Devia.pl

Homix_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrym.

xD kisne, no podziel się z ludźmi, może chłopak nie będzie czekał na update tylko sam będzie robił xD

@AntyWarn updejta poprosimy wszyscy

@Adamosking ty moze pokaz efekty swojej pracy bo od wczoraj tylko gadasz i sie przechwalasz a jak narazie nic nie udowodniles. Hejtujesz homixa ale on przynajmniej pokazal ze cos zrobil a ty jak narazie tylko gadasz.

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i już nie będzie DMG? :(

Wszystko będzie, tylko muszę klienta dorwać bo update był.

@FireOnly co mie rusza opinia randoma, kto chciał ten dostał, tyla. Narazie tylko gadasz a może zrób coś sam.

...................\/...................

Opublikowano

ja p******e chyba tutaj czegos nie rozumiem 

koleś podsyła wam od uj wie jakiego czasu darmowe cheaty w koncu zrozumial ze moze robic to na dwa sposoby(free i za jakąś tam opłatą) czy wy ludzie naprawde potraficie tylko hejtować 

właśnie przez takich ludzi oni tracą zapał i rezygnują z rozpowszechniania cheatów zamiast jemu podziękować że się z wami dzieli to potraficie tylko narzekać no i co z tego ze update wszedł napewno nikt by nie wywalił kasy w błoto bo zrobi dla nich update a wy nadal będziecie płakać i hejtować 

jakaś popierdolona generacja turbo zjebów powstała że zamiast siedzieć na dworzu wyrywać dupy grać w piłkę spędzać czas inaczej to siedzą jeden z drugim przed kompem i hejtują będzie chciał to wstawi nie będzie chciał to was oleje proste 

no i najważniejsze co drugi to geniusz komputerowy który wszystko potrafi  a przychodzi co do czego i homix update prosze exile zrób czita sielu czekamy 

naprawdę ludzie czasami czytając te narzekania ciesze sie ze dorastalem w srodowisku z commodore64 i pegasusem...

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

@Adamosking czekamy  :)

Chyba nie wszyscy się doczekają tylko jakieś osoby które będą w jakiś sposób ogarnięte na pw dam bo jak widzę cebulę pokroju paru postów wyżej to nie mam zamiaru komuś takiemu czegoś oddać, prywatnie roześlę. Zostałem przekonany, bo dosyć, że coś chciałem zrobić, a że był update - nie miałem klienta pod ręką a dopiero wróciłem to komuś zawsze ku*wa źle.

No i @Exíle 'kowi przede wszystkim bo to przecie muj zium z vesterka ne ?!   xD

Opublikowano

dam 50 zł za wersje premium xD

Ja bym się wstrzymał do aktualizacji dzisiejszej, bo wtopisz a tak SMy chociaż będą :D

Jak zaplace raz to bd otrzymywal caly czas aktualizacje.

ADamosking widze bul dópy :D

Poziom intelektualny niektórych ludzi mnie wręcz przeraża...

Opublikowano

Ja bym się wstrzymał do aktualizacji dzisiejszej, bo wtopisz a tak SMy chociaż będą :D

Właśnie, że go mam bo ktoś inny nie rozumie kilku podstaw. @donikonikTHC miałem na myśli nie to, że ktoś nie wie jak zrobić tylko co pisze.

@AntyWarn Homix chyba tylko już premke sella :D

Uczeń
Opublikowano

Zablokują hity. I ty c***a przessasz z tym swoim DMG . Haha

Opublikowano

@MORI-Nowy Styl   Ja tam zrobiłem. Działa, szukaj dalej sposobu na blokowanie.

Opublikowano

Przecież Ty binki nawet wypakować nie potrafisz :v Olejcie typa, Homixa można szanować bo się zna na rzeczy, ale ten to zwykł troll - żeby potem nie było, że ktoś wam konto okradł, bo pewnie tak to się skończy.

Opublikowano

Przecież Ty binki nawet wypakować nie potrafisz :v Olejcie typa, Homixa można szanować bo się zna na rzeczy, ale ten to zwykł troll - żeby potem nie było, że ktoś wam konto okradł, bo pewnie tak to się skończy.

Chodziło mi o wypakowanie tego co zrobił homix :) a nie o to jak to zrobić. Ludzie i tak bd wiedzieć swoje więc po co ja mam dawać coś komuś skoro nawet tego nie doceni.

Opublikowano

Żaden dmg już nie będzie działał, ew x2 dmg :D więc możecie sobie czekać na Homixa, albo raczej na zwrot kasy za wersje premium xD

@Adamos Tobie działa ciekawe co :D nagraj chociaż jak bijesz x3-4 to masz limit laik nieudaczniku xD

Opublikowano

Chodziło mi o wypakowanie tego co zrobił homix :) a nie o to jak to zrobić. Ludzie i tak bd wiedzieć swoje więc po co ja mam dawać coś komuś skoro nawet tego nie doceni.

Jak tak czytam te komentarze to chce mi się troszkę chce mi się śmiać a zarazem płakać. 

Tyle ludziom naobiecywałeś a gów*o z tego wyszło, nie bezpodstawnie nazywają Cię zwykłym noskillem ;d

Opublikowano

To prawda. A ja się z chęcią nie pochwalę, że coś mam, ale nie powiem co, więc szukajcie nie chodzi o hacka od Homixa a ni z tego forum, ale istnieje działające wh + dmg na wasz serwer :). Bez większych problemów kopiuj wklej. 

837371446280124127260.png
Opublikowano

To prawda. A ja się z chęcią nie pochwalę, że coś mam, ale nie powiem co, więc szukajcie nie chodzi o hacka od Homixa a ni z tego forum, ale istnieje działające wh + dmg na wasz serwer :). Bez większych problemów kopiuj wklej. 

Zgadzam się :)

ale pewnie to też zablokują, zobaczymy :)

Nie podam go tutaj bo zrobią zabezpieczenie ;)

Jak ktoś chce to PW to się dogadamy jakoś :)

Opublikowano

Mi obecnie nie działa nic jak ktoś coś ma i chce się podzielić to bardzo proszę o link na pw najlepiej + skan :) pozdrawiam

Opublikowano

Mi obecnie nie działa nic jak ktoś coś ma i chce się podzielić to bardzo proszę o link na pw najlepiej + skan :) pozdrawiam

słabo szukasz, nie szukaj na polskich forach

Opublikowano

słabo szukasz, nie szukaj na polskich forach

Bez urazy ale znam tylko to forum i z niego korzystam :) jak coś posiadasz to zapraszam na pw podzielić się informacjami jeśli tylko piszesz to by nabijać posty  to zaprzestań tej działalności bo zostaniesz zgłoszony :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...